Wysłany: 2006-12-05 19:08
<Pozornie leniwie zbliża się do Narei jeszcze bardziej, aż ich piersi spotkają się ze sobą><dłoń, która trzyma jej własną, podnosi powoli do góry, pozwalając jej poznać zarys sulwetki Morgany, kieruje ją wzdłuż lini biodra, po wcięciu w talii, z boku biustu, po ramiu, a potem przybliża do warg> <chytawargami palec iśsie go delikatnie patrząc spod rzęs w oczy partnerki> <drugą rękę wplata we włosy narzeczonej> <całuje dłoń, którą ma przy ustach> <kładzie ją na swoim karku> <obejmuje Nareę w talii> <składa na jej ustach pocałunek> <gryzie lekko dolną wargę> <oblizuje> <bierze do ust> <smakuje> <całuje głębiej><jedździ palcami wzdłuż linii kręgosłupa ukochanej>
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-12-05 22:56
<odchodzi do Endry od tylu by poczula jego oddech na karku> <oczula jak po plecach przechodzi jej delikatnyu dreszcz podniecenia> <delikatnie zwiedza dlonmi cale jej cialo, przesuwajac sie od ud przez biodra, talie do ramion za ktore zlapal mocnie i odwrocil mocnym ruchem jej cialo by ich wzrok sie spotkal i zamarli w bezruchu wpatrzeni w siebie> <delikatnie zaczal piescic piekne cial> <ona zamarla w bezruchu i czekala co zrobi dalej z nadzieja, ze ich rozgrzane namietnoscia usta sie wkoncu spotkaja> <jednak zaczal calowac szyje za poczatku delikatnie lecz z czasem stal sie bardziej agresywny i zaczal nie tylko calowac ale rowniez przygryzac lagodnie skore, co sprawailo coraz wieksza przyjemnosc> <w koncu polaczyli sie w pocalunku>
Wysłany: 2006-12-05 23:48
<wsuwanieznacznie kolano między nogi ukochanej><chwyta udem jej udo><rzyspieszony oddech łączy z oddechem Narei><dotykające się piersi ocierają się o siebie przy każdym westchnieniu><ramiona otaczają rozgrzane ciała><alce deliktanie, opuszkami pakców pobudzają nerwy na plecach, wyraźne, podobne do łaskotek pod napięciem... seksualbym><drżenie rozchodzi się spod dłoni po całym ciele, obu ciałach, dochodzi do wyczulonych warg zatapiających się w drugich, w ich miękkości, pasującej idealnie, poznającej nazwajem, gładzącej zmysły><języki spotykają się w tańcum łączą w uczuciu spełnienia><ciepłe muśnięcia><czuły dotyk><dziki ogień>
<unosi się lekko podczas wdechu, gdy napięcie idzie fają w dół><opada, próbując rozładować je pieszczotami><bawi się włosami dziewczyny><chwyta je><tarmosi, masując głowę, drapiąc za uchem, dotykając karku><druga ręka zjeżdza z takii trochę niżej...><rzesuwa wzdłuż lini...>
<ozwala w tym samym czasie wsunąć sobie rękę pod ubranie, poznać ciało, dać mu trochę rozkoszy><dłonie znowu się cofają po ciele><szukają><znajdują i chwytają>
<całują się jeszcze raz czule>
...
a potem...
<odsuwają się od siebie płynnym ruchem>
<Morgana patrzy na Narę i mruga><zerka znacząco w stronę drzwi>
A Wy co?
Rezygnujecie ze wspołknej randki? Zaraz, gdzie Wy...?
8O
<odwaca się zniesmaczona>
Tak przy ludziach :?: :!:
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-12-06 11:42
[quote:588b28c316="wyploszontko"]no hej faceci co z wami ???? pisanie nie wystarczy trzeba działać :D[/quote:588b28c316]
My tu wszyscy erotomani-poeci :wink: wiec sooorrrryyy :lol:
Wysłany: 2006-12-06 12:23
Wojtek... pomyliło Ci się coś chyba.... erotomany - gawędziarze, jak już :lol: :lol: :lol:
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2006-12-06 16:18
<Morgana udaje, że się opiera, pozornie przypadkowo tak manipulując swoim ciałem, by partnerce łatwiej było odnaleźć odpowidnie części jej ciała><daje się całować, a zarazem "walczy", gdyząc delikatnie> <chwyta się kurczowo ciała kochanki> <w chwili, gdy ma wolne usta> Nie przy ludzia...! <róbuje wyswobodzić usta cofając się, a gdy to nic nie daje, zrezygnowana oddaje pocałunek>
Wysłany: 2006-12-06 16:40
<nie opiera się, rozluźnia mięśnie i całkowicie oddaje partnerce>
Wysłany: 2006-12-06 19:30
<wpatruje sie z Edrą jak dwa ciala wija sie na jedwabnych poduszkach w milosnym uscisku i nabiera ich ochota na dolaczenie sie> <jednak czekaja, jakby na zgode>
Wysłany: 2006-12-06 19:56
<Morgana nie jest w stanie wyrazić zgody, ani sprzeciwu, ponieważ na jej ustach spoczywają słodkie wargi narzeczonej, a ciało jest owładnięte żarem, przyfniecione do ziemi przyjemnym ciężarem, pochłonięte cyklicznymi ruchami i falami podniecenia, które wzbudzają drapieżnie w swej delikatności ręce Narei>
Wysłany: 2006-12-06 20:34
Wystarczylo nie byc tu jeden dzien :P wracam i dowiaduje sie, ze moja z pozoru niewinna randka z NorwegianWinterem nabrala rumiencow, a moje kochane panie nadal szaleja :D
...
<kiedy Endra i NorwegianWinter widza, ze Narea i Morgana sa soba zbyt zajete i za mocno oszolomione pozadaniem, oboje postanawiaja dluzej nie czekac i dolaczyc sie do nich bez ich zgody> <a wtedy..........>
:twisted:
Wysłany: 2006-12-06 21:03
<róbuje myśeć><liczy coś w pamięci>
"ok, wystarczy dla wszystkich..."
<tak dla zasady próbuje stawiać opór, cokowiek się nie dzieje>
Wysłany: 2006-12-06 21:19
<N podchodzi do Morgany i na jej slodkich ustach sklada delikatny pocalunek w podziekowaniu za zgode> <Endra cieszy sie, ze opor Morgany nie byl duzy> <Zreszta i tak by szybko go przemogla- ma swoje sposoby> 8)
Wysłany: 2006-12-06 21:39
[quote:4b63ff025f="Angaria"]Wojtek... pomyliło Ci się coś chyba.... erotomany - gawędziarze, jak już :lol: :lol: :lol:[/quote:4b63ff025f]
poeci, bo wiesz gawedziarze to tak bezdusznie, a tu przeciez o odrobine romantyzmu chodzilo a nie od razu kawa na lawe :twisted:
Wysłany: 2006-12-06 21:46
Raczej ciało na ciało... Ja już jestem z Nareą dawno po słowie i wszelkich możliwych grach wstępn...
<wydaje dziwny dźwięk, bo znowu zatkano jej usta -co bynajmiej nie jest nieprzyjemne>
<stawia bardzo czynny opór i czeka co się stanie>
Wysłany: 2006-12-06 22:10
[quote:9a18b701e4="vladdrank"] poeci, bo wiesz gawedziarze to tak bezdusznie, a tu przeciez o odrobine romantyzmu chodzilo a nie od razu kawa na lawe :twisted:[/quote:9a18b701e4]
Łe jej... normalnie Wojtuś nie wiedziałam, że z Ciebie taki romantyk jest :P :P :P
Wysłany: 2006-12-06 23:15
no ba - Wojtuś to prawdziwy romantyk tylko zapracowany i nie może tego ujawnić :P <buehehe> okaże się na Zlocie :P podobno romantycy stawiają browarki? 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-12-07 15:00
<gdy Narea pochyla się, by złożyć na jej ustach pocałunek, chywa ją leciutko, ale stanowczo zębami i wargami za język, zasysa, przyciąga do siebie><oblizuje wargi narzeczonej><całuje czule, lekko muskając wargami usta, przesuwając po ich powierzchni własnymi><ciepło wysyłaja pozytywne wibracje poprzec coraz bardziej stanowcze, idealnie dopasowane rytmem do partnerki, ruchy języka><rozluźnia mięśnie i wyciąga się, kusząco się odsłaniająci><jedną ręką znajduje tors Norwegiana, przesuwa po nim opuszkami palców, lekko łaskącząć, wywouje przyjemne dreszcze><drapie po brzuchu><bada klatkę piersiową><drugą dłonią ujmuje rączkę Endry><rzyciąga ją do siebie><oprowadza po własnym ciele><gładzi palcem><ugina jedną nogę><róbuje ugryźć przyszłą żonę w ucho><ociera się bokiem o chłopaka><obejmuje udem Endrę><zaprasza ją postawą>
Wysłany: 2006-12-09 19:14
[color=blue:d455c9e017]<rogląda się, robi wielkie kocie oczy, myśli sobie "co się tu dzieje" i chowa się w kącie>[/color:d455c9e017]
Wysłany: 2006-12-20 08:38
ej... ja chcę na randkę... albo nie... mam lepszy pomysł JA CHCĘ NA ŚCIANKĘ:!: :twisted:
albo już wiem :!:
ja chcę randke na ściance
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-12-20 12:22
Koffanie, przecież ścian masz wokół siebie dużo.... zatem w czymże problem ??
A na randkę idziemy jutro i to nawet zbiorową !!!!