Wysłany: 2006-11-23 10:34
Minawi niechce zostac moja zona a ja chce czegos wiecej nie tylko kochanki przeciez moze miec dwoch mezow mnei i Kostucha
Wysłany: 2006-11-23 13:54
Hehehe...nie ma tak dobrze obywatelu :twisted: w tej rodzinie możesz miec od wuja kochanek/kochanków ale współmałżonka tylko jednego :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2006-11-23 16:58
[quote:538ab760fd="Angaria"]...ze mnie śmiesz sobie żartować ?? :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:538ab760fd]
Ja nie widzę żadnych przeciwskazań ku temu :twisted:
Wysłany: 2006-11-23 17:38
[quote:3a048ed835="Narea"]ja najpierw muszę gdzieś znaleźć tu gota u mnie a o randkę zatroszczę się później.... i tak pewnie nic by z tego nie było ale.... marzenia piękna rzecz![/quote:3a048ed835]
Czy, któryś z kawalerów na DP jest gothów na randke z Nareą :wink: :?:
Wysłany: 2006-11-23 17:58
Gdybym nie miał tak pięknej i wspaniałej żonci to napewno bym był gothów :] :twisted:
Wysłany: 2006-11-23 18:28
Ja na moją randke zawsze jestem gothów :twisted:
Wysłany: 2006-11-23 18:37
[quote:5ca7423b56="KostucH"]Ja na moją randke zawsze jestem gothów :twisted:[/quote:5ca7423b56]
A ja mam spokój z gothowością...jak już wspomniałem co najwyżej moge za przyzwoitkę robić...taki ze mnie typ :twisted:
Wysłany: 2006-11-23 21:59
Jeden gothowy kawaler dla Narei SZYBKO PROSZE :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2006-11-24 02:24
Khe khe khe...
Że co proszę? JAKI ZNOWU KAWALER?? NAREA :!: My po słowie jesteśmy!
Co Ty mi sie tu za gothami oglądasz?
A jak w temacie randki gothów, to może ktoś mi powie... Do jakiego momentu zachowanie można odbierać jako"przyjacielskie", a kiedy zaczyna to być "podryw"? Przytulenie, ok... A tulenie przez większośc spotkania? Branie za rękę? Gładzenie włosów, drapanie za uchem... Czy chłopak (goth, a jak!), który ma dziewczynę, zachowuje się tak w stosunku do przyjaciółki, z którą kiedyś łączyło go coś więcej? I nawiązuje do tego (co skończyło się rol wcześniej), mówi, żę jest wspaniała i chiał z nią być...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-24 02:29
[quote:67504df1d1="Morgana"]Czy chłopak (goth, a jak!), który ma dziewczynę, zachowuje się tak w stosunku do przyjaciółki, z którą kiedyś łączyło go coś więcej? I nawiązuje do tego (co skończyło się rol wcześniej), mówi, żę jest wspaniała i chiał z nią być...[/quote:67504df1d1]
To znaczy, że tak naprawde ma on chyba interes do byłej a nie do obecniej dziewczyny. Przynajmniej ja tak to widze...ale moze o tym na forum miłosci, żeby moderatorzy kolejnego tematu nie zablokowali :?
Wysłany: 2006-11-25 13:16
Skoro już musisz mieć randkę z facetem, to nie beze mnie, bo inaczej będę zazdrosna! Trójkącik? Zaraszamy <sesese>
..................................................................................................................................................
Ja i randki (lub coś więcej 8O ) ? ? ? Chyba mnie z kimś pomyliłaś... <foch>
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-25 14:01
Niech sie jeszcze dla mnie jakis przystojny goth znajdzie :)
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-11-25 17:09
K**wa, jak tu ubogo w (wolnych) facetów <buuuuuu>
Przypominam moje wymagania: wchodzą w grę tylko roczniki '88-'77 :wink: no i bez długich włosów (na głowie) proszę się do mnie nawet nei zbliżać 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-11-25 17:14
Minawi... wbrew pozorom jest trochę wolnych facetów tutaj... ale oni się chyba nas boją...
Tylko nie wiem dlaczego.. przecie my takie kochane jesteśmy i w ogóle super extra :P :P :P
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2006-11-25 17:40
Wiem, wiem, ale co to za faceci, skoro nas się boją :twisted:
Wysłany: 2006-11-26 00:48
proponowalem randke zbiorowa czyli ja i dziewczyny ale nie cchialyscie wiec jak nie to nie
Wysłany: 2006-11-26 05:21
[quote:68b14586c6="minawi"]K**wa, jak tu ubogo w (wolnych) facetów <buuuuuu>
Przypominam moje wymagania: wchodzą w grę tylko roczniki '88-'77 :wink: no i bez długich włosów (na głowie) proszę się do mnie nawet nei zbliżać 8)[/quote:68b14586c6]
Ufff nie łapię się na te kryteria.... :twisted: :twisted:
Wysłany: 2006-11-26 11:10
[color=blue:b5072ed451]Hmmm...
Coś było tydzień temu, ale to raczej nie randka. 'Baży' spacer i tyle...
A przydał by się goth... ale niestety... co to, to nie Szczecin... Mało jest tu gothów
Wiem jak powinna wyglądać moja gothic randka ^^ mm... <rozmarzona> ^^ hehehe...[/color:b5072ed451]
Wysłany: 2006-11-26 13:05
U mneie o gotha nie tak trudno, tylko co mi po jakimśtam gocie? Potrzebuję właściwego.
Wysłany: 2006-11-26 16:52
[quote:2efaaccd5a="NorwegianWinter"]proponowalem randke zbiorowa czyli ja i dziewczyny ale nie cchialyscie wiec jak nie to nie [/quote:2efaaccd5a]
Norwegian, przeciez wiesz że ja zbiorowo nie lubię :)