Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Facebook. Strona: 6

Wysłany: 2011-06-29 12:33

Niedługo pojawi sie "google+" konkurencja dla facebook. Moze wprowadza "nie lubię"

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2011-06-29 14:16 Zmieniony: 2011-06-29 14:50

Istnieje takie coś, jak "nie lubi tego". Co prawda szajs nad szajsem. Moi znajomi z powodzeniem tego używają, ja nie.

Mechanizm działania: http://www.facebook.com/tegonielubi

Jak się rzuci okiem na tablicę tego czegoś, to można znaleźc i inne "cudeńka", jak na przykład wisi mi to, lubi to ostro, uważa, że to jakiś absurd, etc.

Tak a propos wypowiedzi Reddishhh i Wainamoinen .

Nie da się określić swojego życia jednym mottem.

Wysłany: 2011-06-29 14:44

Oficjalnych rozwiązań, wprowadzonych przez Facebooka się nie doczekamy, jak pisaliście. Swoją drogą, skoro tyle mankamentów ma ten serwis, to po co go jeszcze używacie? Jak mi przestała się podobać nasza-klasa, to po prostu usunęłam konto. Zbawienne to rozwiązanie. Facebook nie jest obowiązkowy, nie każdy go musi mieć. Bo korzystanie z niego, żeby tylko narzekać i mówić jaki to on jest "wkurwiający, irytujący i działa na nerwy" według mnie mija się z celem.

Nie da się określić swojego życia jednym mottem.

Wysłany: 2011-06-29 16:56

Ale krytykujemy tych, którzy zgodnie ze swoimi przekonaniami i potrzebami mają po 1000 znajomych.

Wysłany: 2011-07-07 22:21 Zmieniony: 2011-07-07 22:21

A mi fb przeszkadza tylko w tym, że strasznie mnie absorbuje, co akurat jest dość wstydliwą kwestią. :P Chociaż sukcesywnie wychodzę z tego. ;P Jakby kogoś to obchodziło, oto mój profil (żadnych informacji, którymi nie byłbym gotów w każdej chwili się podzielić tam nie ma): https://www.facebook.com/profile.php?id=100000631411833 :>

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Wysłany: 2011-07-07 23:03

Madua (Bicz)
Madua
Białystok

czat fb wielu osobom zastępuje komunikatory.
Dlaczego? Ten sam efekt bez zjadania jakiejś tam ilości RAMu. Czy czegoś tam :>

"You are what you create... ... you create what you are",

Wysłany: 2011-07-10 00:36

Madua (Bicz)
Madua
Białystok

[quote:f3e21f7e9b="DonVitteo"][quote:f3e21f7e9b="Madua"]czat fb wielu osobom zastępuje komunikatory.
Dlaczego? Ten sam efekt bez zjadania jakiejś tam ilości RAMu. Czy czegoś tam :>[/quote:f3e21f7e9b]

wydaję mi się nawet wygodniejszy :)[/quote:f3e21f7e9b]

Po jakimś czasie używania owszem :)

"You are what you create... ... you create what you are",

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło