Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

randki gothów :-). Strona: 23

Wysłany: 2006-12-02 00:14

No chyba, ze tak :D
A jak tamta dwojeczka sie zachowuje?;>

Wysłany: 2006-12-02 00:24

a wiec Narea ja nie mam nic przeciwko wiec mozna sie wybrac na ta trzy osobowa randke 8)

Wysłany: 2006-12-02 00:54

Na to wychodzi.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-02 12:17

Czuje sie taaaka szczesliwa :P 8)

Wysłany: 2006-12-02 20:07

<buja sie> :twisted:

wszyscy obecni na randce?

Wysłany: 2006-12-03 23:04

halooooooo! jest tam kto? prosze zerknac do mojej galerii, jak ktos moglby mi pomoc bede bardzo wdzeczny................

Wysłany: 2006-12-04 00:10

Pomóc w czym...?
Ja już jestem, byłam na imprezie i stwirdziłam, że wolę czas spędzać na romantycznych randkach we dwoje (plus-minus parę osób, pełnych uczuć, romantyzmy i zaangażowania, niż przy piwie, okazjuąc ciepło i emocje, za którymi nic sięnie kryje, tylko chęć zaspokojenia własnych potrzeb... Nie mam nic przeciwko, by ludzie spędzali czas tak, jak lubią, ale ja mam chyba nieco innego oczekiwania, pragnienia...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-04 14:30

to co dziewczyny, idziemy na te randke ?? 8)

Wysłany: 2006-12-04 15:49

[quote:f5d400dfe2="NorwegianWinter"]to co dziewczyny, idziemy na te randke ?? 8)[/quote:f5d400dfe2]

Ja bym odpowiedziala tak :P Ale jak moj chlopak tu wejdzie i to zobaczy to mnie zamorduje xP Tylko z dziewczynami moge chodzic na randki 8) Aczkolwiek..... :P

Wysłany: 2006-12-04 17:10

to powiesz ze jestem dziewczyna :P od tylu nie ma roznicy hehe gorzej jak od prozodu zobaczy :P 8)

Wysłany: 2006-12-04 17:32

[quote:4b3766a10c="NorwegianWinter"]to powiesz ze jestem dziewczyna :P od tylu nie ma roznicy hehe gorzej jak od prozodu zobaczy :P 8)[/quote:4b3766a10c]

No to jakiś gustowny makijaż polecam :twisted: :twisted:

Wysłany: 2006-12-04 18:47

[quote:0cb9638a99="NorwegianWinter"]to powiesz ze jestem dziewczyna :P od tylu nie ma roznicy hehe gorzej jak od prozodu zobaczy :P 8)[/quote:0cb9638a99]

No w sumie tak xP Powiem, ze jestes moja przerosnieta kolezanka z licum :P Na pewno nikt nie domysli sie prawdy :P A gdzie pozostale dwie panie ? Narea, Moragno zgubilyscie sie w drodze na randeczke? 8)

Wysłany: 2006-12-04 19:52

Emm, szłyśmy właśnie, żeby umilić sobie czas, wybrałyśmy drogę przez park, na prawdę się śpieszyłyścmy, ale tam było takie zejście nad wodę, na samym dole, tuż przy brzegu rosła wierzba, jej gałązki omiotały podczas wiatru gładką taflę, zwisały niemal do ziemi, tworząc kopułę, pod którą była taka ławeczka...

W każdym razie ja juz jestem. :D

Wysłany: 2006-12-04 21:32

Dobra, dobra :P NIe z takimi bajeczkami do mnie. Przyznajcie sie po prostu ( walcie prosto z mostu :twisted: ) , ze same gdzies poszlysie i zrobilyscie sobie swoja wlasna randke, a nie, ze bajery nam tu takie wciskacie. A co sie dzialo na laweczce ? :twisted:

Wysłany: 2006-12-05 00:33

Dziki seks do upadłego i gidziny leżenia i grzania się wzajemnie swoim ciepłem, nie myśląc o niczym... Jakie bajery? Ja tu tylko mówię jak było...

Wysłany: 2006-12-05 07:55

Nas nie wzielyscie na ta schadzke !
...1....2....3 FOCH!
<foch>

Wysłany: 2006-12-05 11:14

one byly na laweczka pod wierzba a my spacerowalismy i znalezlismy opuszczona ciepla chatke gdzie sie schoalismy przed zimnym wiatrem :twisted:
Endra nie fochuj sie nam bylo lepiej 8)

Wysłany: 2006-12-05 13:40

Oho ! Ciiii! Nie miales nic mowic, to miala byc tajemnica :P Nasze drogie panie nie mialy nic wiedziec Jeszcze sie teraz one obraza :) ...W chatce bylo milutko i cieplutko 8) Skoro sie juz wszytsko wydalo to foch mi przeszedl :twisted:

Wysłany: 2006-12-05 17:46

Ha ha, ja i narea jesteśmy w końcu już stałą parą, więc o co idzie? Było zimno? Jakoś przy mojej ukochanej nie zauważyłam.

Nie gniewamy się za to, co robiliście w chatce, jeśli było Wam dobrze, to się bardzo cieszę z tego powodu, chyba o to chodzi. A skoro wszyscy już jesteśmy zadowoleni i rozgrzani...

Wysłany: 2006-12-05 18:09

Oczywiście, że nikt nie rozbuje naszego związku, kochanie. Choć, weźmiemy ich i pokażemy im co znaczy PRAWDZIWA randka. <<atrzy po wszystkich dużymi, kuszącymi i tajemniczymi oczami> <rzuca zainteresowanym mrożące krew w żtłach spojrzenie> <w otaczającym nagle wszystko mroku błyskają kły, ukazane w kuszącym uśmiechu> <oblizuje delikatnie wargi>

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło