Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Castle Party 2009. Strona: 9

Artykuł: Castle Party 2009

Wysłany: 2009-08-15 11:31

No wiec tak moje wrazenia z CP 2009:

Piątek

Nuclear Storm - dla mnie najwieksza porazka tej edycji co to miało byc ten koles był na haju ze ciagle "jeszcze Polska " przeciez na jego miejsce mogłby byc ktos o wiele lepszy hi hi

Moon Far Away poprostu mnie zabiło super klimaty no i oczywiscie Psyche rewelacja

Sobota

Sane - fajne granie szkoda ze tak mało było ludzi - ale tak to jest jak sie otwiera koncert

Vic Anselmo - dobre granie myslałem ze bedzie wiało nuda a tu prosze

Indukti - wiedziałem czego sie spodziewac wiec nie miałem nic przeciwko temu graniu :)

Dreadful Shadows i Crematory - Krzysiu oby wiecej takich koncertów - dla mnie najlepsze koncerty tej edycji

Covenant - fajne przyjecie fanów i dobry koncert widac było ze zespół był zachwycony :)

Niedziela

Head-less - moze byc ale tak jak powiedział mój znajomy takich zespołów jest masa no i sie z nim zgodze: ) ale muzycznie dobre

Solar Fake - tu nie musze mówic jak było dla mnie pozostał niedosyt super koncert

Deathcamp project - i tu chyba jak wszystkim pusciły nerwy koncert mógłby byc rewelacja gdyby nie ta pier.. gitara

Spectra Paris - no podobały mi sie ale Panie hi hi muzycznie tak sobie

Artrosis - dla mnie nic wyjatkowego moze dlatego ze widziałem ich juz tyle razy i mi sie przejadło :)

KMFDM - spodziewałem sie czegos lepszego

Diary of dreams - widziałem ich po raz 3 i wydaje mi sie ze z koncertu na koncert sa coraz lepsi :)

Front 242 - nie widziałem bo ile k.... mozna czekac

Wysłany: 2009-08-15 20:28

Death_Dealer (Bicz)
Death_Dealer
Gdańsk/ Włocławek

[quote:b3983d9d56="Mamutek"]

Moon Far Away poprostu mnie zabiło super klimaty no i oczywiscie Psyche rewelacja
[/quote:b3983d9d56]

Zgadzam się

Schuld und Sühne

Wysłany: 2009-10-04 23:59

Mój dziewiczy wypad na CP, pojechałam bez żadnych znajomych, ale na miejscu i w trakcie podróży poznałam masę ludzi, z czego pozostało mi parę znajomych i już wyczekuję następnego roku, zwłaszcza, że będzie Theatre des Vampires. :) Z koncertów chyba najbardziej zapamiętam Spectra Paris. Kobitki zrobiły na mnie duże wrażenie. Fading Colours również nieźle, usłyszałam ich po raz pierwszy od czasów Bruna Wątpliwego i byłam nieco zaskoczona.

jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło