Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 39

Wysłany: 2009-10-03 08:37

nie cierpię tych produkowanych obecnie jeansów 8) wyglądają jak wyplute po 500 setnym praniu :lol: wolę klasyczny kolor jeansów :P

[img:380abf75a5]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:380abf75a5]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2009-10-03 17:55

[quote:dc15131feb="HardKill"]nie cierpię tych produkowanych obecnie jeansów 8) wyglądają jak wyplute po 500 setnym praniu :lol: wolę klasyczny kolor jeansów :P

[img:dc15131feb]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:dc15131feb][/quote:dc15131feb]
hehe jakbym czytała swój post :D

Wysłany: 2009-12-13 23:06

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

A ja kupuję tę bluzę:
http://www.mojeciuchy.pl/dane/580503/Super_bluza.html
I zastanawiam się nad tą:
http://www.mojeciuchy.pl/dane/499365/romantic.html

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-12-13 23:26

Szarą bym kupiła na pewno.
A czerwona - zapewne ciepła, ale wątpię, że bym wzięła.
Osobiście mam czerwoną z kapturem i biohazardem - najcielejsza bluza na świecie :D

A mi mamusia kupiła ostatnio zaje*iste czerwone getrochy z H&M w wielkiej promocji - 10zł :D

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2009-12-13 23:29

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

A ja zrobię po mojemu i zakupię obie, a co :D

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-12-13 23:37

[quote:cbc981f227="Wampgirl"]A ja zrobię po mojemu i zakupię obie, a co :D[/quote:cbc981f227]

Biedni studenci.

Przełamujesz wszelkie stereotypy.

Wysłany: 2009-12-13 23:39

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Cicho, zrobię sobie prezent pod choinkę :P
I nie mówię, że jestem biedna. Nie żyję zbyt rozrzutnie, to i troszkę zostało. Poza tym było mikołajowe wsparcie od babci.

Wysłany: 2009-12-13 23:42

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

A ja kupiłam taki gorset: http://www.allegro.pl/item837515925_sexi_atlasowy_gorset_telimena_stringi_r_xxxl.html
i taką spódniczkę: http://www.allegro.pl/item848236689_mini_spodniczka_goraca_goth_sweet_lolita_kratka.html
:lol: :lol: :lol:

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2009-12-13 23:54

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Przepiękne te ubranka. Aż mnie korci, żeby nabyć taką spódniczkę, ale mam podobną z Omena. Ona jest chyba bardzo krótka?
Tak czy inaczej, gratuluję świetnego gustu :)

Wysłany: 2009-12-14 00:37

noo nie powiem :D ravenheart99 :lol: ten gorsecik całkiem :lol: całkiem ,a i spódniczka niczego sobie :D xD

[img:84f305fdd7]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:84f305fdd7]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2009-12-14 15:14

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

A dziękuję dziękuję :lol: brakuje mi jeszcze do szczęścia glanów 20stek ale na razie niestety mnie na nie nie stać :evil: Ale jak się odłoży to się kupi :P

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2010-01-15 18:01

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Kupiłam buty (niezbyt ładne, ale nie miałam już siły szukać), rozkoloszowaną krótką spódniczkę w granatową kratkę, czarny golf i 2 pary spodni w kratkę - jedne w granatową, drugie w czerwoną. Wszystko prócz butów w nowo odkrytym boskim sklepie, gdzie wyprzedają końcówki kolekcji firmy Terranowa. Ubranka bez żadnych uszczerbków, a można je kupić za grosze w porównaniu z pierwotnymi cenami.

Wysłany: 2010-01-15 18:50

[quote:25648fbd06="Wampgirl"] Wszystko prócz butów w nowo odkrytym boskim sklepie, gdzie wyprzedają końcówki kolekcji firmy Terranowa. Ubranka bez żadnych uszczerbków, a można je kupić za grosze w porównaniu z pierwotnymi cenami.[/quote:25648fbd06]

Oj - ja się przejechałam na tej firmie :| Zresztą - nie ja jedna ze znajomych. Ubrania są fajne, ale po 3 praniach są jak szmaty, nawet po ręcznym praniu.

Wolę iść do jakiegoś lumpka i poszperać, wyszukać coś Next'a, Esprita, M&S czy TopShop'u i mieć 90% pewność, że nikogo w tym samym na mieście nie spotkam :)

A ja dziś znalazłam w szafie z kurtkami rodziców bluzko-tunikę mojej siostry, rozpinaną w czarno-białą dużą kratę :)

Wysłany: 2010-01-15 21:42

sanctaputana (Bicz)
sanctaputana
Jelenia Góra, Wrocław

mi mama dzisiaj z second handu przyniosła zajefajne czarne aksamitne spodnie tzw. "po domu" z napisem pineapple na tyłku haha ja głównie hołduję H&M, New Yorker, C&A i szperam na allegro, a ostatnio kupiłam w Top Secret spodnie z przeceny to nawet jeden szanowny użyszkodnik dp stwierdził, że sobie niezłe gotyckie spodnie strzeliłam :D

czyń swoją wolę a stanie się prawem

Wysłany: 2010-01-16 12:26

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

[quote:e4e4f37add="thistle89"]

Oj - ja się przejechałam na tej firmie :| Zresztą - nie ja jedna ze znajomych. Ubrania są fajne, ale po 3 praniach są jak szmaty, nawet po ręcznym praniu.
Wolę iść do jakiegoś lumpka i poszperać, wyszukać coś Next'a, Esprita, M&S czy TopShop'u i mieć 90% pewność, że nikogo w tym samym na mieście nie spotkam :)
[/quote:e4e4f37add]

Wiesz, to była okazja. Nawet jeśli z ubrań zrobiłyby się szmaty po 3 praniach, to nie będzie ich aż tak szkoda.
Do lumpów nie mam weny, a zresztą średnio się orientuję, gdzie się znajdują.

Wysłany: 2010-01-28 18:40

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

A już miałam ci współczuć odnośnie macierzyństwa.

Wysłany: 2010-02-01 19:47

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Toteż właśnie ja sobie spódniczkę kupiłam, bo ten walor niżej wyszedł mi zdecydowanie lepiej niż dekolt :P

Wysłany: 2010-02-07 22:41

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

To ja kupiłam w takim szafirowym odcieniu. No i białą na egzaminy za pół roku :P

Wysłany: 2010-02-07 22:58

A ja nic sobie nie kupiłam, ale za to zrobiłam sobie w na drutach torebeczkę małą - taką na fajki, aparat i portfel :D

I postanowiłam, że będę robić więcej i częściej - uwielbiam na drutach robić :D

Wysłany: 2010-02-08 12:26

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

To szacun, bo drut co najwyżej mogłabym komuś w plecy wbić nie wiedząc, co z nim począć.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło