Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Kosmetyki i inne przyjemności :). Strona: 5

Wysłany: 2006-09-14 12:44

[quote:f05ec31cca="marfefka"]Szmaragdowa, chcesz nowy temat?
Pumeksy.
Moga byc?:P

:wink:[/quote:f05ec31cca]

wolę peelingi :D Po pumeksach jakoś tak dziwnie, ale co tam, czasami trzeba

Wysłany: 2006-09-30 13:55

A wiecie co... Kupiłam sobie tusz do rzęs yyy Mabeline? Taki z białą bazą i czarnym tuszem. Zabawa przednia, lubię takie babranie:)
Nauczyłam się nim poslugiwac i rzęski wyglądaja prześlicznie :)
Jak ktoś lubi eksperymentowac i sie dopieszczac to polecam :)

Wysłany: 2006-10-01 17:30

Ja mam świra na punkcie perfum, moimi ukochanymi zapachami są Amore Amore-Cacharela, ale używam ich tylko na specialne okazje.:) I jeszcze lubie tej samej firmy Promenense :P czy jak to się tam pisze...Na codzień używam perfum o zapachu bzu z Yves Rocher, albo Joy C-Thru

A malować się zbyt nie mogę bo jestem alegriczką na coś tam w kosmetykach...I coprawda mam tusz do rzęs alergiczny i reszte bajerów, ale jakoś nie używam...Może tylko czasami

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Wysłany: 2006-10-01 18:25

Pandorka ja tez mam świra na punkcie perfumikow.....
a moje ulubione to Versace Versuss zielony............
są poprostu boskie.......... ale drogie 350 zł.

a co najlepsze............ nie moge sie powstrzymać jak przechodzi obok mnie facet i pieknie pachnie, poprostu trace glowe........ czasami sie nie powstrzymuje i biegne za zapachem i grzecznie zaczepiam właścicieli pięknie pachnącego cialka...

Wysłany: 2006-10-01 20:48

lili (Bicz)
lili
kristiansand

Co do perfum to uwielbiam Paradise Passion (Naomi Campbell).
Max Factor: podkład i tusz 2000 Calorie, ale czarno-brązowy, bo nie znoszę czarnej smoły na rzęsach :wink:
cienie do powiek i pomadki: fioletowe,różowe i brązowe

[quote:3fc7b4a6c4="DarkMona"]a co najlepsze............ nie moge sie powstrzymać jak przechodzi obok mnie facet i pieknie pachnie, poprostu trace glowe........ [/quote:3fc7b4a6c4]

tak, to jest rozbrajające :wink: 8) :D

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2006-10-02 06:48

a ja tak z innej beczki, bo po prostu przerażona jestem... zaczynają mi wypadać włosy, po prostu kłębami!! znacie jakieś leki na to? zioła, czy kurwa inne świństwo? pomóżcie!!

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2006-10-02 17:24

[color=violet:889f3db85c]na włosy bardzo dobry jest szampon Vishy (chyba jest w ampułkach) i faktycznie po nim przestają wypadać włosy.[/color:889f3db85c]

jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie

Wysłany: 2006-10-02 22:20

lili (Bicz)
lili
kristiansand

[quote:021bc947f5="frija"]a ja tak z innej beczki, bo po prostu przerażona jestem... zaczynają mi wypadać włosy, po prostu kłębami!! znacie jakieś leki na to? zioła, czy kurwa inne świństwo? pomóżcie!![/quote:021bc947f5]

możesz kupić w aptece WAX (ok. 30 zł), poleciła mi farmaceutka i naprawdę uratowała mi pióra http://www.wax.com.pl ; taki wosk tylko trzeba to tego trochę cierpliwości, ale dobre jest. Jak zaczęłam tlenić włosy to wypadały mi hurtowo :evil: byłam wściekła i beczałam, ale nie odstawiłam farby. Po kuracji WAX-em stan włosów znacznie się poprawił; teraz jest super; żadnych rozdwojonych końcówek czy niezliczonej ilości wypadających włosów. Po nałożeniu owijasz ręcznikiem, bo musi być ciepło by działał.Czasem podgrzewam chwilę suszarką :wink:
zdecydowanie bardziej uciążliwy jest olej rycynowy; podgrzewasz i smarujesz włosy
można też jak wspomniała Missy_Louve - Dercos Vichy; kosztuje ok 140 zł.

