Wysłany: 2010-01-21 13:56
moim zdaniem fejzbuk jest bardziej rozrywkowy i nie tak przaśny i plebejski jak n-k
czyń swoją wolę a stanie się prawem
Wysłany: 2010-01-21 15:47
w ustawieniach jest dezaktywacja konta
forever alone immortal
Wysłany: 2010-01-21 16:38
[quote:3768fdb917="rozbit"]w ustawieniach jest dezaktywacja konta[/quote:3768fdb917]
thx dobrze wiedzieć :)
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2010-01-21 17:31
Fejzbuka to nie mam i nawet nie wiem na co mi byłby potrzebny, NK to mam ale tak sie zastanawiam po co jak i tak rzadko zaglądam XD Mam też lans.fm i myspace na które juz częściej zerkam bo przydają mi się czasami xD
You breathe to live You breathe - you die
Wysłany: 2010-01-24 20:48 Zmieniony: 2010-01-24 20:49
Ja właśnie usunałem konta na: lastfm, grono, twitter i goldenline.
Dostawalem ciagle jakies zaproszenia do znajomych, nie chcialo mi sie klikac potem ludzie sie obrazali .Milion maili i zadnego pozytku. Zostawiam tylko facebooka. Dla mnie to plus bo pozwala mi utrzymywac kontakt ze znajomymi z kraju i zagranicy w jednym miejscu. Poza tym kontakty mi sie synchronizuja z googlami i komorka.
Uzywam obecenie multikomunikatora "pidgin" gdzie mam gg,tlena,gtalk,msn, yahoo itp. milion wtyczek a do tego facebook connect.
Myspace mi sie nigdy nie podobalo - jeden wielki balagan. Przesluchuje tylko kapel a do tego konta nie trzeba. NK to taki obciach, ze nawet nie rozwazalem.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2010-01-25 19:14
W fejsbóku podoba mi się system wysyłania wiadomości - że można sobie fajnie calutką dyskusję poczytać w jednym oknie bez klikania... Kto używa to wie.
Dałoby się i tu tak zrobić, Łojcze?
Albo jak na digarcie - we widomości zwrotnej otrzymujesz swoją własną również.
To jest dobre - czasem ludzie odpisują po dłuższym czasie i wylatują z głowy różne sprawy.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2010-01-29 13:15 Zmieniony: 2010-01-29 13:19
Fesbók, nk, grono itp itd - skarbnica wiedzy dla innych.
http://www.tvn24.pl/-1,1640522,0,1,na-pewno-chcesz-to--zdjecie-umiescic-w-sieci,wiadomosc.html
Ostatnimi czasy zauważyłam, że użytkownicy usuwają swoje zdjęcia - wg mnie to pozytywne zjawisko. I wielu użytkowników również w ogóle nie ujawnia się prywatnie, nie wstawia swoich zdjęć - nie tylko tutaj, ale i na społecznościowych portalach.
Hm - czy tak bardzo potrzebne są portale społecznościowe?
Nawet nie wiecie ilu z Was - użyszkodnicy - można szybko odnaleźć na owych portalach.
Wysłany: 2010-01-31 23:58
Mnie Moniś po za tym ,na innym portalu nie znajdziesz ;-D
[img:f7ac5902ff]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:f7ac5902ff]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2010-03-02 22:55
Poczyniłam pewien krok ku "ucywilizowaniu się". Założyłam konto i wciągnęłam się w wielce idiotyczną gierkę - vampire wars.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2010-03-02 23:22
[quote:5da5aedac8="Wampgirl"]Poczyniłam pewien krok ku "ucywilizowaniu się". Założyłam konto i wciągnęłam się w wielce idiotyczną gierkę - vampire wars.[/quote:5da5aedac8]
IMO odwrotny proces (uwstecznienie) nastąpiłby po założeniu sobie konta na fotka peel :D I było kiedyś takie coś jak epuls czy eplus...
Co do gierek - wqrwiające są te zaproszenia, dla kogoś kto nie gra ;D
Wysłany: 2010-03-03 20:45
[quote:a336b86aa2="Wampgirl"]Poczyniłam pewien krok ku "ucywilizowaniu się". Założyłam konto i wciągnęłam się w wielce idiotyczną gierkę - vampire wars.[/quote:a336b86aa2]
Ło, Wampgirl to muszę Cię do znajomych zaprosić xD
...
Generalnie to mam na zmianę okres że gram a mogę przez miesiąc nie grać, nudzić mi się zaczyna po jakimś czasie.
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Wysłany: 2010-03-05 14:16 Zmieniony: 2010-03-05 14:16
Z tym, że ja uważam tego typu gierki za czysty debilizm. Ale jakoś tak miło się naukę przerywa, żeby coś poexpić Mam 15 level, chętnie przyjmę kogoś do klanu :D
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2010-03-05 17:35
ach, już 16. :P
Wysłany: 2010-03-09 20:16
Nie no - wrzuciłam se na profilowe zdjęcie z cyckami i nie mam spokoju - 2 filipińczyków czy turków dziennie to minimum!!!
Ja do nich po polsku, a te skubańce se tłumaczą nawet!!!
WRRRR!!!
Wysłany: 2010-04-01 01:51
[quote:fa1573aa99="Wampgirl"]Z tym, że ja uważam tego typu gierki za czysty debilizm.[/quote:fa1573aa99] Ja tez. Czekam az bedzie se mozna spokojnie postrzelac do ludzi a nie farmy jakies
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2010-04-01 23:34
Strzelanie do ludzików - zawsze to jakiś surogat
Wysłany: 2010-04-02 22:54
Facebook to już prawie druga fotka.pl :)
Wysłany: 2010-04-03 15:52
nie tyle te gierki są idiotyczne, co bardziej te quizy
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2010-04-03 16:07
[quote:5129fda85e="minawi"]nie tyle te gierki są idiotyczne, co bardziej te quizy [/quote:5129fda85e]
Co prawda to prawda :D
Pęknąć czasem można :D
Wysłany: 2010-04-04 19:19
Dziś jest tak mega nudny dzień, że nawet na fejsbóku nuda w ój.
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"