Ostatnio udaÅ‚o mi siÄ™ (dziÄ™ki, Zet! :D ) zdobyć ostatni film Kevina Smitha - Sprzedawców 2. Dużo siÄ™ naczytaÅ‚am i nasÅ‚uchaÅ‚am różnych opinii o filmie i muszÄ™ przyznaÄ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1091/Filmy-Kevina-Smitha
|
no to sie nazywa zapowiedz koncertu - krotko zwiezle i na temat... przede wszystkim !!!
nie wiem co mnie tak ostatnio wzielo na jakies analizy i rozwazania...
kubus, plakat mozn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1347/INFINITY-THUNDERS-PATHFINDER
|
witojcie:)
pewne zmiany
1. 25/08 będzie mocne granie PANZERNACHT (Rammstein, NiN, Korn...)
prowadzenie - Diesel (Panzerteam)
ps. do adminow - mam prosbe o pousuwanie wpi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2371/BloodLust-Night
|
Poszukuję basisty z Dąbrowy Górniczej lub okolic(żeby nie było problemów z dojazdem)z własnym sprzętem. Zgłoszenia i pytania o szczegóły proszę kierować na adres e-mai
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3139/BASISTA-POTRZEBNY-OD-ZARAZ
|
Dokładny opis + zdjęcia pod linkiem poniżej:
http://www.allegro.pl/item303549960__emocjonalne_wampiry_albert_bernstein_okazja_.html
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3395/Ksiazka-quot-Wampiry-emocjonalne-quot-A-Bernstein-psychol
|
"Power Is Back!" :?: To chyba hasło reklamowe napoju "Tiger", z tego co się nie mylę :wink: Mogli pokusić się o więcej oryginalności :roll:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4163/Vader-Energy-Drink-i-jubileusz-w-Stodole
|
Posłuchałem sobie ...
Na pewno inne od dokonań najbardziej znanych przedstawicieli sludge metalu. z muzyki Włochów płynie minimalizm, ale potrafią wykreować narkotyczną
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4419/Ufomammut-Idolum
|
Wiem tyle, że ta kobieta miała na pewno swoje życie, szczęście, chwile radości, smutku i wspomnienia. I to jest sensem życia, żeby po prostu żyć.
Tak się akurat złoż
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4675/Co-po-nas-zostanie
|
Niedawno nagraliśmy nasz pierwszy album. Nosi on nazwę "The Unknown". Muzyka jaką gramy można określić jako prog-rock mimo to nie zabrakło nam miejsca aby trochę namieszać
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4931/Do-posluchania-pierwszy-album-Tesserakt
|
Krótki, a za razem i ciekawy kawałek o życiu, czy też życia...
Ukazujący jaka jest codzienność, którą przysłaniamy, ubarwiamy.
Sens życia, które jest żartem i
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5187/Pytanie
|
Ostatnio coraz częściej mówi się o powszechnym wprowadzeniu chipowania ludzi, co dawało by możliwość identyfikacji i lokalizacji ludzi, ale też np. robienia zakupów bezgo
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5443/Ludzkosc-w-czipie
|
Możliwe, że w którymś miejscu taki temat się już pojawił, niemniej pokusa poznania waszych sekretów na aktywną formę spędzania czasu była silniejsza ode mnie :D To jak,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5699/Sporty-D
|
ja pie*dole :?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5955/Bozonarodzeniowy-album-Halforda
|
Witam wszystkich zainteresowanych, mam do sprzedania jedenaście plakatów Rammstein z koncertu w katowickim Spodku z 27.11.2009r.
Więcej informacji na temat plakatów na stronie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6467/Do-sprzedania-plakaty-Rammstein-Liebe-Ist-Fur-Alle-Da
|
Jak w temacie. Info na priv.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6723/Odstapie-2-wejsciowki-na-Amphi-Festival
|
A będę tam nad ranem :D
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6979/Vampiriada
|
Jakby co to zapraszam na skromny after party u Bazyla
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7235/Apocalyptica
|
Czyli opcja oceniania postów przez zarejestrowanych użytkowników np. na zasadzie plusów i minusów. Bardzo fajne rozwiązanie, które mógłby zmotywować użytkowników do bar
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7491/System-reputacji
|
[quote:ea87338cba="black_gothic"] (...) Najpierw lody, kawa , a pózniej popatrzę w czym ludziśka dziś paradują, wybiorę młodą parę z dzieckiem to obejrzę kabarecik (...)[
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7747/Sobotnia-trauma-2
|
Mam trzy wolne miejsca w samochodzie na Castle Party- wyruszam z Poznania. Koszty przejazdu dzielimy na ilość osób- przy komplecie wyjdzie niecałe 50zł za obie strony.
Kont
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8003/Wolne-miejsca-w-samochodzie-na-Castle-Party-wyruszam-z-Pozn
|