Wysłany: 2006-09-21 18:57
gdzieniegdzie ?? czyli gdzie Szmaragdowa ??
Wysłany: 2006-09-21 19:00
No wiesz, niektórzy za dużo mają na udach, inni na brzuszku, jeszcze inni na palcu wskazującym bądź za uszami :lol:
Wymyślać możnaby w nieskończoność :D
Wysłany: 2006-09-21 19:05
a Ty gdzie masz ?? :twisted: jesli wolno spytac
Wysłany: 2006-09-21 19:10
Nie wolno :twisted:
Szczrze, to powiedzmy, że jeszcze nie mam :) Ale po kuracji poznańskiej będe mieć napewno. Już sie tego boje :D
Wysłany: 2006-09-21 19:13
kuracja poznanska ?? mam rozumiem picie piwka w wiekszych ilosciach niz normalne ?? 8)
Wysłany: 2006-09-21 19:15
Chciałabym, żeby tak było ale niestety...
Babunia :twisted:
Wysłany: 2006-09-21 19:21
Babcie zawsze chca jak najlepiej dla swoich wnuczat wiec nie nazekaj przynajmniej masz jedzonko za darmo hehe
Wysłany: 2006-09-21 19:24
W sumie to racja :) Ale jak za dużo jedzonka, to i za dużo cialka potem :D
Ale ponoć im więcej ciałka, tym wiecej do kochania :wink:
Wysłany: 2006-09-21 19:33
moim zdaniem nie moze go byc za malo ani za duzo ale kazdy ma swoj gust
Wiec zawiele tego cialka do kochania tez nie moze byc
8)
Wysłany: 2006-09-21 19:50
Faceci nie zawsze zauważają różnice między za dużo, a w sam raz (oczywiście jeśli chodzi o kobiete, dla której waga bądź wygląd jest problemem ). Jeżeli kobieta mówi, że musi się odchudzać bo coś jest nie tak, to znaczy, że źle się czuje w swoim ciele i trzeba coś zmienić.
Ja jak stwierdzam, ze coś jest nie tak, to nikomu nie mowie, ze sie odchudzam, bo jak powiem to zaraz ide do sklepu po batonika :D Z tego co wiem, to większośc tak ma. Więc nie bójmy się o nasze Darkplanetowe kobiety. No.
PS. O gustach się nie rozmawia :)
Ale "wieszakom" mówimy stanowcze NIE! :twisted:
Wysłany: 2006-09-21 20:40
Ev teraz sobie przypominam... rozpłakałam się ze śmiechu jak to sobie przypomniałam :twisted:
Szmaragdowa ja się zgadzam całkowicie z twoim ostatnim postem :twisted: ide po czekolade :wink:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-09-21 20:48
Statystyki mówią, że mężczyźni w większości wolą kobiety które mają cos gnieniegdzie :)
Ja tam się cieszę ze swojego mężczyzny który mi powiedzial, ze jakbym kiedykolwiek chciała zmniejszyć piersi to zabiłby najpierw chirurga, później mnie :P
Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P
Wysłany: 2006-09-21 20:51
zgadzam sie stop wieszakom i tym co maja nadwage ze 20 kg :P hehe
A tak na moje oko to dziewczyny na DP nie potrzebuja odchudzania 8)
Wysłany: 2006-09-21 20:53
[quote:2edf82d8b5="Hope"]Statystyki mówią, że mężczyźni w większości wolą kobiety które mają cos gnieniegdzie :)
Ja tam się cieszę ze swojego mężczyzny który mi powiedzial, ze jakbym kiedykolwiek chciała zmniejszyć piersi to zabiłby najpierw chirurga, później mnie :P[/quote:2edf82d8b5]
Hope jaki masz rozmiar stanika ?? 8)
Wysłany: 2006-09-21 21:02
to zależy albo 80C albo 70D Różnie to bywa :P
A co chcesz mi jakąś fajną bieliznę podarować w prezencie?:D
Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P
Wysłany: 2006-09-21 21:28
moze i chce kupic od cego to zalezy ?? :twisted:
Wysłany: 2006-09-21 21:38
od firmy np :) od modelu :) od tkaniny :P
Wysłany: 2006-09-21 21:40
czyli zostalas obdarzona dosc dobrze przez nature
no wsumie racja wsyztsko zalezy od firmy
Wysłany: 2006-09-21 21:49
Mam to po babci :P <lol>
Kiedyś był triumph, ale teraz nie znajduję tam nic co by spodobało się mej skromnej osobie. Teraz "mam" mały sklepik w ZG, którym często znajduję coś dla siebie. Właścicielka sprowadza specjalnie małe ilości egzemplarzy, które bywają naprawdę prześliczne... Ale jestem strasznie wybredna i nikt nie chce ze mną wybierać bielizny :P Bo to całe dnie zajmuje :P Przymiarki, marudzenie, bo tu koronka jest taka a tam taka, bo tu ramiączko brzydkie, a tam majtki nie paują wyglądem do kompletu :P
Wysłany: 2006-09-21 21:57
wlasnie dlatego nie lubie chodzic z kobietami na zakupy szczegolnie ciuchow :P bo na to caly dzien trzeba przeznaczyc hehe :wink: