Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Ja-Bo

[url]http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=378448[/url] ciekawe...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2108/uzaleznienie-od-muzyki
[quote:25260ddf6f="melidien"]Zapominasz, że nie mamy jeszcze armii zawodowej i do wojska wcielani są ludzie, którzy zupełnie nie wybrali sobie takiego losu. Tak samo z misjami
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2364/Swieto-Wojska-Polskiego-i-Defilada-w-Warszawie
jutro tj 11/10 w czw. znow poimprezujemy, w zeszlym tygodniu bylo calkiem intersująco :] do 3:00 sporo nas hałasowało w bazylice :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2620/Czwartkowe-Granie-na-Nerwach-w-Bazylu-posen
Witam, koncert odbędzie się w hali "Walter". Hm...co myślicie o tym miejscu?? Rozważaliśmy Klub Pod Palmą ale został "Walter". Dużo lepsza scena i sala. Ale wszystko ma pl
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2876/ACID-DRINKERS-Rzeszow
No i znowu bede miala przyjemnośc posłuchać Sonji :D Nareszcie :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3132/L-ame-Immortelle-Namenlos
Dokładny opis + zdjęcie pod linkiem poniżej: http://www.allegro.pl/item303547459__odwrocony_pentagram_kozla_baphomet_lavey_666_.html
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3388/Odrwocony-pentagram-z-kozlem-przywieszka-tanio-Allegro
Na zywo wystapi Square Extension z last.fm Square Extention to NIE jest zespół w tradycyjnym znaczeniu. To kombinacja muzyki, efektów wizualnych i skomplikowanej opowieści,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3644/Alter-Electro-Industrial-Wumpscut-release-party
Szczerze mówiąc w pierwszej części czegoś mi brakowało, jakiegoś szczegółu, niestety zaczął się sezon treningowy i moje zainteresowania wszystkim innym co nie biega spa
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3900/Jaroslaw-Grzedowicz-Pan-Lodowego-Ogrodu-2
http://www.zw.com.pl/gwiazdanapowstanie/ tak szczerze to średnio mi się widzi, że zaproszą jakiś zespół, ale w sumie miło zagłosowac na kogos kogo by się chciało zoba
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4156/Gwiazda-na-powstanie
Wspaniała wiadomość. Niestety żadnej kapeli z playlisty wykonującej Ich utwory wogóle nie znam, ale nevermind. Ważne, że ktoś podał taki pomysł. Mam nadzieję, ze kapele
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4412/Rozni-Wykonawcy-A-Tribute-To-GOD
W jednym z licznych tematów dotyczących miłości, padło żartobliwe stwierdzenie a propos miłości platonicznej w stosunku do zwierząt :wink: Takiego tematu nie było jeszc
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4668/Milosc-platoniczna
brzmi naprawdę ciekawie, w porównaniu do 125zł za sam Opeth w Wawce, no to naprawdę nieźle. gorzej, że to taka Bydgoszcz od cholery, ni w pięc ni w dziesięc, akurat tam nik
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5180/Progressive-Nation-2009-w-Polsce
po tylko dobrych la grande danse macabre, world funeral i plague angel Rom 5:12 wypadł świetnie, zobaczymy czy będzie kontynuacja :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5436/Marduk-Wormwood
Generalnie nie wiem co ludzie widzą w tym zespole. Wyczuli nasi nordyccy bracia koniukturę na bohaterstwo Polaków i teraz koszą kasę... Żeby nie było - jestem dumny z nasze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5692/Sabaton
Dziwię się, że nikt tu jeszcze tego tematu akurat dzisiaj nie podał. Zatem - kogo Wam brakuje z tych, ktorzy odeszli?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5948/Ci-ktorzy-odeszli-a-ktorych-brak-odczuwamy
impreza dla tych którzy wolą nieco bardziej alterantywną wersję świąt :P bierzemy pełne wyposażenie sound/lights/fx jakie znacie już z paru poprzednich edycji oraz z Esku
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6460/Respect-The-Music
Kult!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6716/Winylowa-reedycja-drugiej-plyty-Dead-Infection
Witam. Kiedyś miałem krótkie włosy, chodziłem ubrany na czarno we "fleku". Gapili się :) W przedziale pociągu często dosiadali się do mnie dopiero jak już nie było mie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7228/Ludzie-gapia-sie-na-mnie
Jak już kiedyś pisałem z dużymi obawami podchodzę do nowej płyty Morbidów. I obawiam się, że ten album będzie po prostu słaby. No ale cóż pożyjemy, usłyszymy i oceni
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7740/Morbid-Angel-Illud-Divinum-Insanus
hej, hej :3 zna ktoś z was może jakieś kluby, miejsca, albo nawet imprezy w okolicach Lublina, w klimatach electro, cyber goth? :3 albo po prostu gotyckie, metalowe? :3
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7996/Lubelskie-klimaty-X3
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło