Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Castle Party 2010. Strona: 4

Wysłany: 2010-01-07 21:09

Ooo, szykuje się jakaś ekipa ze Śląska. Jeszcze nie wiem z kim pojadę, czy ludziska z zeszłorocznego CP wypalą. Więc jakby co mogę się dokleić

Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.

Wysłany: 2010-01-07 23:17

Jeszcze nie wiem jak się tam dostać...jeszcze 7-8 miesięcy zostało i nie myslałem o tym ale pewnie pociągiem

Lepiej umrzeć jak wolny człowiek niż żyć jak niewolnik

Wysłany: 2010-01-08 19:02 Zmieniony: 2010-01-08 19:06

Vanique (Anciliae)
Vanique
Wodzisław Śl.

Jeszcze jest trochę czasu ale juz zaczynam powoli rozmawiać z ludźmi bo w sumie to ok 500 zł jak nie więcej trzeba mieć dlatego większość woli woodstok a odpowiednio wcześniej co poniektórzy nie mający stałych zarobków (pomijając kieszonkowe) muszą zaoszczędzić xD

"tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" Albert Einstein

Wysłany: 2010-01-08 22:00

No ja na Wolinie byłem rok temu:-) Teraz wybieram się na rocznice Grunwaldu no i na CP:-)

Lepiej umrzeć jak wolny człowiek niż żyć jak niewolnik

Wysłany: 2010-01-11 19:00

sanctaputana (Bicz)
sanctaputana
Jelenia Góra, Wrocław

a rzygi pod murami zamku? jak czekałam w kolejce do toitoia jakiś Germaniec rzygał przy płytach nagrobnych i posążkach, istne sacrum i profanum, o mało sama się nie dorzuciłam

czyń swoją wolę a stanie się prawem

Wysłany: 2010-01-12 14:11

sanctaputana (Bicz)
sanctaputana
Jelenia Góra, Wrocław

ja bym raczej stawiała na zgubne skutki... jedzenia

Wysłany: 2010-01-12 17:32

sanctaputana (Bicz)
sanctaputana
Jelenia Góra, Wrocław

wolę nie wnikać w to co żarł i gdzie ale na pijanego nie wyglądał - może dlatego, że Germaniec na temat jakości żarcia serwowanego na zamku nie będę się wypowiadać, bo jadłam tam tylko ziemniaczki ze względów bezpieczeństwa

Wysłany: 2010-01-12 18:18

[quote:3c648ac46b="sanctaputana"]wolę nie wnikać w to co żarł i gdzie ale na pijanego nie wyglądał - może dlatego, że Germaniec na temat jakości żarcia serwowanego na zamku nie będę się wypowiadać, bo jadłam tam tylko ziemniaczki ze względów bezpieczeństwa [/quote:3c648ac46b]Ziemniaczki tylko z ogniska....MNIAM

Wysłany: 2010-01-12 21:52

sanctaputana (Bicz)
sanctaputana
Jelenia Góra, Wrocław

[quote:3d2f2b9261="gerogoth"]A wie ktos ile karnet do Bolkowa ma kosztowac na ten slaby sklad.[/quote:3d2f2b9261]

zwykle cenka skacze o 5 zeta w stosunku do roku poprzedniego, ale może w tym roku ze względu na Behemota będzie to 10, bo jeszcze Dodę trzeba doliczyć

Wysłany: 2010-01-13 14:17

sanctaputana (Bicz)
sanctaputana
Jelenia Góra, Wrocław

[quote:ef050f09dc="Paskievicz"]

a putana dobrze gada, będzie to pewnie z dyszka.[/quote:ef050f09dc]

no baaa! Paskievicz się ze mną zgadza - niemożliwe

Wysłany: 2010-01-13 14:37

sanctaputana (Bicz)
sanctaputana
Jelenia Góra, Wrocław

[quote:110fcdb776="Paskievicz"][quote:110fcdb776="sanctaputana"][quote:110fcdb776="Paskievicz"]a putana dobrze gada, będzie to pewnie z dyszka.[/quote:110fcdb776]

no baaa! Paskievicz się ze mną zgadza - niemożliwe [/quote:110fcdb776]
to, że masz przeciętne w większości foty nie znaczy od razu, że nie mogę się z Tobą zgodzić hehehe

a Doda byłaby dobrym dodatkiem do Behemoth. Cyber kosmitki mogłyby walić sobie z nią ciężkie fotografie [/quote:110fcdb776]

nie na wszystkim musisz się znać... no ale Doda na pewno wystąpi jako support Nergala, chyba nie muszę pisać gdzie, jak i kiedy będzie go wspomagać

Wysłany: 2010-01-13 19:03

black_gothic (Bicz)
black_gothic
Lublin w pobliżu

Może Doda ufarbuje się na czarno z tej okazji.A fotkę z Dodą - bardzo chętnie.
Mi się podoba tamtejszy klimat, znajomi , których widzę raz do roku, gdzie Lublin a Barcelona, Berlin,śzczecin czy Gdańsk i jest tak kameralnie,skład - dla kazdego coś...
no i ruskie pierogi kupowane w oknie.
A dziewczyny w niebotycznych koturnach, balansujące na granicy zwichnięcia nogi, bezcenne.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Wysłany: 2010-01-13 21:37

sanctaputana (Bicz)
sanctaputana
Jelenia Góra, Wrocław

[quote:c9d5a8421a="Paskievicz"][quote:c9d5a8421a="sanctaputana"]
nie na wszystkim musisz się znać[/quote:c9d5a8421a]
pewnie, że nie - podobnie jak Ty 8) bo to, że ktoś ma dobry sprzęt/oprogramowanie lub robi coś nawet z wielką pasją lub zawodowo nie oznacza, że musi robić to zawsze dobrze hehe

a wracając do CP 2010 to ciekawe czy lista jest już całkowicie zamknięta. Jak dla mnie na taką wygląda, skład jest wyjątkowo silny, lecz przydałby się jeszcze jakiś smaczek typu np Job Karma. [/quote:c9d5a8421a]

no proszę Cię... to, co robię znajduje swoich odbiorców, najwyraźniej Ty nim nie jesteś, więc cześć jak czapka end of the story

a co do CP - skład nigdy nie jest zamknięty, wszystko może się zdarzyć, ja ostrzę sobie zęby na Noisuf X, chętnie posłucham COX i popatrzę na Behemota.

Wysłany: 2010-01-13 21:44

sanctaputana (Bicz)
sanctaputana
Jelenia Góra, Wrocław

[quote:254c285b89="black_gothic"]Może Doda ufarbuje się na czarno z tej okazji.A fotkę z Dodą - bardzo chętnie.

A dziewczyny w niebotycznych koturnach, balansujące na granicy zwichnięcia nogi, bezcenne.[/quote:254c285b89]

Doda nie musi się farbować - ma perukę

Mnie bardziej rozwalają laski w sukniach-instalacjach, zastanawia mnie jak załatwiają potrzeby fizjologiczne...

Wysłany: 2010-01-14 08:10

co do sukni pasek ma bardzo ciekawa teorie

Wysłany: 2010-01-14 13:38

sanctaputana (Bicz)
sanctaputana
Jelenia Góra, Wrocław

rotfl kiedyś do karczmy weszła laska w takiej sukni i poszła do toalety, mieliśmy z ekipą niezłą rozkminę - co ona tam robi i jak hehe znajomy wymyślił, że podnosi ręce do góry wraz z całym stelażem i... haha szczerze współczuję...
faktycznie kiedyś laski pod sukniami nosiły nocniki, więc może chociaż w tym przypadku teoria Paska jest słuszna

Wysłany: 2010-01-14 17:29

black_gothic (Bicz)
black_gothic
Lublin w pobliżu

To ja wam zdradzę tajemnicę, to nie jest żaden problem.Suknie leżą na stelażu , który składa się z kół polączonych taśmami, koło chowa się w koło.To jest tak, zadziera się kiecę, kółka zbiera się w pasie i wypycha do przodu, skosem w górę.I wtedy jest możliwość dostania ręką do dołu, podcierasz się bez problemów. No, jasne.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Wysłany: 2010-01-14 18:38

sanctaputana (Bicz)
sanctaputana
Jelenia Góra, Wrocław

ooo super, dobrze wiedzieć jak taka konstrukcja działa :)

Wysłany: 2010-01-14 21:21

Jesli dobrze zrozumialam kolge Paskievicz to polewkowe stroje..nawet na bal przebierańców sie nie nadaja no chyba że dla szydery:)

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2010-01-14 22:11

sanctaputana (Bicz)
sanctaputana
Jelenia Góra, Wrocław

ubranka miazgolą lol

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło