Wysłany: 2007-11-14 02:27
rozwala każdy kawał :twisted: :wink:
Wysłany: 2007-11-15 17:34
sie spoznia, bo sie wtedy o niego martwie.
Wysłany: 2008-07-09 21:59
nie znoszę kiedy on mówi że ja nie mogę robić tego co on robi... [o co chodzi konkretnie to nie powiem] :twisted:
Wysłany: 2008-07-18 21:46
...foszy się bez widocznego powodu nie tolerując przy tym wspomnienia innych facetów.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2008-07-24 09:31
[quote:624e27b912="Wampgirl"]... nie tolerując przy tym wspomnienia innych facetów.[/quote:624e27b912]
tego to chyba nikt nie lubi - kobiety też. jak dla mnie zupełnie normalne.
.
Wysłany: 2008-07-24 15:39
Mówię tutaj o niewinnych przypadkowych napomknięciach.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2008-08-04 14:49
[quote:2daf6d8580="moonrose"]No wiec, nie znosze kiedy on... oglada sie za kazda laska na ulicy, gdy trzyma mnie za reke[/quote:2daf6d8580]
Ja się spotkałam z wytłumaczeniem, ze to jak obserwacja dzieła sztuki. Patrzysz, a jak jest godne uwagi, to oglądanie sprawia pewna przyjemność. Sama lubie obejrzeć się za ładna panią :wink:
[quote:2daf6d8580="moonrose"]tak jakbym byla beznadziejna, a kazda inna lepsza ode mnie, heheh:)[/quote:2daf6d8580]
Skoro jest z Tobą a nie z żadną z tamtych innych, znaczy chyba, że aż taka beznadziejna nie jesteś :wink:
A ja nie lubię, kiedy bezmyślnie żłopie piwsko :evil:
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2008-08-05 08:45
A ja lubie kiedy on, tzn. ja żłopie piwsko i kiedy ogładam sie za innymi dziewczynami na ulicy. Uswiadamiam sobie, ze jeszcze jakies samcze odruchy posiadam xD
.
Wysłany: 2008-08-06 20:26
...stanowczo za dużo śpi :?
I'm a sect of mine so my mind is my church.
Wysłany: 2008-08-22 22:05
Tolerujesz takie zjawisko? Mój czy mnie trzyma, czy nie i tak nie ogląda się za innymi ( podobno - nawet kiedy nie ma mnie w pobliżu ). Ma swoje zasady i będąc z jedną laską nie zwraca niemal uwagi na inne i jest wierny - przynajmniej tak twierdzi, a ja nie mam podstaw by nie wierzyć. Wydaje mi się że tak powinno być.
Moonrose, nie daj się, niech nie zapomina, że to z Tobą jest. Wydaje mi się że to delikatny brak szacunku względem Twojej osoby, a jeśli w ten sposób chce Cię podpuścić/rozbudzić to nie tędy droga. Jak Ty to wytrzymujesz? Nie pozwalaj mu na to, bo ta ignorancja posunie się jeszcze dalej. Nie daj się stłamsić i nie uśmiechaj się, kiedy nie jest ok. Związek to partnerstwo, nie o chodzi o to, by dać sobie wejść na głowę.
Wysłany: 2008-08-23 10:11
Nie popadajmy w paranoję, oglądanie się oglądaniem się a zdrada zdradą. Ja lubię usiaść czasem z moim facetem i wymieniać sie spostrzeżeniami na temat ładnych dziewcząt :D Znaczy to, że oboje sie zdradzamy i niedługo każde z nas wyląduje w łózku z jakąs babką? Nie. Chamskie ślinienie się do każdej dziewuchy na ulicy to już inna bajka, ale nie dajmy się zwariować :wink:
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2008-08-23 17:43
Ale Moonrose widocznie przeszkadza, kiedy jej facet ogląda się za innymi. Rozumiem, że można czasem popatrzeć, ale nie "ZA KAżDą". Dla mnie to jakaś zabawa w robienie sobie na złość, albo brak szacunku. Po jakimś czasie coś takiego przestaje się robić zabawne ( bo może w zamyśle takie miało być? :roll: ), a staje się uciążliwe i nieprzyjemne. Czy można oczekiwać stabilizacji ze strony kogoś takiego? No chyba, że koleś nie wie - iż jego dziewczynie bardzo to przeszkadza, wręcz popycha ku kompleksom, ale to chyba dość oczywiste.
Wysłany: 2008-08-23 20:33
[quote:65fc5027ae="Wampgirl"]Rozumiem, że można czasem popatrzeć, ale nie "ZA KAżDą". [/quote:65fc5027ae]
za każdą się nie da 8) od patrzenia nie sypią się związki, facet to tylko facet drogie panie... podziwiać powinien :? żłopać też
nie miewam dobrych nastrojów !
Wysłany: 2008-08-23 21:29
Szanowne Panie :) Patrząc z punktu swej samczej rasy, a jednocześnie własnego punktu widzenia - pragnę stwierdzić - iż jeśli facet choć ten raz nie spojrzy na inną babkę to będzie chory. Dlaczego? Bo musi panować pewna równowaga. To nie koń by nosić klapki na oczach. Głupotą wręcz przyznam jest zabronić komuś patrzeć na innych ludzi bo jest to logicznie nie możliwe do zrealizowania. Nawet we śnie widujemy czasami odmienne twarze niż te, które na co dzień. Jeśli sie za kimś oglądamy to z różnych powodów. Oczywiście zawsze jest to wygląd ale - no właśnie - jednych przyciąga ubranie, a drugich np zgrabny tyłeczek :wink: Za [b:ca9d9327ba]próbę[/b:ca9d9327ba] zdrady uznać można natrętne spoglądanie za każdym razem na tą samą osobę ale nie jeśli zobaczymy kogoś kto po prostu swoim wyglądem trafia w nasz gust czy wyobrażenie.
Koniec off-topu :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2008-08-25 08:20
[quote:b00f2557ef="KostucH"]Szanowne Panie :) Patrząc z punktu swej samczej rasy, a jednocześnie własnego punktu widzenia - pragnę stwierdzić - iż jeśli facet choć ten raz nie spojrzy na inną babkę to będzie chory. Dlaczego? Bo musi panować pewna równowaga. To nie koń by nosić klapki na oczach. Głupotą wręcz przyznam jest zabronić komuś patrzeć na innych ludzi bo jest to logicznie nie możliwe do zrealizowania. Nawet we śnie widujemy czasami odmienne twarze niż te, które na co dzień. Jeśli sie za kimś oglądamy to z różnych powodów. Oczywiście zawsze jest to wygląd ale - no właśnie - jednych przyciąga ubranie, a drugich np zgrabny tyłeczek :wink: Za [b:b00f2557ef]próbę[/b:b00f2557ef] zdrady uznać można natrętne spoglądanie za każdym razem na tą samą osobę ale nie jeśli zobaczymy kogoś kto po prostu swoim wyglądem trafia w nasz gust czy wyobrażenie.
Koniec off-topu :wink:[/quote:b00f2557ef]
KopchiucH, ale żeś zazoofilował dla mnie oglądanie się za innymi dziewczynami to zupełnie normalne zachowanie - z biologicznego punktu widze utwierdzające mnie w przekonaniu, że jeszcze jestem chłop :lol: a inna kwestai to ta, że nalezy się oglądać w taki sposób, aby Twoja Dama nie musiała tego ostentacyjnie oglądac :P
.
Wysłany: 2008-08-25 09:40
Facet na zawsze facetem pozostanie i nic nie zmieni jego natury... Mój widocznie jest jakiś dziwny, bo póki co patrzy tylko na mnie, mój tyłek, mój brzuch itp. Twierdzi, że będąc z jedną kobietą nie zwraca uwagi na inne i ode mnie wymaga tego samego. Moonrose ma prawo na głos powiedzieć co jej przeszkadza, a nie udawać że wszystko gra.
Wysłany: 2008-08-25 19:32
[quote:7d888619c0="Harlequin"]KopchiucH, ale żeś zazoofilował dla mnie oglądanie się za innymi dziewczynami to zupełnie normalne zachowanie - z biologicznego punktu widze utwierdzające mnie w przekonaniu, że jeszcze jestem chłop :lol: a inna kwestai to ta, że nalezy się oglądać w taki sposób, aby Twoja Dama nie musiała tego ostentacyjnie oglądac :P[/quote:7d888619c0]
Gieniu choć, nie gadamy w miejscu przeznaczonym dla kobitek :wink:
Wysłany: 2008-08-26 08:14
A gdzie równouprawnienie, panowie? :lol:
Wysłany: 2008-08-26 08:41
No jest równouprawnienie - dlatego z KopciusHkiem opuszczamy to forum, zgodnie z prawem przysługującym każdemu
.
Wysłany: 2008-08-26 14:29
[quote:e7f3ee3758="Wampgirl"]A gdzie równouprawnienie, panowie? :lol:[/quote:e7f3ee3758]
I właśnie z tej racji opuszczamy temat przeznaczony - jak w sama nazwa wskazuje - dla Pań 8) :wink: