Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

BroWro Festung. Strona: 27

BroWro Wysłany: 2009-07-08 16:17

Bede w piatek i koniec :P

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2009-07-08 16:51

O pani Celinka ozyla...jak milo wszyscy beda rzecz jasna a co do Astarota bedzie pewnie wiadomo w ostatniej chwili :D

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

BroWro Wysłany: 2009-07-08 17:00

Ja sie przygotowuje powoli pijac w pracy kulturalnie po 2 piwka dziennie :P W koncu trening czyni mistrza :P

Wysłany: 2009-07-08 17:10

Ja tam uwazam ze sie przygotowywac nie musisz bo po ostatnim"przygotowaniu"ponoc nie byles w stanie pojsc na rozmowe hyhy :D

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

BroWro Wysłany: 2009-07-08 17:22

Ano nie bylem :P Coz ja moge powiedziec - zycie :)

Wysłany: 2009-07-08 17:40

A ja sie boje ze to spotkanko zaowocuje tym ze na mnie s Strefie beda dziwnie patrzec hyhyh bo wiadomo jak zwykle koncza sie imprezy naszej przecudnej ekipy
A ze ostatnio bylo cos co mozna podciagnac pod sodome o gomore to juz wogole ...hyhy

BroWro Wysłany: 2009-07-08 17:43

Jak sie bawic to sie bawic drzwi wyjebac :P Nowe wstawic :)

Wysłany: 2009-07-09 07:57

:twisted: Ja tam nic niezamierzam"wyjebywac"uwielbiam Strefe i nie chcialabym miec tam jakiegos zakazu wstepu choc jak sie znowu Astarot z Miechem spotkaja(żalujcie ze nie widzieliscie ich ostatnio-wrazenia niezapomniane)to bedzie wesolo :D

Celinko a przyprowadzisz ze soba brata jak obiecalas :twisted: :twisted: ?

BroWro Wysłany: 2009-07-09 12:44

Loozix zartuje przecie (chyba) :P

Wysłany: 2009-07-09 14:03

[quote:b597da4dde="bastet666"]
A propo kto idzie na In Dust of Rally 18 lipca d Wagonu??[/quote:b597da4dde]

Ja :twisted: miałam jechać do Jarocina ale nie mam siana :?

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

BroWro Wysłany: 2009-07-09 14:04

Zycie Tatumi zycie.

Wysłany: 2009-07-09 14:22

CZyli rozumiem Tatumi ze z tej okazji do Wro zawitasz :D tzn tego 18stego?

Wysłany: 2009-07-09 14:32

Myślę że możesz na to liczyć ;>

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Wysłany: 2009-07-09 14:35

:D :D To wyglada na to ze na In Dust..tez bedzie fajna ekipa ..great :twisted:

No to do zobaczenia wszytskim dzis o 20 30 :D w Strefie

Wysłany: 2009-07-10 09:12

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Brata nie przyprowadzę bo mu się nie chciało do Wro zawitać, cymbałowi powiedziałam nawet że mu bilet kupię, ale niestety... Rodzina nawet mnie zawodzi... :P

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2009-07-10 09:18

:twisted: Heheh moze i lepiej bo by sie chlopak zdeprawowal troszku przy nas..w koncu jak sie ekipa Browro spotka to jest wesolo :)

Wysłany: 2009-07-10 09:26

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Dobrze zrozumialam, ze widzimy sie dzisiaj w zero? :twisted:

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2009-07-10 09:27

OOo Mara ożyła :D Tak dobrze zrozumialas :D

Wysłany: 2009-07-10 09:37

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Hie, hie, zyje i dalej drecze :twisted: To do 20:30 8)

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2009-07-10 11:32

Astarota nie bedzie :x Niestety praca ...poza Wrockiem ehh
W kazdym razie ja powinnam sie pojawic i moze kogos nawet ze soba przyprowadze-jednego pana z DP

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło