Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

jaka ja kurwa jestem gruba - propozycje diet odchudzających. Strona: 13

Wysłany: 2006-10-17 17:19

[quote:8ee6c7253e="minawi"][quote:8ee6c7253e="SCHWEIGENDE"]
gratuluję silnej woli!!!!! podziwiam!!!!! 8O ja nie wyobrażam sobie wieczoru bez piwka (kurwa, to już chyba alkoholizm :twisted: )[/quote:8ee6c7253e]

Schwei, ja też. Możemy kiedyś pochlać razem :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:8ee6c7253e]

z miłą chęcią :)

Wysłany: 2006-10-17 20:08

a ja w dwa tygodnie zgubiłam dwa kilogramy (czego nie planowałam) :wink:
więc uważam, że najlepszą dietą jest moje studenckie życie :twisted: chyba to opublikuję i sprzedam sławnym gwiazdom, zarobię kupę kasy i będzie git :P

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2006-10-17 20:15

frija każdy student... no może nie każdy ale większa część większości :lol: wie jak wygląda życie studenckie pod każdym względem....
masz kase to jesz... skończy ci sie kasa nie jesz... [a kasa sie kończy bardzo szybko nawet nie wiesz kiedy i gdzie... ]
wydajesz na alkohol... nie masz na jedzenie
wydajesz na fajki... nie masz nic
stres... i wszystko jasne

Pozdrawiam Studentów i nie tylko...

Wysłany: 2006-10-18 13:58

Moze zrooobie sobie diete .. hmm..bo ostatnio zauwazylam ze troszke przytylam :evil: No.... ale jeszcze zjem te pudelka lodow co sa u mnie w zamrarzarce i wtedy pomysle :wink: :?

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-10-18 19:07

mm.. tez sie tego nie moge doczekac :) nie bede mieszkala z tymi moimi Rodzicami" co mi caly czas zycie psuja .. zebym tylko jakis fajnych przyjacul znalazla z ktorymi bede na piwko mogla chodzic :) No.. cuz a dzis zjadlam caaaaaaale pudelko lodow czekoladowych :roll: ale w saamotnosci .. pomaga mi tona dola ....

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-10-18 20:20

a to Ci fajnie: u mnie jest tak : ojciec nie da mi piwa bo podobno za mala jestem i mu szkoda a sama nie moge bo z kad mam wziasc .. mi jeszce nie sprzedadzą .. :?

Wysłany: 2006-10-18 21:42

Życie studenckie... nie koniecznie może odchudzić... to wszytko zalezy od tego kto ile kasy ma na miesiąc...
Ev... je tez teraz mialam taki okres że żarłam tylko Dżem jabłkowy domowej roboty bo nie miałam kasy na nic do chleba... starczało mi tylko na chleb...
bo oczywiście na fajki mi nie było zal... ja pierdziele chore to wszystko
zal mi jest na czekolade z biedronki 1.09 a na faje 5.80 to nie... :? :? 8O

Wysłany: 2006-10-20 10:56

Foxy (Bicz)
Foxy
Włocławek

Ale ja teraz napiszę coś pozytywnego o sadełku :)))) uwaga...

Moim zdaniem (sprawdzone) - nie ma nic przyjemniejszego, niż seks dwóch osób, które powiedzmy ... zbyt szczupłe nie są. Poprostu - tak akurat - posiadają odrobinę sadełka w partiach powiedzmy "kontaktowych" :P
Achhh ta cudowna miękkość, delikatność zarazem. Człek pasuje do człeka jak pluszowe, aksamitne puzzle. A co!
Chudzielce tak nie mają :twisted:

A po wszystkim przytulenie i zasnięcie - to sama poezja mrrr
I niech mi ktoś zaprzeczy!

I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it.

Wysłany: 2006-10-21 21:04

No pewnie bo seks kościstych nie jest taki wspanialy :) Sadełko trzema mieć a nie jakies płaske wklęsłe nie wiadomo co :wink:

Wysłany: 2006-10-22 09:23

a jak fajnie położyć głowę na takim męskim brzuszku i zasnąć....... :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2006-10-22 09:34

echhhhhh...... miałam kiedyś taki fajny brzuszek....... tzn. takiego faceta :twisted: ale niestety, ten brzuszek był jego jedyną zaletą i należało posłac kolesia w kosmos.........

Wysłany: 2006-10-22 09:39

dzięki <rzytula>

teraz to sama wyhoduję sobie wieeeeeeeeelki brzuch (niewiele mi brakuje ) i będę sobie na nim kładła głowę......... trochę gimnastyki i się uda :twisted:

Wysłany: 2006-10-22 10:46

OO ja mam taki ladny brzuszek .. a nie ma kogoś kto by na nim polezal

Wysłany: 2006-10-22 11:39

kurcze i znowu usłyszałam że jestem za gruba :wink: chyba się załamie... idę po czekoladę... ktoś chce?? :wink:

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2006-10-22 11:43

mmm ja chce :) Ale chyba zaraz sama pojde po czekolade, choc juz dzis zjadlam troche ale jak zjem jescze z jedną to nic mi sie nie stanie :roll: Ale to za chwile bo dopierow obiaaaad jadlam

Wysłany: 2006-10-22 11:43

obiadf?? już?? ja dopiero co śniadanie zjadłam :wink:

Wysłany: 2006-10-22 11:54

Narea a tam.... czekolada jest lepsza od rozciągania :twisted:

Wysłany: 2006-10-22 13:32

no co glodna bylam :) no i bardzo wczesnie dzis wstalam .. A poszlam przed chwila do sklepu po czekolade a tu zamknięte .. no i nie ma czekolady

Wysłany: 2006-10-22 13:36

ja już też po obiedzie. bo mi wmusili
a czekolade chyba znowu sobie zjem... a co tam :twisted:

Wysłany: 2006-10-22 14:28

ja chce cekolade a tu nie ma z kad wziasc Ehh.,,, a gdyby jeszce byla taka czekolada po ktorej by sie nie tylo .. Albo taka odchudzająca, chociaz wtedy była bym stanowczo za chuda :evil:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło