Wysłany: 2006-11-16 20:26
ja tyję na zimę, żrę wtedy jak świnia, to chyba jest nawet naturalne, że organizm domaga się zapasów grzejącego sadełka :lol:
Wysłany: 2006-11-17 12:57
po dwóch miechach weszłam na wagę i stwierdziłam, że ubyło mi 8 kg... (moja waga nie jest zepsuta; pojechałam do domu brata by sprawdzić na jego wadze i u rodziców; wszędzie tak samo wskazywało)
dziwne, przecież jadłam więcej niż zwykle :?
między fiordami a fieldami
Wysłany: 2006-11-20 00:54
a mi kilogramow przybywa.... łeeee hlip hlip... :cry: :cry: :cry:
Wysłany: 2006-11-21 19:38
Na własnie na zime zawsze tyje .. i wlasnie juz zaczełam.. :? Maiłam sie ograniczyc od czekolady a wlasnie zjadłam pół, miałam codziennie cwizyc a mam takiego lenia ze chyba nigdy nie zaczne :evil:
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-11-22 18:04
Nie zapominajmy ze po piwku brzuszek rosnie :twisted: ja musze zmobilizować moje sadełko do pracy bo cos za duze sie robi :?
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-11-24 15:33
Na płaski brzuch najlepsze są nożyce poziome
http://www.basilicaigni.xlx.pl
Wysłany: 2006-11-24 19:04
heh a ja sobie obiecalam ze od wczoraj codziennie wieczorem i rano cwicze zeby miec piękny i płaski brzuszek :) choc te płskie brzuszki wcale nie są za piękne ..ale zeby chociaz troszke sie zmiejszył :twisted: i tak naprzyklad wczoraj zrobilam 100 brzuszków <dumna> zapisalam sie na jakies cwiczenia do szkoly i siatkowke.. :)
Wysłany: 2006-11-24 20:48
Czy ja wiem czy z tą ilością brzuszków to prawda.....Ja trenuje sztuki walki to wyrabiam dziennie ok. 300 sztuk brzuszków i problemów z kręgosłupem nie mam(byc może dlatego że dużo się rozciągam na partie przykręgosłupowe)...
Wysłany: 2006-11-24 20:58
Ano chyba że tak . Przy takiej odpowiedzi mogę się z Tobą zgodzic. :wink:
Wysłany: 2006-11-25 03:21
no i dobrze ja trenuje wszystkiego po trochu .. a brzuszki w wolnych chwilach .. wieczorkiem i rano ;P Tylko siatkowki nienawidze ALe juz nawet troche schudlam i mysle ze jestem w sam raz a teraz wszystko dla kondycji ;D
Wysłany: 2006-11-26 11:51
[color=blue:77bc3472f7]Ja chudnę gdy mam co robić... Gdy np. jestem z kimś itd. Wtedy całą energię itd poświęcam tej osobie hehe.
Mam też niestety dni (szczególnie przez te kilka dni w miechu) gdy mam wieeeelką ochotę na coś słodkiego, wtedy cała wcześniejsza dieta idzie w pizduuuu. :| Masakra![/color:77bc3472f7]
Wysłany: 2006-11-26 13:32
[quote:f0a8699455="Ev"]Ja się w czwartek wybieram na aerobik wodny :D Zobaczymy jak to będzie :wink:[/quote:f0a8699455]
[color=blue:f0a8699455]aerobik wodny? o loool coś ciekawego :D
a ja poznałam BARDZO przystojnego pana który prowadzi właśnie aerobik... zapraszał mnie itd, ale jakoś się krępuje hyh. lol. no ale taaaaki przystojny i sympatyczny ^^ może jednak kiedyś tam wstąpie xD LOL[/color:f0a8699455]
Wysłany: 2006-12-13 14:43
chce ktos czekolady?? :) bo ja właśnie zdobyłam duuuuuuuuuuuuuużą tabliczke pełnomlecznej i mogę się podzielić :)
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-12-13 14:53
ja złosliwa?? no co ty :) chcę się podzielić :) bo ta czekolada jest taka duża, że nie moge jej sama zjęśc bo mi się niedobrze juz robi :twisted:
Wysłany: 2006-12-13 15:40
w tym tygodniu nie dam rady bo prosto z pracy jade do teatru... ale w przyszlym chyba pojdziemy na karaoke
Wysłany: 2006-12-13 16:42
Ja musze trochę schudnąć, więc ćwiczę, ćwieczę i jeszcze raz ćwiczę :D.
"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."
Wysłany: 2007-01-23 10:47
zaczynam od dzisiaj... pierwszy dzien same kefiry albo jogurty :twisted: jutro same soki... zobaczymy moze cos mi z tego wyjdzie... musi bo juz sie nie dobrze czuje z soba... z swoim sadlem ktore na zime przyszlo samo...
si vis amari, ama
Wysłany: 2007-01-23 11:13
Cynthia, polecam tzw. dietę South Beach - wskazania znajdziesz [url=http://www.polki.pl/?page=zdrowie_i_psychologia_dieta_dietyodchudzajace_artykul&cmn_id=7616746&h_news_page_no=2&h_news_page_no=0]tutaj[/url] oraz tutaj
Sama ją właśnie rozpoczęłam i jestem zadowolona. Poza tym sprawdziło ją kilka moich koleżanek i naprawdę daje fajne rezultaty. Mimo wszystko trzeba jednak ćwiczyć.
Pozdrawiam
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2007-01-23 11:20
mam nawet ksiazke o tej diecie, stosowalam latem :)
bardzo fajna schudlam... ale teraz mialam male problemy i przytylam (tak juz mam nerwy zjadam czekolada najczesciej )
teraz zaczynam mala oczyszczajaca na moja watrobke :)
i staram sie cwiczyc... staram sie :D
si vis amari, ama
Wysłany: 2007-02-02 12:54
:cry: taka jestem tlusta ze niemam w czym chodzic... :cry:
nie moge schudnac... <ryk>
moje ukochane czarne dzinsy sa za male na moj wielki zad <rozpacz>
si vis amari, ama