Wysłany: 2009-02-16 15:42
Oby nie
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2009-02-16 15:48
niech spada, plyty drogie :lol:
Wysłany: 2009-02-19 12:28
[quote:179e0b0b4c="Poltergeist"]KMFDM to najgorsza wiadomosc dotyczaca Castle Party jaka slyszalem nigdy nie przepadlem za muza z klimatow typu Skinny Puppy czy Front Line Assembly[/quote:179e0b0b4c]
Ojej! Nie lubisz KMFDM? Przecież to projekt z którego od lat zrzyna Twój ulubieniec - Combichrist. Szkoda... :lol:
Powiedz mi gdzie w muzyce KMFDM słyszysz jakiekolwiek wpływy Skinny Puppy czy Front Line Assembly to Ci medal przyszykuję... :roll:
[quote:179e0b0b4c="Poltergeist"]Na Amphi Festival to i bym rowniez pojechal tegoroczny sklad zwala z nóg[/quote:179e0b0b4c]
Muszę cię zmartwić, na tegorocznej edycji również gra KMFDM :lol:
[quote:179e0b0b4c="Poltergeist"]od lat ignorowanego Hocico z fantastycznym materialem z Memorias Atras[/quote:179e0b0b4c]
A to przypadkiem nie Hocico ignoruje Polskę? Po drugie grali już raz na Castle Party, po takim występie nie dziwię się, że nie chcą tam wracać... :wink:
Wysłany: 2009-02-19 12:39
[quote:049da586bb="RuczajDJ"][quote:049da586bb="Phantom"]Nie będzie Icon of Coil. Wystąpi KMFDM.[/quote:049da586bb]
Cholera! I plany szlag trafil - nastawialem sie na IOC. Nastawialem sie, bo to dla mnie taki remizowy szit i planowalem w tym czasie sie posilic, zalatwic potrzeby f. zeby na nastepne zespoly stawic sie wypoczety i gotowy do akcji :D
A na KMFDM pojde z samej ciekawosci, zeby zobaczyc band z ktorego tak ciagle rznie bezczelnie Kombikrajst
Amphi niestety w tym roku odpada, bo kurs euro caly czas rosnie - i tylko cud w postaci wypadku lotniczego niedojdy Tuska i jego rzadu moze nas uratowac
Na czerwiec bym nie liczyl, bo w czerwcu to juz biletow nie ma , przynajmniej ciezko o karnety.[/quote:049da586bb]
przestan sie mazac, bedzie git i pojedziemy i w tym roku, hehe ...
Wysłany: 2009-04-11 23:51
Diary of Dreams ....będzie naprawdę nieźle.
Może też się wybiorę na Castle Party 2009, szukam ekipy jakby co. Bo szczerze to będzie moje pierwsze CP.
"Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.."
Wysłany: 2009-04-13 17:04
powiem że brak Icon Of Coil to dla mnie duża strata ale niestety bywa nic na to nie poradzę trochę mniej się potańczy ale tak już jest...
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche
Wysłany: 2009-04-13 17:46
Hej czy ktoś wie z kim się kontaktować w sprawie współpracy z DarkPlanet?(chodzi konkretnie o reportaż z Castle Party 2009. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
"Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.."
Wysłany: 2009-04-18 09:23
mam pytanie:
Czy ktoś ma nagrany dokument "Dzieci Nocy" z telewizji Planete TV??
Moi starzy nie chcą puścić mojej siory na CP i niewątpliwie taki program móglby zlagodzić trochę ich stereotypowy światopogląd na tą imprezę.
Info proszę na PM.
enjoy the violence
Wysłany: 2009-05-02 19:34
a tak w ogóle to gdzie najbliżej w tamtą stronę pociągi dojeżdzają? wałbrzych? czy nawet tam nie :lol:
Carpe jugulum
Wysłany: 2009-05-02 21:41
Ja jadę do Wrocławia, a stamtąd busem jak nie będzie samochodu
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Wysłany: 2009-05-10 14:29
Ja akurat też szukam ludzi z Gniezna ew. Poznania...
Bo co do znajomych to zbyt wiele planów mają niesprecyzowane plany ;///
Więc w sumie liczę na to albo spontan <co mi się średnio uśmiecha...
Jak coś to proszę o PM...
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche
Wysłany: 2009-05-16 20:07
Mam pytanko Ktos zna jakas rozpiske co do dni nie wiem jak bede pracowac(choc i tak zalatwie sobie wolne)ale pewnie bede jechac 24 dopiero a nie chcialabym przegapic dwoch zespolow mianowicie Diary Of Dreams i Deathcamp Project ktos wie ktorego dnia graja?
Probowalam szukac na oficjalnej stronie festiwalu ale albo slepa jestem albo nie ma tego :D
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-05-16 20:16
http://www.darkplanet.pl/Sklad-Castle-Party-2009-37773.html
Wysłany: 2009-05-25 19:17
Spanie zaklepane, dni odliczane, no to Poznań jedzie
seulement noire! C'est une couleur de la mort.
Wysłany: 2009-05-26 09:21
w środe 22/07 wieczorem impreza na polu, dla tych co jak my wysiedziec w chacie nie mogą i jak co roku już w srodę w południe meldują się w Bolkowie
(biorę sprzęt, djke, swiatła...) :P
Wysłany: 2009-06-08 17:21
sphinxia Napisał: |
[quote:9e080fc75c="noire"]
Swoją drogą, to zastanawiające, że pomimo "spadku jakości" imprezy nadal jest tylu chętnych na wyjazd. Klimat chyba robi swoje [/quote:9e080fc75c] No robi swoje jest wielu stałych bywalców dla któych jest to jeden z najważniejszych wydarzeń w roku. Ja zawsze też chciałem na to pojechać <w sumie to jadę teraz> Ale się zobaczyy co dalej będzie bo bardziej zaczynają powoli kusić festivale dark independent poza granicami Polski. Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche Wysłany: 2009-06-09 13:26 Bilety właśnie przyjechały! Miejsca stojące :-D
Ten tekst staje się mrocznym łacińskim motto kiedy nie patrzysz. Wysłany: 2009-06-12 20:29 nie masz kasy- szkoła albo pole namiotowe.
seulement noire! C'est une couleur de la mort. Wysłany: 2009-06-12 20:45 [quote:f0c8acd550="noire"] Słyszałam też o technice na naszą klasę- wpisujesz bolków i piszesz do wszystkich czy nie mieli by wynająć :)[/quote:f0c8acd550]
Life is complex: it has both real and imaginary components Wysłany: 2009-06-26 14:46 [b:a0c9925fe7][size=18:a0c9925fe7]Szukam noclegu dla mojej skromnej osoby na Castle Party w Bolkowie w centrum najlepiej[/size:a0c9925fe7][/b:a0c9925fe7] :wink:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować" |