Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

BroWro Festung. Strona: 26

Wysłany: 2009-07-08 12:17

Mówiłem, że do 10'tego niczym się nie faszeruję heh. Jeno spróbowałem tej Sangri co to wynalazek ale już wiem, że więcej z niego nie skorzystam :roll:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2009-07-08 12:23

Heheh a swoja droga to Celina cos milczy i nie wiadomo co z ta impreza bedzie...moze lepiej ja przeniesc na sobote?

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2009-07-08 12:25

Celinka widać jest poza zasięgiem kompa. A sobota z kolei dla mnie odpada.

Wysłany: 2009-07-08 12:37

Uuuuuu why?

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2009-07-08 12:40

Po prostu mam już weekend zaplanowany i mi ta impreza w sobotę nie po drodze :)

Wysłany: 2009-07-08 12:41

Bo nie wiadomo jak sie Astarot wyrobi z ta praca a chcialabym zeby tez byl na tej imprezie

BroWro Wysłany: 2009-07-08 12:58

Cos mnie sie zadje ze z tej imprezy nic nie bedzie. No ale zobaczymy.

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2009-07-08 13:11

Sumo Ty nie marudz tylko dzwon do celiny-ja nie mam ja :)

BroWro Wysłany: 2009-07-08 13:13

Spox tylko kawacza walne :)

Wysłany: 2009-07-08 13:19

Aha...LIneage jest jakis uszkodzony wiec nie moge odpalic eh :evil:

BroWro Wysłany: 2009-07-08 13:28

To ultra hiper mega chujowo w chuj kurwamac

Wysłany: 2009-07-08 13:45

NOm wiem :evil: Ty lepiej dzwon do pani z warzywniaka i mow co ustaliliscie:)

BroWro Wysłany: 2009-07-08 13:51

A wiec po krotkiem telefonicznej rozmowie z Pania Celinka zdecydowalismy ze spotkamy sie..... hahaha :PPP

Wysłany: 2009-07-08 14:05

Nie denerwuj mnie i dopisz koncowke :twisted:

BroWro Wysłany: 2009-07-08 14:10

:twisted: Strefa 0 godz 20 30 :)

Wysłany: 2009-07-08 14:12

Strefa...niedlugo mnie tam przestana wpuszczac hyh zwlaszcza po ostatniej imprezie-Mieszko moze zaswiadczyc hyhyh ale Strefa to wysmienity pomysl :D Trzeba sie jeszcze z mara skontaktowac

BroWro Wysłany: 2009-07-08 14:18

Kolne do niej :)

[color=darkred:02cbe25ff0][i:02cbe25ff0]...po krótkiej rozmowie[/i:02cbe25ff0][/color:02cbe25ff0]

Mara bedzie :)

Wysłany: 2009-07-08 14:26

Super..ale naucz sie edytowac posty hyhyh
Czyli ekipa browro w pelnym skladzie :D

BroWro Wysłany: 2009-07-08 14:29

Taa :)

Wysłany: 2009-07-08 16:13

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

No to zajebiście że wszyscy będą :lol: a ja bym się chciała jednej rzeczy dowiedzieć, a mianowicie kto wymyślił, że ja 10-tego mam urodziny :?: :P

Otóż mówię wszem i wobec że urodzinki mam w grudniu a imrezka jest ot tak sobie :lol: :P bo was ze dwa miesiące widzieć nie będę (praktyki, Woodstock, morze, znowu praktyki...) haha, ale jak tak bardzo chcecie to mogę i obchodzić je w piątek, żaden problem haha :twisted:

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło