Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Kupiłam sobie śliczny klimatyczny ciuch - TYLKO DLA KOBIET. Strona: 36

Wysłany: 2008-10-26 11:04

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Zarzuciłam brązową śmiesznie skonstruowaną bluzkę. Dekolt do szpica, na brzuchu są dwa niezszyte ze sobą jakby skrzydełka, na tych dwóch idzie jeszcze jedna warstwa przez środek. Wystarczy jeden delikatny ruch i odsłania kawałek brzucha.
Jeszcze czarno-czerwony półgolf; czerwień nieregularnie rozmyta, 1/3 rękawów wzdłuż i przy dekolcie półprzezroczysta siateczka :)

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2008-11-11 09:58

Jestem szczęśliwą posiadaczką boskich okularów w kształcie karcianych pików

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Wysłany: 2008-11-17 00:57

[quote:ac6e825b67="Wampgirl"]Od jakiegoś czasu kręcą mnie czerwienie, powoli odświeżam wnętrze szafy z czarno-czarnej Dorzuciłam intensywnie czerwony sweterek :lol:[/quote:ac6e825b67]

a ja rajstopy w kolorze ferrari :lol:
szykują się nowe szpilki :twisted:

"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"

Wysłany: 2008-11-18 19:39

smart jacket i najśliczniejszą bluzę z kapturem, która również jest smart :twisted:

Wysłany: 2008-11-24 00:31

[quote:e8dbd08c13="Narea"]oż kobiety! kocham lumpeksy! nie dośc, że kupiłam za niską cenę śliczną spódnicę (czarna, lekko obcisła z doszytym trenem! :twisted: ) to jeszcze patrzę na metkę a tam...4! 8O jak ja kocham lumpy.... dodam, że spódnica nowiutka, nierozciągnięta...miau :twisted:[/quote:e8dbd08c13]

tren... mmm...brzmi cudownie! :)

Wysłany: 2008-11-26 15:03

powodowana Twymi, Nareo, zachwytami polazłam wczoraj na rajd lumpeksowy. Zdobyłam śliczną aksamitną kieckę, taftową uroczą spódnicę i dwie inne spódniczki :D do czasu buszowania u rodziców (szpilki i płaszcz :twisted: ) chyba jestem ubraniowo zaspokojona :wink: :twisted:

Wysłany: 2008-12-06 09:23

[quote:7bb0c40930="Narea"]hihi, zdarza się :twisted: a teraz ogłoszenie drodzy patafianie!
szukam chętnych na ciuchy goth/electro/cyber z Holandii - ceny będą mam nadzieję niższe niż normalnie, jednak istanieje pewien problem: nie wiem czy to wypali. najpierw szukam rynku zbytu, jeśli będzie za mały pomysł pada samoistnie. zatem, łapki w górę a szykuje się ciuchowy szał: sprzedaż (jeśli do tego dojdzie) oczywiscie w Posen! zainteresowanym podam namiary gdy już będzie wiadomo czy cokolwiek będzie opłacało się ściągać. firmy, które prawdopodobnie będą ściagane: XtraX, Phaze, Alchemy Gothic, HeadRazor, Demonia ( a ogólnie w zależności od tego, co będzie szło dostać). więc mówić, odpowiadać, dowiadywać się u znajomych, im więcej chętnych tym większe sznase na super ciuchy :twisted:[/quote:7bb0c40930]

Ja się zgłaszam 8)

Wysłany: 2008-12-10 10:25

[quote:b27447ebe5="Narea"]dzięki Miś :twisted: jak ams kogoś znajomego zawiadom, ale nie potwierdzam, by coś wypaliło na 10000000%....[/quote:b27447ebe5]

OK :) A kiedy będą jakieś dokładniejsze wieści, w sensie do kiedy mogę pytać i zawiadamiać? :D

Wysłany: 2008-12-18 16:36

FRAK - mam FRAK :D

Wysłany: 2008-12-22 19:56

[img:7a3b2b58c1]http://www.brantano.co.uk/images/products/uk/2625/2625409511zoom.jpg[/img:7a3b2b58c1]

:D :D :D

Wysłany: 2008-12-31 10:26

choć ciuch to może nie jest... http://allegro.pl/item503610325_gotycka_koronkowa_kolia_gothic_victorian_lolita.html
śliczności ^^

life * is a state * of mind

Wysłany: 2009-01-12 17:47

heh, ja teraz składam na pióro :wink:

Wysłany: 2009-01-31 21:19

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Kupiłam czerwone pluszowe nauszniki i czerwone rękawiczki do czarnego płaszcza. Będzie mnie widać z daleka :D

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-02-24 18:39

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

2 pary jeansów. Jedna nudne, drugie przecierane musztardowo-moczowym kolorkiem, obcisłe biodrówki, w kilku miejscach postrzępione.

Wysłany: 2009-02-25 11:29

A ja kupiłam sobie ładne zamszowe butki i własnoręcznie je oćwiekowałam 8) Mhrok + 10 :lol:

Wysłany: 2009-02-27 14:21

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Kupiłam śliczną satynową krótką koszulkę nocną. Na szeleczkach z tyłu wiązana gorsetowo w kolorze ecru.
Oprócz tego spódniczkę w kratkę z dekoracyjnymi 2 zamkami z przodu firmy omen :)

Wysłany: 2009-03-05 21:33

kupiłem sobie dzisiaj piwo i fajki
+666 do zajebistości :roll:
Co to kurwa za temat an chwalenie sie kto co sobie kupił

pierdol studia, zostań ninja

Wysłany: 2009-03-05 22:36

Bo ogólnie ten temat nie pojawia się na stronie głównej.
Ale ostatnio dzieją się tu cuda, więc nawet sex na pierwszej stronie nie powinien dziwić :)

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2009-03-06 00:50

[quote:64401e3e05="Drzewo754"]kupiłem sobie dzisiaj piwo i fajki
+666 do zajebistości :roll:
Co to kurwa za temat an chwalenie sie kto co sobie kupił[/quote:64401e3e05]

Temat dla kobiet. Nawet tylko dla kobiet Nie musisz go rozumieć

No chyba, że odkrywasz inną stronę swojej natury, albo o czymś nie wiemy :P

Wysłany: 2009-03-06 14:26

Nie lubią :P Jak facet to lubi, to jest to kobieca strona jego natury :P Facet ma oglądać sport, pić piwo i pierdzieć w kanapę :P
A temat brzmi wyraźnie w rodzaju żeńskim Choć ja się mojej kobiece strony nie wstydzę :P

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło