Wysłany: 2006-11-25 17:25
[color=blue:bf55ca0181]Pozdrowienia dla pewnej osoby która jest daleko, ale blisko bo w moich myślach... ehhh... <mówi smutno i odchodzi ciągnąc smutno swój ogonek za sobą> [/color:bf55ca0181]
Wysłany: 2006-11-26 13:32
jeszcze raz dla XAOSa i dla Kim <- :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-28 14:53
Pozdrowienia dla Fishera :twisted: Ave bracie :D
http://www.basilicaigni.xlx.pl
Wysłany: 2006-11-29 16:51
pozdrowienia dla SaMy i Horsei :) :) :)
Wysłany: 2006-11-29 17:12
A dzieki, dzięki :D
Dla Ciebie również Schwei buziaki :lol:
I dla Kontragekona, dla Th również, i dla Boćka (co ptak?), i dla Narei, i dla Alphar, no i Morgany i, i, i...
Dla WSZYSTKICH!
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Wysłany: 2006-11-29 18:49
musisz mnie publicznie upokarzać, he???????? :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
Wysłany: 2006-11-29 19:40
Nie przejmuj się, Shwei, i tak nikt tego nie czyta. :twisted: Pozdrowienia, dla Was, dziewczyny!
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-30 01:55
dzięki, Morgana :)
Żona - pieprz się :twisted: (to taka nowa forma pozdrowienia) :wink:
Wysłany: 2006-11-30 15:07
mrauuu... już nie mogę się doczekać :D :D :D
Wysłany: 2006-11-30 21:08
Pozdro dla Narzeczonej!
Wysłany: 2006-12-01 16:44
Pozdrowienia dla Endry, która ma dzisiaj imieniny!
Naj-naj-naj-(i tak jeszcze długo)- najlepsze życzenia! Spełnienia na wszelkich płaszczyznach i wszystkich sferach, dużo rafości i powodzenia w nowym związku, żebyś zawsze mogła zaspokoic swoje najważniejsze potrzeby - samorealizacji, bezpieczeństwa czy jakie tam, by nigdy nie zabrakło ci tego, co ważne, wiele wiary w siebie, energii, entuzjazmu i byś była zawsze sobą - taka, jaka jesteś, szczególnie wierna, odważna, kochana. :)
Formułki formułkami, na codzień zapomina się nieraz powiedzieć, jak bardzo nam na ludziach zależy, czego dla nich byśmy chieli, więc robimy to okazyjnie, ale to, co napisałam, nie liczy się tylko dzisiaj, a swoimi myślami, ciepłymi uczuciami, pragnieniem tchnę moc w moje słowa, którą możesz uczynić mocą sprawczą, przyjmując je do serca! Na pewno wszystko Ci się pięknie będzie układało!
<tuuuuuuuuuuulliiii bardzo serecznie> <całuje w czółko>< uśmiecha się> <daje wszystko, co może - czyli pozytywne wibracje, wsparcie, mentalną bliskość>
[color=red:4939b3c12d]Happy birthday :!: :!: :!: :!: :!: :******************************************[/color:4939b3c12d]
Wysłany: 2006-12-01 18:35
Morgana, kochanie bardzo Ci dziekuje za te zyczenia mam nadzieje, ze wszystko co napisalas sie spelni :P Mowilam, ze to beda najlepsze imieniny w moim zyciu :D Chyba nigy nie dostalam takich ladnych zyczen <lacze ze szczescia>
Chcialabym tez podziekowac Narei, Schwei, Th, uvekolarzowi i paru innym osobom ktore zlozyly mi dzisiaj zyczenia :) Kochani jestescie ^^ :*
Wysłany: 2006-12-01 19:21
To ja również przyłączam się do pozdrowień dla tych państwa. :)
Cieszę się, że tak Ci dobrze minął dzień. :D Spełni się! Dziękuję za miłe słówka i jeszcze raz pozdrawiam! <rzytul>
Wysłany: 2006-12-01 20:54
dziękuję za pozdrowienia, kochane kobietki, ja Was też pozdrawiam!!!
Wysłany: 2006-12-01 23:43
Dziekujemy, dziekujemy :*
Wysłany: 2006-12-02 13:54
Pozdrawiam wszystkoch, którzy musieli/muszą w ten weekend pracować!
Wysłany: 2006-12-02 21:35
dziękuję za podwójne pozdrowienia, od Żonci mej najukochańszej i za te od Morgany, dla pracujących w weekend byle do zlotu ....... pozdrawiam Was kobietki!
a szczególne pozdrowienia dziś dla kochanego Gekonka i dla boskiego Świntuszka, który poświęcił mi przed południem mnóstwo czasu i dosadnych słów, jakich potrzebowałam! :) <buziaki>
Wysłany: 2006-12-04 00:36
Noonka, Shwei, dziękuję! <rzytul> Pozdrowienia dla wszystkich kobiet, które czasem mają dość płci przeciwnej.
Wysłany: 2006-12-04 12:24
a jak nawet nie czasem, a w ogóle? :evil: :evil: :evil:
Wysłany: 2006-12-04 14:59
[quote:589c3857c3="Morgana"]Pozdrowienia dla wszystkich kobiet, które czasem mają dość płci przeciwnej.[/quote:589c3857c3]
Heh,a to jest możliwe? 8O
W takim razie pozdrawiam wszystkich, któzy bez płci przeciwnej żyć nie mogą :twisted:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"