Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Nie znoszę, kiedy on.... Strona: 6

Wysłany: 2008-08-27 08:06

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

No to wio. Chociaż moglibyście się tutaj czegoś nauczyć ( jakiego postępowania nie lubią panie
Nie znoszę kiedy on nie mówi mi o swoich uczuciach, bo jest skryty.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2008-08-28 13:46

[quote:40776d6d4d="Wampgirl"]Chociaż moglibyście się tutaj czegoś nauczyć ( jakiego postępowania nie lubią panie
[/quote:40776d6d4d]
Kochana... Ty wiesz jakiego ja bym musiał mieć PC'ta w głowie by te wszystkie wasze uwagi zapamiętać? Wystarczy bym miał na uwadze to czego sobie życzy - bądź nie - jedna Pani :wink:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2008-08-28 22:03

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Kostuś, a cóż to za apostrofa? :twisted:
Masz rację, ale pewne kwestie są dość tendencyjne u ogółu

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2008-08-29 14:15

Ja wole nie tworzyć żadnych tendencji bo się tylko można na tym przejechać. Każdy ma swoje różne "widzimisię" na różne rzeczy zwraca uwagę :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2008-09-23 16:52

Nie znoszę kiedy moje kochanie mnie nie słucha, kiedy rozrzuca swoje skarpetki po całym pokoju i kiedy mnie nie przytula gdy zasypiamy....

"Istnieć znaczy zmieniać się, zmieniać się - to dojrzewać, dojrzewać zaś - to nieskonczenie tworzyć Samego Siebie..."

Wysłany: 2008-09-24 20:56

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Nie cierpię, kiedy jest zamknięty w sobie i nie mówi o swoich myślach i uczuciach.

Wysłany: 2008-09-29 16:51

Kiedy marudzi i mówi "miałem dzisiaj to zrobić, ale...dzień był za krótki."

Dążenie do ...

Wysłany: 2009-04-19 00:20

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Zasypia tak o se i ma Antosia w dupsku.

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2009-04-19 07:13

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

kiedy bezpodstawnie o coś oskarża i nie potrafi przyznać się do błędu postrzegając mnie w zależności od nastroju.

Wysłany: 2009-04-19 08:03

nie znoszę kłamstwa i braku szczerości.

[img:4bad48fc00]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:4bad48fc00]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2009-04-20 09:15

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

A idźcie z byłymi bo aż mnie trzęsie :evil:

Wysłany: 2009-05-01 16:41

a jaki facet...? 8)

[img:68744ed038]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:68744ed038]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2009-05-13 08:50

Nie znoszę kiedy mężczyzna mój nie potrafi ze mną rozmawiać gdy go coś dręczy albo gdy z jakiegoś powodu nie jest ze mną szczery.

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło