Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

BroWro Festung. Strona: 8

Wysłany: 2009-05-08 11:55

Wszystko po staremu. Zdobyłem jedną ciekawa informację odnośnie miejsca gdzie się wybieramy więc spoko luz :) Widzimy się o 17 pod Fredrą :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2009-05-08 12:10

Fajnie fajnie jak na kombajnie :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2009-05-08 15:50

[quote:710c5d5ab4="janciovodnik"][quote:710c5d5ab4="TatumiMorgan"]
A gdzie? :twisted:[/quote:710c5d5ab4]

Mieliśmy z kuzynem wyczajać Poznan ale troche ekipy odpadło i do tego pogoda pod psem... chyba bedziemy browar z deszczem w Gnienie siąpić :/

A gdzie... Kultowa, Dragon lub Proletaryat... jak zawsze :twisted:[/quote:710c5d5ab4]

Hehe, zacne miejscówki :twisted: ha! Może nawet dziś tam zawitam :wink:
Ale rzeczywiście, pogoda pod psem ;/

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Wysłany: 2009-05-08 22:21

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

He, he, nam pogoda dopisala:) A ja, jak zwykle przejechalam jakies 6 przystankow...

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2009-05-09 11:47

Było fajnie jak na kombajnie :)

Wysłany: 2009-05-09 16:32

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

A wiecie jak mi dzisiaj rano łeb napierdzielał :?: ale fajnie było, zdjęcia dodam :lol: jakość trochę do dupy, ale czego się po telefonie komórkowym spodziewać :P

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2009-05-09 23:22

Oj napierdzielała bania i to równo :| Warto było i mam nadzieję, że podczas następnego zebrania będzie nas jeszcze więcej :) Teraz zadam pytanie, które pewnie większości ciśnie się na usta: kiedy następne :?: :twisted:

Wysłany: 2009-05-10 07:07

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Im szybciej tym lepiej :lol: oby nie ten tydzień :P (i nawet jakby było to bym nie przyszła...cały tydzień w Żywcu jestem)...no ale za dwa tygodnie, to czemuż by nie... :lol:

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2009-05-10 08:30

Taaa dokladnie im szybciej tym lepiej tylko nastepnym razem moze troche lagodniej a alko hyhy i wiecej osob trzeba sciagnac co by weselej bylo

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2009-05-10 12:48

byl mega wypas:P Kostuch - swietnie sie zgadalismy, nie ma co:P

Wysłany: 2009-05-10 13:13

Heheh no tak jakby sie rozminelismy..ale ponoc bylas w Strefie to jak moglas nas nie zauwazyc :D

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2009-05-10 14:31

Bylam w Strefie. Ale wzrokiem szukalam Kostucha bo Was nie widzialam nigdy wczesniej... a szczerze mowiac myslalam, ze Ciebie w koncu nie bedzie bo nic nie pisalas potem... i tak glupio wyszlo;/

Wysłany: 2009-05-10 15:11

Taa :)

Wysłany: 2009-05-10 15:20

hehe pisalam pisalam moze nie zauwazylas a to ze Miecha nie widzialas to mozliwe bo przezjakis czas siedzielismy pod kiblem bo nie dalo rady spokojnie pogadac przy stoliku tak muza nawalala głosno

Wysłany: 2009-05-10 15:26

Wlasnie nie czytalam w ogole forum w dzien spotkania i dlatego. A Kostuch mi napisal ze akurat byl w toalecie

Wysłany: 2009-05-10 17:41

Ups...wydaalam go,nie no joke.
Duzo sie chlopak nie pomylil.Nastepnym razem trzeba sie konkretniej ustawic:)

Wysłany: 2009-05-10 17:41

W toalecie i obok toalety, a telefon nie wiem dlaczego zostawiłem z dziewczynami przy stoliku. Szkoda, że tak wyszło ale następnym razem najlepiej by było (mam tez taką nadzieję) gdybyś od początku z nami zaczęła balować :)

Wysłany: 2009-05-10 18:01

Dokladnie...wtedy nie byloby sprawy z rozmienieciem sie..a ja postuluje zeby sie jacys panowie jeszcze nawineli :)

Wysłany: 2009-05-10 18:06

No wybaczcie ale to nie ja ustawialam plan moich zajec a cwiczen opuscic nie moge. Oby nastepnym razem wyszlo lepiej...

Wysłany: 2009-05-10 18:32

[quote:e63e21cfc8="bastet666"]Dokladnie...wtedy nie byloby sprawy z rozmienieciem sie..a ja postuluje zeby sie jacys panowie jeszcze nawineli :)[/quote:e63e21cfc8]

No właśnie :twisted: patrząc na foty u ravenheart99 możnaby pomyśleć że głównie babki były hehe chłopaki nie dopisali 8)

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło