Wysłany: 2009-03-06 16:06
A ja sobie kupiłam przez internet czarną gorsetową bluzeczkę. Trochę krótka, przez co jeszcze bardziej wyzywająca. chyb nawet trochę za bardzo. Jedno pociągniecie sznurowania i będzie ciekawie
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2009-03-12 14:13
A ja sobie nic nie kupuję, bo nic mi się nie podoba.
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2009-03-23 19:15
Dziś mi przyszły pocztą 2 cudne bluzie : jedna intensywnie czerwona noszona w połowie ramion, druga czarna z siatkowymi rękawami 3/4 szeleczkami, choć też nosi się ją w połowie ramion. Takie łódeczki. Miodzio! :)
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2009-03-24 00:50
Ja właśnie przepijam 8)
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2009-03-24 23:57
[quote:391640bc02="dzizusu"]nie macie na co kasy wydawac? :D :wink:[/quote:391640bc02]
Mamy, ale chyba wreszcie do mnie dociera, że dziołcha musi się przyzwoicie opakować, żeby się "sprzedać"( żeby obcy ludzie, a zwłaszcza faceci zwrócili na nią uwagę).
Wysłany: 2009-03-25 14:39
Dzizusu, no bez przesady. Ale oprócz kilkuletnich starych swetrów miło czasem wyskoczyć w czymś nowym. Poza intensywną czerwienią nie uznaję rażących, oczojebnych kolorów.
Wysłany: 2009-03-25 16:34
[quote:bb6ca0fb47="Wampgirl"](...)Poza intensywną czerwienią nie uznaję rażących, oczojebnych kolorów.[/quote:bb6ca0fb47]
DOKŁADNIE!!!
I do tego czarny (a to nowość), brąz w każdym chyba odcieniu no i zieleń, ale łagodna i ciemna.
Yyy. Ostatnio mnie pojebało i kupiłam fioletową bluzkę z kwadratowym dekoltem, wiązana pod biustem, długa do uda XD
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2009-03-28 15:05
[quote:6005fe81ea="dzizusu"]ej mam pytanie :D :lol: czy czerwona bluza pauje do bojówek kolor woodland ? :D dziekuje :D :lol: :lol:[/quote:6005fe81ea]
Jeśli czujesz się w tym dobrze i ludzie się gapią - owszem :wink:
Wysłany: 2009-03-31 17:45
[quote:7354b71c71="Wampgirl"][quote:7354b71c71="dzizusu"]nie macie na co kasy wydawac? :D :wink:[/quote:7354b71c71]
Mamy, ale chyba wreszcie do mnie dociera, że dziołcha musi się przyzwoicie opakować, żeby się "sprzedać"( żeby obcy ludzie, a zwłaszcza faceci zwrócili na nią uwagę).[/quote:7354b71c71]
mi wystarcza urok osobisty 8)
A wracając do tematu to może nie tak klimatyczny ciuch, ale kupiłam genialną fioletową bluzkę w lamparcie centki ... niektóre rzeczy z emo mody są świetne
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Wysłany: 2009-03-31 19:05
[quote:61a283b338="Nenar"]
... niektóre rzeczy z emo mody są świetne[/quote:61a283b338]
Poza samym imoł :)
Jakoś nie mogę tego strawić :?
A ja od soboty jade pełną parą z ciuchami - praca w sekendhendzie mam nadzieje da swoje korzyści XD
Wysłany: 2009-03-31 20:09
emo? No fakt, skoro się rozpanoszył małolaty i profanują klimatyczne rockowe ciuchy...
Kupiłam sobie malutką torebusię. Przez neta. Liczyłam, że będzie większa...no cóż, ładna w sumie
Nabyłam taką fajną granatową, czy tam czarną fajnie wyciętą :) Zakupy przez neta wciągają!
Wysłany: 2009-05-02 07:01
A co to za dyskryminacja Mężczyzn w tym... Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET...temacie.... :P a gdzie to równouprawnienie drogie panie.. :P to co my faceci w workach od ziemniaków mamy chodzić 8) nam nowe ciuszki to już się nie należą... :P :D
[img:6f8086b165]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:6f8086b165]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2009-05-11 15:10
[quote:0e833bbf1d="HardKill"]A co to za dyskryminacja Mężczyzn w tym... Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET...temacie.... :P a gdzie to równouprawnienie drogie panie.. :P to co my faceci w workach od ziemniaków mamy chodzić 8) nam nowe ciuszki to już się nie należą... :P :D
[img:0e833bbf1d]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:0e833bbf1d][/quote:0e833bbf1d]
Zawsze możesz założyć odrębny wątek 8)
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Wysłany: 2009-05-11 15:38
A po co jak mogło by być * Kupiłam - Kupiłem sobie fajny klimatyczny ciuch * ... :D co nie mogło by tak być,a nie od razu zakładać nowy wątek... :wink: po co od razu dzielć na płci...:wink: wasza - nasza 8) :wink: no dobra pogadałem sobie troszku :D niech wam będzie :wink:
[img:6eeff3a700]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:6eeff3a700]
Wysłany: 2009-05-18 17:43
[quote:26f462bc5d="mara"]Ja właśnie przepijam 8)[/quote:26f462bc5d]
Zdrówko
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2009-05-27 08:27
A ja sobie kupiłam bluzeczkę czarną bez rękawów - wycięcie na łapki obszyte koronką, a front koszulki pokryty jakimś kwiatowym ornamentem :)
Zamówiłam też nowe łóżko. krwisto czerwono-czarne :)
Wysłany: 2009-05-27 14:33
A ja sobie kupiłem zajefajny nóż do cięcia rigips'ów i wykładzin podłogowych :D xD
Spytacie co to ma wspólnego z ciuchami i słusznie :wink:
[img:afa8666ce6]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:afa8666ce6]
Wysłany: 2009-05-28 16:42
a ja najbardziej lubię teksty młodziaków typu: "jak muszę się ubrać, żeby wszyscy widzieli że jestem metalem/metalówą" :D
Wysłany: 2009-05-30 10:20
Nowe skarpetki sobie kupiłem :D XD hehehe oczywiście czarne (frote) bo takie lubię :wink:
[img:5add00928a]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:5add00928a]
Wysłany: 2009-05-30 16:06
[quote:b7c5c27aa1="Vika"]Ramona, glany, czarne spodnie, T-shirt Iron Maiden
:P[/quote:b7c5c27aa1]
dobrze, że pominęłaś pentagram na szyi :D