Wysłany: 2006-10-09 17:27
No racja, ja codzinnie zapiprzam na nogach do szkoly i wracam i sie z tego cieszcze :) mam dobra kondycje, staram sie czesto lazic na basen i cwiczyc na kazdym wfie .. ;] a dzis gapilam sie w lustro i stwierdzilam ze jest w sam raz nie za chuda i nie za gruba .. i dobrze.. ide to uczcić tabliczka czekolady ..
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-10-11 09:17
echhhhh.....ile razy ja sobie powtarzam, że od jutra dieta... potem nie jem cały dzień nic, a o 23 rzucam się na żarcie jak pojebana i wpierdalam 3 pizze z podwójnym serem naraz!!!!!!!
Wysłany: 2006-10-11 14:16
dam Ci Żonka poczytać smsy od mojego byłego... w których wyzywa mnie od schamiałych suk i kurw... schudniemy obie - Ty ze śmiechu, a ja ze stresu, dzięki palantowi
Wysłany: 2006-10-11 15:44
hehe, to taki dupek, który cierpi na zaniżoną samoocenę... jego zdaniem, pieprzyłam się z setkami ludzi podczas wakacji, z moim 60-letnim kolegą, nawet z moimi uczniami oraz moimi dwiema koleżankami - lesbijkami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wysłany: 2006-10-11 20:56
[quote:da79066ddf="Narea"]to z buta debilowi i dobranoc, co się będzie woził? 8)[/quote:da79066ddf]
już dostał...... nie pomaga......... :?
Wysłany: 2006-10-11 22:30
dziękuję za wsparcie! kochane jesteście! <rzytula wszystkie i całuje> to co? wszystkie jednocześnie z buta/ów go? :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2006-10-12 11:13
kocham Was, dziewczyny! od razu mi lepiej jak sobie wyobrażam te podeszwy na jego ryju oraz obcasy w odbycie :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2006-10-12 11:26
Czytam i widze, ze mial ci on pewna zalete: fantazje rozwinieta ;P :wink:
"Z twarzy podobna zupełnie do nikogo".
Wysłany: 2006-10-12 13:54
[quote:629cc6a67d="marfefka"]Czytam i widze, ze mial ci on pewna zalete: fantazje rozwinieta ;P :wink:[/quote:629cc6a67d]
nie? miał lepsze zdanie o moim życiu erotycznym, niż ja sama! :twisted:
Wysłany: 2006-10-12 15:05
Byc moze, mnozenie Twoich ewentualnych kochankow dostarczalo mu podniety dla innych zupelnie niepojetej;P
Coz jednak znaczy sila imaginacji;P
:wink:
"Z twarzy podobna zupełnie do nikogo".
Wysłany: 2006-10-12 18:44
echhhhh.......gdyby on wiedział, ile butów ma już w dupie... i gdzie indziej....... :twisted: rozmarzyłam się... nie ma to jak połączone, babskie siły! :)
ale swoją drogą, Ev kulturalnie przypomniała mi o gigantycznym offtopie, którego się dopuściłam...... :)
pseplasam ........... :wink:
Wysłany: 2006-10-13 21:12
nieszcześliwa miłosc odchudza !!!! :)))) szczesliwa podobno też
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2006-10-13 22:07
[quote:47bb4d1587="Angaria"]nieszcześliwa miłosc odchudza !!!! :)))) szczesliwa podobno też[/quote:47bb4d1587]
Angaria to prawda...
na mnie tez tak dziala wielki stres jaki mialam przez ostatnie 2 tygodnie...
to było straszne... ale i bedzie straszne bo jeszcze takich dni pozostało mi około 12-13...
a no jeszcze jedno... jezeli bardzo mało śpie i moj organizm jest u kresu wytrzymałosci to rownież nie mam ochoty na jedzenie...
jezeli widze jedzących ludzi to jest mi niedobrze
hehehe... nie pamietam dzisiaj kiedy ostatnio cos jadlam... moj posiłek dzienny i nocny to kawa+tusspiect+faje... i tak caly czas
moje zdrowie na tym ucierpi
Polskie dziewczyny... Wysłany: 2006-10-15 15:34
Dziewczęta, czymże my się przejmujemy... jesteśmy piękne i wyjątkowe :P i nie wolno nam o tym zapominać...
[color=red:b44a8cbe0a]"Polskie dziewczyny najpiękniesze są,
Polskie dziewczyny całować wszyscy chcą,
Polskie dziewczyny zna je cały świat (...)"[/color:b44a8cbe0a]
nie wiem co to, ale kumpela śpiewa mi to zawsze na poprawienie humoru !!!!!!!
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2006-10-15 16:56
Ha ja sie czuje dobrze w sowim ciele ! :) nie jesteem ani za chuda ani za gruba .. i racja takie niektore chudzielece nie sa wcale za piękne :wink:
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-10-16 18:21
No wlasnie ... ahhh.. zjadlam przed chwilą 2 tabliczki czekolady bo mam dola ai tak narazie nie będe gruba :twisted:
Wysłany: 2006-10-16 20:26
ja ograniczyłam żarcie i chudnę... tylko piwa oraz coli nie mogę sobie odmówić... :twisted:
Wysłany: 2006-10-16 22:12
[quote:85e6c5b59b="SCHWEIGENDE"]ja ograniczyłam żarcie i chudnę... tylko piwa oraz coli nie mogę sobie odmówić... :twisted:[/quote:85e6c5b59b]
A ja sie uparłam.
Od tygodnia żrę tylko zieleniną, zaczynają mi wyrastać powoli królicze uszy.
I co ważne: ODMÓWIŁAM SOBIE piwa (tudzież innych alkoholi), słodyczy, pieczywa ....
Zaczynam obwisać, teraz czekam aż się wszystko ślicznie "wesśie" i beudeu miała płaski brzuszkek :P
Jeszcze kilka dni... (wytrzymaj)
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it.
Wysłany: 2006-10-16 22:23
[quote:f8b2a65f38="Foxy"][quote:f8b2a65f38="SCHWEIGENDE"]ja ograniczyłam żarcie i chudnę... tylko piwa oraz coli nie mogę sobie odmówić... :twisted:[/quote:f8b2a65f38]
A ja sie uparłam.
Od tygodnia żrę tylko zieleniną, zaczynają mi wyrastać powoli królicze uszy.
I co ważne: ODMÓWIŁAM SOBIE piwa (tudzież innych alkoholi), słodyczy, pieczywa ....
Zaczynam obwisać, teraz czekam aż się wszystko ślicznie "wesśie" i beudeu miała płaski brzuszkek :P
Jeszcze kilka dni... (wytrzymaj)[/quote:f8b2a65f38]
gratuluję silnej woli!!!!! podziwiam!!!!! 8O ja nie wyobrażam sobie wieczoru bez piwka (kurwa, to już chyba alkoholizm :twisted: ), a funkcjonowanie bez coli..... hmm....... nie mogę pić kawy ...a przy moim trybie życia bez kofeiny zasypiam na stojąco......
Wysłany: 2006-10-17 14:47
[quote:ceca5283dc="SCHWEIGENDE"]
gratuluję silnej woli!!!!! podziwiam!!!!! 8O ja nie wyobrażam sobie wieczoru bez piwka (kurwa, to już chyba alkoholizm :twisted: )[/quote:ceca5283dc]
Schwei, ja też. Możemy kiedyś pochlać razem :twisted: :twisted: :twisted:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"