Wysłany: 2008-10-26 11:04
Zarzuciłam brązową śmiesznie skonstruowaną bluzkę. Dekolt do szpica, na brzuchu są dwa niezszyte ze sobą jakby skrzydełka, na tych dwóch idzie jeszcze jedna warstwa przez środek. Wystarczy jeden delikatny ruch i odsłania kawałek brzucha.
Jeszcze czarno-czerwony półgolf; czerwień nieregularnie rozmyta, 1/3 rękawów wzdłuż i przy dekolcie półprzezroczysta siateczka :)
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2008-11-11 09:58
Jestem szczęśliwą posiadaczką boskich okularów w kształcie karcianych pików
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Wysłany: 2008-11-17 00:57
[quote:ac6e825b67="Wampgirl"]Od jakiegoś czasu kręcą mnie czerwienie, powoli odświeżam wnętrze szafy z czarno-czarnej Dorzuciłam intensywnie czerwony sweterek :lol:[/quote:ac6e825b67]
a ja rajstopy w kolorze ferrari :lol:
szykują się nowe szpilki :twisted:
"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"
Wysłany: 2008-11-18 19:39
smart jacket i najśliczniejszą bluzę z kapturem, która również jest smart :twisted:
Wysłany: 2008-11-24 00:31
[quote:e8dbd08c13="Narea"]oż kobiety! kocham lumpeksy! nie dośc, że kupiłam za niską cenę śliczną spódnicę (czarna, lekko obcisła z doszytym trenem! :twisted: ) to jeszcze patrzę na metkę a tam...4! 8O jak ja kocham lumpy.... dodam, że spódnica nowiutka, nierozciągnięta...miau :twisted:[/quote:e8dbd08c13]
tren... mmm...brzmi cudownie! :)
Wysłany: 2008-11-26 15:03
powodowana Twymi, Nareo, zachwytami polazłam wczoraj na rajd lumpeksowy. Zdobyłam śliczną aksamitną kieckę, taftową uroczą spódnicę i dwie inne spódniczki :D do czasu buszowania u rodziców (szpilki i płaszcz :twisted: ) chyba jestem ubraniowo zaspokojona :wink: :twisted:
Wysłany: 2008-12-06 09:23
[quote:7bb0c40930="Narea"]hihi, zdarza się :twisted: a teraz ogłoszenie drodzy patafianie!
szukam chętnych na ciuchy goth/electro/cyber z Holandii - ceny będą mam nadzieję niższe niż normalnie, jednak istanieje pewien problem: nie wiem czy to wypali. najpierw szukam rynku zbytu, jeśli będzie za mały pomysł pada samoistnie. zatem, łapki w górę a szykuje się ciuchowy szał: sprzedaż (jeśli do tego dojdzie) oczywiscie w Posen! zainteresowanym podam namiary gdy już będzie wiadomo czy cokolwiek będzie opłacało się ściągać. firmy, które prawdopodobnie będą ściagane: XtraX, Phaze, Alchemy Gothic, HeadRazor, Demonia ( a ogólnie w zależności od tego, co będzie szło dostać). więc mówić, odpowiadać, dowiadywać się u znajomych, im więcej chętnych tym większe sznase na super ciuchy :twisted:[/quote:7bb0c40930]
Ja się zgłaszam 8)
Wysłany: 2008-12-10 10:25
[quote:b27447ebe5="Narea"]dzięki Miś :twisted: jak ams kogoś znajomego zawiadom, ale nie potwierdzam, by coś wypaliło na 10000000%....[/quote:b27447ebe5]
OK :) A kiedy będą jakieś dokładniejsze wieści, w sensie do kiedy mogę pytać i zawiadamiać? :D
Wysłany: 2008-12-18 16:36
FRAK - mam FRAK :D
Wysłany: 2008-12-22 19:56
[img:7a3b2b58c1]http://www.brantano.co.uk/images/products/uk/2625/2625409511zoom.jpg[/img:7a3b2b58c1]
:D :D :D
Wysłany: 2008-12-31 10:26
choć ciuch to może nie jest... http://allegro.pl/item503610325_gotycka_koronkowa_kolia_gothic_victorian_lolita.html
śliczności ^^
life * is a state * of mind
Wysłany: 2009-01-12 17:47
heh, ja teraz składam na pióro :wink:
Wysłany: 2009-01-31 21:19
Kupiłam czerwone pluszowe nauszniki i czerwone rękawiczki do czarnego płaszcza. Będzie mnie widać z daleka :D
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2009-02-24 18:39
2 pary jeansów. Jedna nudne, drugie przecierane musztardowo-moczowym kolorkiem, obcisłe biodrówki, w kilku miejscach postrzępione.
Wysłany: 2009-02-25 11:29
A ja kupiłam sobie ładne zamszowe butki i własnoręcznie je oćwiekowałam 8) Mhrok + 10 :lol:
Wysłany: 2009-02-27 14:21
Kupiłam śliczną satynową krótką koszulkę nocną. Na szeleczkach z tyłu wiązana gorsetowo w kolorze ecru.
Oprócz tego spódniczkę w kratkę z dekoracyjnymi 2 zamkami z przodu firmy omen :)
Wysłany: 2009-03-05 21:33
kupiłem sobie dzisiaj piwo i fajki
+666 do zajebistości :roll:
Co to kurwa za temat an chwalenie sie kto co sobie kupił
pierdol studia, zostań ninja
Wysłany: 2009-03-05 22:36
Bo ogólnie ten temat nie pojawia się na stronie głównej.
Ale ostatnio dzieją się tu cuda, więc nawet sex na pierwszej stronie nie powinien dziwić :)
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2009-03-06 00:50
[quote:64401e3e05="Drzewo754"]kupiłem sobie dzisiaj piwo i fajki
+666 do zajebistości :roll:
Co to kurwa za temat an chwalenie sie kto co sobie kupił[/quote:64401e3e05]
Temat dla kobiet. Nawet tylko dla kobiet Nie musisz go rozumieć
No chyba, że odkrywasz inną stronę swojej natury, albo o czymś nie wiemy :P
Wysłany: 2009-03-06 14:26
Nie lubią :P Jak facet to lubi, to jest to kobieca strona jego natury :P Facet ma oglądać sport, pić piwo i pierdzieć w kanapę :P
A temat brzmi wyraźnie w rodzaju żeńskim Choć ja się mojej kobiece strony nie wstydzę :P