Wysłany: 2006-08-24 20:43
Osz, qrna, qrna, ale my wszystkie razem duzo wiemy, hehe :D
"Z twarzy podobna zupełnie do nikogo".
Wysłany: 2006-08-24 22:20
[quote:623e7a2778="noone81"]
Jest limonka z werbeną :) z Avon'u. Fajnie orzeźwiający, i jeszcze do kompletu można dobrać żel pod prysznic :)[/quote:623e7a2778]
dziękuję :twisted:
Astarot mi nie tylko to w głowie... ale ciekawa byłam... bo piwo lemonkowe jest :wink:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-08-25 11:40
[quote:76dfb2fa51="noone81"]A co powiecie na kolorowe tusze do rzęs? Bo ja jakoś nie mam przekonania...[/quote:76dfb2fa51]
Jestem na nie... Dostałam kiedyś tusz w kolorze fioletowym i żebym jakoś wyglądała to musiałam go mieszać z czarnym, a efektów porządanych i tak nie było. Wole tradycyjne czarne tusze bądź brązowoczarne czy jak one się tam zwią.
Nie ma to, jak wyraziste spojrzenie :twisted:
Wysłany: 2006-08-25 12:25
ja uwielbiam mój bordowy tusz...
ale najbardziej chciałabym miec różowy :D
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Wysłany: 2006-08-25 15:06
Alphar - słodko :)
Mam taki śliczny różowy cień z Avonu, prawie go nie używam, bo niezbyt do mnie pasuje, ale ma takie świecące drobinki. JAkby kiedyś cos to mogę się z kimś nim wymienić chociaz posiadanie go jest bardzo przyjemne :) :)
Wysłany: 2006-08-25 15:38
[quote:afbc86f90e="alphar"]mówisz świecący rózowy ? :D[/quote:afbc86f90e]
Taaa... :D Bardzo świecący, a gdy uzyjesz wody to jest równiez wybitnie różowy :)
Ja ogólnie preferuję szare cienie bądź fioletowe bo mi oczęta ładnie się prezentują tak ;]
Wysłany: 2006-08-25 16:32
[quote:013ab4d9bd="noone81"]A co powiecie na kolorowe tusze do rzęs? Bo ja jakoś nie mam przekonania...[/quote:013ab4d9bd]
ja jestem zdecydowanie na nie... wolę czarny :twisted: bo nie lubie sie czuc jak klown... (bez urazy dla tych które lubią tusze kolorowe)...
a co do cieni to również szare i czarne... bo w tych się czuję najlepiej
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-08-25 18:28
Noone - Nie jestes sama :) Tez posiadam eyeliner i żeby zrobić nim cos na wlasnym oku potrzebuje ok godziny czasu, wacika ze zmywaczem do oczu i święty spokój. Lubie się babrac, ale wolę zwykłą kredke :)
Wysłany: 2006-08-25 18:36
ja z cieni jedynie niebieskich nie używam :D a tak to wszystkie kolory świata(ale niebieskie cienie też mam, może z kimś się podzielić? :wink: )
Wysłany: 2006-08-25 21:13
rozowy wymiata!:) z zeszlej kolekcji letniej cienie Diora byly wysmienicie rozowe, cudo nad cudami w zestawieniu ze zlotem albo lagunkowa zielenia, jest jeszcze bardziej mruuu!
Dla osob nie mogacych sobie poradzic z eyelinerem w plynie polecam bodajze z maybelline te cale eyelinery sypkie, supa kul sa:)
przecudny byl kiedys dla mnie srebrny tusz z Avonu, ale toz to strasznie klejace, ak czy siak paowal mi do dresu, mam do niego sentyment^^'
A co panie drogie preferujecie na pazurkach? abstrakcje kolorowe czy jakas stonowana czern/czerwien?
zla niedobra okrutna straszna msciwa zimna suka.dla niektorych mila, ale trzeba sobie zasluzyc;> nie ma cudowniejszej Ksiezniczki pod sloncem.
Wysłany: 2006-08-25 22:49
W moim make-upie sprawdzaja sie cienie z Inglota (rowniez pstrokate: turkus, zielen, fiolet). W polaczeniu z czarnym obowiazkowym eyelinerem (tych wyprobowalam juz kilka) wygladaja git:D
p.s.Eylinerem nauczylam sie wladac, bo czarna kredka byla mniej trwala:P
Wysłany: 2006-08-26 08:02
Ja ingloty aplikuje pedzelkiem, ale fakt: kolor lubi sie czasem zbijac w ciemniejsze plamki. Troche sie zawsze nagimnastykuje zanim osiagne pozadany efekt :)
Wysłany: 2006-08-26 08:10
Inglot jak na przystepnosc ceny sa dobre, chociaz szybko rozwalaja sie po okolicy oka i kolor sie wyciera:< na dluzsze eskapady dla mnie:revlonik mru.
pozatym na pedzelek inglot sie nadaje, jak sie umie nakladac pedzelkiem
zla niedobra okrutna straszna msciwa zimna suka.dla niektorych mila, ale trzeba sobie zasluzyc;> nie ma cudowniejszej Ksiezniczki pod sloncem.
Wysłany: 2006-08-26 10:57
[quote:5596445886="Pathological_Galilea"]
A co panie drogie preferujecie na pazurkach? abstrakcje kolorowe czy jakas stonowana czern/czerwien?[/quote:5596445886]
Na pazurka to bordowa czerwień, albo czarny z brokatem... Miałam taki fajny lakier i mi sie już skończył. A tak, żeby dac odpocząć pazurkom to mleczne kolory :) Ze względu na to ,że szybko je zużywam to kupuje lakiery z firmy krzak, bo najwazniejsze, żeby miał fajny kolor :wink:
Wysłany: 2006-08-26 11:26
ja paznokci swoich nie posiadam, więc na sztucznych mam totalną abstrakcję. w tym momencie na przykład wykurwiście różowe :D
samą czerń używam jedynie jak żele zdejmuję, bo jest to kolor, który idealnie pasuje do krókich paznokci.
Wysłany: 2006-08-26 11:36
masz zele? ja wlasnie zdjelam akryle i mimo tego ze fajnie z nimi bylo to moja plytka paznokciowa jest w stanie lekko wygwalconym;> i nie wiem czy zel jest lepszy..?
fajne sa te male lakiery np miss Selene, maja w sobie tyle dziwnej chemii ze cholera jedna wie, kiedy zejda z aznokcia, sa niesmiertelne:D
Wysłany: 2006-08-26 11:51
o jeju, znalazłaś dobry lakier, niemożliwe :D
żele, żele. sądzę, że płytkę niszczą przez pierwsze nakładania podobnie, dopiero po jakimś czasie to się stabilizuje i paznokcie się wzmacniają. ja wybrałam żele, bo wyglądają naturalniej(jeśli w ogóle o takich paznokciach można tak powiedzieć :wink: ) i delikatniej.
Wysłany: 2006-08-26 12:11
ja teraz chce sprobowac szklanych skryli, zobaczymy czy wyglada mniej sztucznie,tylko za choinke nie iwem czym to bede podpilowwala...pilnikiem do drewna?Oo'
Wysłany: 2006-08-26 12:35
JA moje pazurki mam całkiem ładne, trochę są zbyt miękkie ale jak je podwójną warstwą strzele to można z nimi życ :)
Jezeli chodzi o sztuczne pazurki to raczej się nie zdecyduję. No chyba , że moje w jakiś kwas włoże i bede mieć kikutki. No towtedy napewno :)
Wysłany: 2006-08-26 16:02
lakieru do prac? w sensie rozumiec jako utrwalanie[ale do paznokci?Oo']
ja sie boje ze moje plytki wlasnie bedom niepelnosprawne przez dluzszy okres czasu.. :? ale to nic, za tydzien nastepne 2godziny mordu :twisted: