Wysłany: 2008-06-17 18:09
[quote:9587111618="Narea"]no, mania, mania... ostatnio zainwestowałam w , UWAGA!, nie -czarną, lecz lady róż w połączeniu z pomarańczem w indyjskie wzorki - lekka, zwiewną... uwielbiam takie leciutkie a połączenie wzoru i kolorów mnie rozbroiło :D[/quote:9587111618]
O żesz! Chcę Cię zobaczyć jak najszybciej 8)
Ja mam w tym roku jakoś inaczej - częściej chodzę w spodniach ale to pewnie dlatego, że jestem bardziej zabiegana i nie zawsze chce mi się dobierać rajstopy, zakolanówki itp. (to jest moja mania :D)
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Wysłany: 2008-06-18 15:19
[quote:db45ad25c4="Narea"]na gołe nóżki i z głowy 8) a dziś za znalezioną stókę kupię sobie wachlarz z piór. a reszta na CP :twisted:[/quote:db45ad25c4]
Łoo... Znalazłaś stówkę?! Jak Ty to zrobiłaś? :D :lol:
Wysłany: 2008-06-18 19:38
[quote:f90ee41be3="Narea"]taką mam pracę :lol: chodzę po rowach i czyszczę pobocza ze śmieci nic to, koleś znalazł dziś 1250 złotych...[/quote:f90ee41be3]
What?! Żartujesz... O ja! Ale 100 zł też dobre, nawet bardzo! :) Ech, chciałabym tak i ja... *się rozmarzyłam* Jakie ciuchy możnaby za to kupić 8)
Wysłany: 2008-06-25 14:25
Wypad na ciuchy zakończył się zakupem około 6 klimatycznych bluzek, w dwie z bardzo ciekawym dekoltem ... w planach mam wybranie sie jutro do drugiego ciucholandu od tej samej właścicielki, może też coś wyszperam :)
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Wysłany: 2008-06-28 11:11
A ja zakupiłam przecudnej urody zakolanóweczki w paski firmy Leg Avenue :) Czekam teraz aż dojdą z Allegro :D
Wysłany: 2008-07-01 00:25
Też się pochwalę : znalazłam 5 groszy na ulicy i to po ciemku :d
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2008-07-05 22:12
ale macie dobrze....ja mam długi i nici z lumpexowania.......buuu
my imagination.......
Wysłany: 2008-07-14 21:10
Spódnica przed kolano w czarno-białą kratę z taką uroczą klamerką oraz czarno-granatowa bluzka z motywem kwiatowym, rękawy półprzeźroczyste długie i rozcięte na dole z taką jakąś falbaną. Dość wycięta - przy dekolcie sznurowana rzemykiem.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2008-08-19 18:10
Kupiłam sobie czarny podkoszulek z grubego elastycznego materiału. Dekolt wycięty z przodu i z tyłu w taką kanciastą kwadratową łódeczkę i obszyty taką koronką ( takie coś jak koronkowe serwetki ). Chyba jednak jest trochę zbyt krótki by przykryć linię spodni, ale jakoś przeżyję. Zastanawiam się, czy nie rozciągnie się już po pierwszym praniu, ale jestem dobrej myśli. Nabyłam jeszcze jedną. materiał podobny do zamszu. Czarna, choć w niektórym świetle przebija ją jakby rudy brąz. ?Ma taki fajny dekolt, którego kształtu nie umiem opisać. Tylko, że jest malutka - na szerokość no problem, bo wcisnę się w prawie każdą jakiego by rozmiaru nie miała, ale sięga mi do do 3/4 korpusu. No ale słodziachna jest i nie mogłam się oprzeć...
Wysłany: 2008-09-06 18:01
To teraz ja się pochwalę 8) Qmpela wyhaczyła mi w lumpie prześliczny czarny gorset w złote kwiatuszki wiśni, po prostu cudo! Stan idealny, pięknie wykrojony i dałam za niego "aż" 4 złote 20 groszy
P.S. Witam drogie koleżanki po mej dość długiej absencji :)
Wysłany: 2008-09-07 14:27
[quote:437b08beec="Allanon23"]A ja kupiłem przecudnej urody skarpetki ;] Czarne z czerwono białym paseczkiem - bardzo intrygujące
A stopa, jak sexi wygląda mrrrr [/quote:437b08beec]
Poka zdjęcie! :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Wysłany: 2008-10-09 16:07
[quote:50424fd485="Narea"]ach... kocham lumpy i śliczne lakowe kozaczki, które się tam mogą pojawic... :twisted:[/quote:50424fd485]
A możesz powiedzieć o tym coś więcej? :>
Wysłany: 2008-10-10 07:58
Ze ślicznych mrocznych i gotyckich rzeczy kupiłem sobie grupy biały (kremowy) sweterek - coś jakby grubszy polar :) Generalnie wyglądam jak biały miś :)
Hej, dziewczynooooooooo
Spójrz na misia, aaaaaa
On przypomni, przypomni chłopca Ci
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.
Wysłany: 2008-10-10 16:47
No to misiowo. Gotyckie szmatki nie na każdą okazję pasują, nie zawsze są praktyczne, poza tym co jakiś czas przydaje się urozmaicenie. Ja np. nie lubię się szufladkować. To, że ktoś ubierze zielony golf - nie uczyni go mniej "w klimacie".
Wysłany: 2008-10-21 20:19
Od jakiegoś czasu kręcą mnie czerwienie, powoli odświeżam wnętrze szafy z czarno-czarnej Dorzuciłam intensywnie czerwony sweterek :lol:
Wysłany: 2008-10-23 15:38
Ja do swojej szafy dorzuciłam gorset i dwie sukienki ale przyjadą do mnie dopiero w grudniu Już się nie mogę doczekać! :D
Wysłany: 2008-10-23 16:11
Ja Ciebie w nich - także. Dorzuć foty w galerii :)
Wysłany: 2008-10-23 18:27
Hehe, dzięki :) Jak tylko je dostanę będą i fotki
Wysłany: 2008-10-23 19:44
Widzę, że z Twoich nowy ciuszków to z 3/4 forum będzie miało pożytek. To się nazywają ekonomiczne zakupy :D
Wysłany: 2008-10-25 08:33
Jaki tam pożytek :D Ale zakupy fakt faktem udane pod względem cenowym. Dzisiaj może się przejadę do jakiś sklepów porozglądać się jeszcze za czymś :]