Wysłany: 2006-10-03 18:29

Dobra jest też płukanka z piwa...Jak znajdę o tym to napisze

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Wysłany: 2006-10-03 19:23

kobiety! dziękuję Wam bardzo! mnie właśnie też potwornie wypadają kudły, nigdy czegoś takiego nie miałam....... tzn. wypadały, ale nigdy aż tak! lecę jutro nabyć i wypróbować te specyfiki!

Wysłany: 2006-10-04 14:12

kupiłam! na razie takie małe pudełeczko, 70 g... wieczorem wypróbuję!
a wiecie, co powiedziała babka w aptece? że to nadmierne wypadanie włosów może być skutkiem odstawienia pigułek antykoncepcyjnych! brałam je parę lat, od kilku miesięcy przestałam, bo i po co :twisted: szok!

Wysłany: 2006-10-04 14:12 Zmieniony: 2006-10-04 17:55

ponieważ mój post "wysłał się" dwa razy, a nie wiem, jak go skasować, to edytuję i piszę co innego :twisted:

Wysłany: 2006-10-04 16:41

hmmmmm? to do mnie? nie pojęłam.......
i jak mogę zlikwidować swój podwójny post?????????????

Wysłany: 2006-10-04 16:58

nad swoim postem po prawej masz X :)

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2006-10-04 17:07

no właśnie nie mam............... :?

Wysłany: 2006-10-04 17:57

ja też chcę Shreka!!!!! :) a z podwójnym postem właœnie sobie poradziłam :twisted:

Wysłany: 2006-10-04 18:27

lili (Bicz)
lili
kristiansand

[quote:8bdda86fb3="SCHWEIGENDE"]a wiecie, co powiedziała babka w aptece? że to nadmierne wypadanie włosów może być skutkiem odstawienia pigułek antykoncepcyjnych! brałam je parę lat, od kilku miesięcy przestałam, bo i po co :twisted: szok![/quote:8bdda86fb3]

tak, zaburzenia w gospodarce hormonalnej robią swoje :? ale odżywka sie przyda. Włosy będą milusie w dotyku :wink: a z czasem wszystko się poprawi.

Wysłany: 2006-10-04 20:38

cholerne hormony, więcej ich nie tknę!
odżywkę zastosowałam przed chwilą po raz pierwszy - włoski są faktycznie milusie w dotyku, aż siedzę i się bez przerwy macam :twisted: jeszcze chwila, a znów będę musiała je umyć, bo przetłuszczę :lol:
jeszcze raz dziękuję za doradzenie mi tego specyfiku!

kurde, aż mi się z tego zrobił jakiś blog ...

dzień pierwszy - nabyłam odżywkę
dzień drugi - nakładam odżywkę na włosy
dzień trzeci - wypadło mi jedynie 123400000 włosów, a nie 123400001, tak jak przed kuracją........

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wysłany: 2006-10-04 20:58

lili (Bicz)
lili
kristiansand

spoko.

[quote:6e90e5ed96="SCHWEIGENDE"]
kurde, aż mi się z tego zrobił jakiś blog ...

dzień pierwszy - nabyłam odżywkę
dzień drugi - nakładam odżywkę na włosy
dzień trzeci - wypadło mi jedynie 123400000 włosów, a nie 123400001, tak jak przed kuracją........

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:6e90e5ed96]

:D :D :D :D :D :D :D

Wysłany: 2006-10-17 20:36

hehehehe, kontynuując mojego wyjątkowego bloga.....

DZIEWCZYNY!!!!!!! TA ODŻYWKA JEST ZAJEBISTA!!! TO TRZEBA GDZIEŚ NAGŁOŚNIĆ!!!!!

sorry za zbytni entuzjazm, ale użyłam jej do tej pory DWA razy i włosy już mi nie wypadają!!!!! a wylatywały mi tak jak (przepraszam za głupie porównanie, ale tak faktycznie było) osobom po chemioterapii - przeczesuje się włosy palcami i połowa kłaków zostaje w dłoni!!!!!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło