Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Ja-Bo

Robię okładki i inne projekty graficzne. Jeśli chcesz coś dla swojego zespołu lub dla siebie napisz na e-mail: misza-pawlowski@wp.pl PS: na profilu przykładowe prace (w
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9543/Artysta-poszukuje-zlecen
Orientuje się ktoś w klimatycznych pubach/lokalach w Monachium bądź najbliższych okolicach? Jakby coś było w sąsiedztwie, bądź w samym Ingolstadt to by było najmilej al
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9799/Monachium
patrzałam na ceny biletów na eventimie, od 125 zł, masakra...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10055/Nouvelle-Vague
"o jednorożcach wypróżniających się na tęczowo" - mocny czarnobylski akcent:):):)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10311/Milosc-racuchy-i-szatan-Wywiad-z-Hell-is-Harmony
Embrional bez Armagoga to dla mnie juz nie to samo. Czekam na nową płytę i mam nadzieję,ze będę pozytywnie zaskoczony.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10567/Embrional-The-Devil-Inside
Sprzedam CD Methods Of Mayhem "A public Disservice Announcement". Album oryginalny, jeden raz sÅ‚uchany. MogÄ™ wysÅ‚ać pocztÄ…, może być odbiór osobisty w Warszawie. Cena 10 zÅ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11591/Sprzedam-CD-Methods-Of-Mayhem
Zobaczcie death'ową załogę ze Słupska MEDARTH w akcji na tegorocznym Yach Music Festival!!! [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3Zkya-PWdcQ[/youtube]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11847/Medarth-Yach-Music-Festival-2021
Nie rzadko udaje mi się słyszec różne hisotrie a to zabawne a to przykre. Najchetniej lubie słuchac opowiadań z różnych koncertów, a tym bardziej jak i wy doświadczac ich
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/72/Przezycia-a-doswiadczenia
Przeszkadza troche "patetyczne" słownictwo, ale to tylko moja wybredność. Sam tekst bym trochę poczyściła od strony technicznej. Niemniej jednak trafia i powoduje lekki dresz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/328/Ona-jest
ostatnio często gęsto słucham Billego Idola. niespotykane połączenie profesjonalnego luzu wokalnego :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/584/Najlepsze-Waszym-zdaniem-MESKIE-wokale
Tak... Niemcy - autostrady,samochody,i sporo świetnych kapel matalowych - na reszte (szczegolnie urode płci która powinna być piękna) spóśćmy zasłone milczenia ;).Pod reck
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/840/Kreator-Coma-Of-Souls
wiersz jest taki jakis... :? jak to raz uzyla tego okreslenia Hope ; taki fe...;/ mozna by go jeszcze przeczytac jako cos ckliwego itp, ale caly rytm wiersza psuje zdanie : Cału
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1096/Ile-Ciebie
Witam. Jeśli chodzi o neofolk/martial to polecam Death In June , Der Blutharsch , Blood Axis , Sol Invictus , Fire+Ice , Current 93 , Forseti , świetna jest również płytka
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1352/Ruszylo-forum-poswiecone-neofolkowi
8O mój Mąż to się wszędzie wkręci 8) :lol:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1864/Znamy-juz-nowego-basiste-kowbojow-z-Hellyeah
plan imprezy start 20.oo projekcja koncertu Suicide Commando z Drezna z zeszlego roku ok. 21.oo electro-industrial party z naprzemiennymi setami electro-industrialnymi i eb
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2120/ALTER-ELECTRO-INDUSTRIAL-Noisuf-X-release-party
W 2002 roku czterech wieloletnich przyjaciól (a po czesci i krewnych), uwiklanych od lat w rózne zespoly (najczesciej HC i post HC/rock'owe takie jak Coalition, Ahimsa, czy Afrai
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2632/Elvis-Deluxe-stoner-rock-prosto-z-Warszawy
uuuuuuuu ... ktoś nie sprawdza. Ostatnim krązkeim zespołu było wydane w 2005r. "Catch 33", a "Nothing" z 2006 było jedynie poprawioną reedycją płyty z 2002 roku. Ktoś dał
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2888/Meshuggah-obZen
Taa jest! :P
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3144/Sylwester-w-Lublinie
Cóż mogę powiedziec?Doktor napisał juz wszystko:) A Ty uważaj,bo z taką tendencją wywalą Cię z uczelni za plagiat.A "wszystko i nic"?Mój Boże,Jasnorzewska się w grobie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3400/Cisza
ktoś był na tym koncercie oprócz mnie??
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3656/Sabaton-Gamma-Ray-Helloween-Zlin-Czechy-15-12-2007