Wysłany: 2006-11-27 19:28
niech se "szczela", bo ja już na sobotę się umówiłam :P Wprawdzie nie z gotHem ani nawet nieMetalem, ale piwo będzie :twisted: Muszę jednego Kolegę wyedukować, do jakich knajp ma chodzić w Poznaniu, bo on tylko dragona chyba zna, hehe, toć to niedopuszczalne! :wink:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-11-27 20:41
[quote:611ad3d3e8="Karola"]hm.. no mozna tak kogos zmienic..
PAmietam ze moj byly starsznie sie zmienial pod miom wplywem, zaczą sluchac takiej samej muzyki i ubierac sie tak innaczej :?
Ale gotha z niego by nie bylo, nawet bym nie chciala.. bo to takie dziwne by bylo, zmienia sie w kogos kim tak naprawde nie jest :roll:
Ja tam wole jakiegos prawdziwego gotha, nie lubie zmieniac ludzi :twisted: Choc naprawde zauwazam ze Ci co sie zadlugo ze mną zadaja dziwczęja pod moim wpływem :roll:[/quote:611ad3d3e8]
[color=blue:611ad3d3e8]No oczywiście związek zmienia ludzi... Ale chodzi mi o to żeby nie zmieniać specjalnie człowieka "a bo bardziej Ci się spodoba jak będzie taki taki i taki". Jakby mu tak to zrobić, to przerobić, to zmienić to byłby fajny. O nie nie. Chodzi mi o to żeby trafić na bardzo podobną osobę do siebie... A ewentualne zmiany będą wspólne, obustronne. Wtedy można się dopasować do siebie, odkrywać nowe rzeczy i zainteresowania. Mozna też np. polubić pewien zespół bo partner go lubi, albo bo przypomina partnera...
Prawdziwego gotha? hehe... ja też poproszę o takiego ^^ hihi <buziam>[/color:611ad3d3e8]
Wysłany: 2006-11-27 20:59
[quote:c1c4374c89="Lynn"]pozatym..... prosze mnie tu o niechciane ciaze nie posadzac!!!!!! bo to nie ja sprawiam ale mnie sprawic moga!!!!......<waz ucieka chowajac sie ze zgroza pod najblizszym kamieniem> :P :twisted: [/quote:c1c4374c89]
hmmm a ja myślałem do tej pory że węże są jajorodne...i wogóle takie nieczułe dla dzieci :twisted:
Wysłany: 2006-11-27 21:16
[quote:147a43022e="Kim"][Chodzi mi o to żeby trafić na bardzo podobną osobę do siebie...[/quote:147a43022e]
Muszą być wspólne podstawy do tworzenia związku, ale partnerzy nie koniecznie powinni byc tak podobni, dobrze, gdy się uzupełniają, potrafią zaskakiwać...
Na randkę wciąż czekam... Może coś w ten weekend, jak będę w stolicy się zdarzy?
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-27 22:48
[quote:a5fc7b8335="Lynn"]co do czulosci wobec dzieci nalezy skontaktowac sie z moimi bratankami w tej kwestii....aczkolwiek nie radze........sa gorsi niz ich ciotka:P[/quote:a5fc7b8335]
...wobec Angariuni Wężyk jest bardzo bardzo czuła... głaszcze ją, drapie za uszkiem i towarzyszy przy pochłanianiu czekolady... a Angaria ma w sobie trochę jeszcze z dziecka :P
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2006-11-28 10:56
Droga Angariu :P (celowy blad)
Nie walne focha bo to nie w moim zwyczaju Czy mam rozumiec, ze zostalem zredukowany i postawiony na rowni z piwem? Myslalem ze mnie bardziej cenicie
Droga Minawiu :P (a co ide za ciosem;P)
Powodzenia na sobotniej randce Bazyla pokaz mu koniecznie
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2006-11-28 11:02
[quote:02533a3673="Phantom"]Droga Angariu :P (celowy blad)
Nie walne focha bo to nie w moim zwyczaju Czy mam rozumiec, ze zostalem zredukowany i postawiony na rowni z piwem? Myslalem ze mnie bardziej cenicie [/quote:02533a3673]
Drogi mój Phantomu... cenimy Cię, cenimy i to nawet bardzo bardzo. Pamiętaj, iż piwo to złoty nektar, ambrozja, napój Bogów, zatem chyba nie masz nic przeciwko owemu porównaniu ??
Jak będziesz grzeczny, awansujesz do pozycji Lipy z Mijodem :P
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2006-11-28 11:12
No to musze sie starac
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2006-11-28 15:32
[quote:dd05b55744="Angaria"]
Jak będziesz grzeczny, awansujesz do pozycji Lipy z Mijodem :P[/quote:dd05b55744]
:lol: :lol: :lol: Martyna, rozwaliłaś mnie tym tekstem! <hahaha>
Poza tym, Phantomku, to nie będzie właściwie randka, tylko spotkanie :P
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-11-28 21:34
to ktora gotka jest gothowa by isc ze mna na randke ?? 8) prosze sie zglaszac i nie krepowac :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2006-12-01 10:30
Widzisz Norwegian zadna nas nie chce i jak tu zyc ?:P
"Tonight's the night..."
Wysłany: 2006-12-01 14:37
[quote:cf70a10ae3="Narea"]tam zaraz żadna! się porządnie rozejrzeć, na pewno jakaś się znajdzie!!![/quote:cf70a10ae3]
No właśnie Phantom, przetrzyj okulary! (a Ty Norwegu lepiej sobie spraw szkła) bo np, Narea czuje sie pominięta :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2006-12-01 16:18
Ojej, przechodz mi przez myśl jedno powiedzonkio odnośnie tego, że naszych panów żadna nie chce,ale może jednak nie będę go cytować - bo nawet nie do końca pasuje. Ale treść, mniej-więcej: każdy może znaleć jakiegoś amatora, kogoś, kto go doceni, obdarzy sympatią... Więc nie łamać się. A Narea niestety jest już zajęta, więc randki z gothami - jasne - ale i ze mną. Ja na szczęście jestem już wolna od chłopaków, nieodpowiednich związków i zauroczeń, kocham tylko moją Mroczną Damę. Ale pomyślcie chłopaki - decydując się na jedną z nas, wybieracie dwa w jednym. Jeśli oczywiście jeszcze my Was wybierzemy... ;P
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-12-01 17:26
Kostuch nie potrzebuje szkiel widze bardzo dobrze
Morgana to ja moge sie z wami umowic. Jak zauwazylas, tylko czy wy bedziecie tego chcialy 8)
Wysłany: 2006-12-01 18:50
Ja bym sie z checia dolaczyla gdybym nie byla juz zajeta :P
Ale z checia bym poszla na randeczke z jakas pania xP 8)
Sa chetne ? :twisted:
Wysłany: 2006-12-01 19:19
[quote:cd10b6dc3d="Narea"]ja myślę Kochana moja, że możemy spróbować. a jak Ty sądzisz...?[/quote:cd10b6dc3d]
Twoje słowo są dla mnie święte, Piękna. A co Ty sądzisz o zabraniu na randkę naszej Endry - w ramach prezentu imieninowego?
Wysłany: 2006-12-01 20:28
i tak juz przeglosowalyscie drogiego Norwegiana :D
no chyba, ze ma on tu decydujacy glos --> <boje sie>
Wysłany: 2006-12-01 21:57
NIe martw się, kobietom krzywdy nie robię... dopóki nie zgłodnieję. :twisted:
Wysłany: 2006-12-01 23:36
i jak sie tu nie bac ? :twisted:
Wysłany: 2006-12-01 23:53
Ale na rance, jeśli jestem strasna, to tylko w pozytywnym tego słowa znaczeniu!