Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Nie znoszę, kiedy on.... Strona: 1

Nie znoszę, kiedy on... Wysłany: 2007-08-13 21:27

Drogie Panie tu temat dla Was.
Nie znoszę, kiedy on... - dopiszcze najbardziej drazniace Was zachowania, przyzwyczajenia swoich mezczyzn :D

Wysłany: 2007-08-13 21:32

Nie noszę kiedy on:
- nie potrafi znaleźć rzeczy znajdujących się tuż przed jego noswm
- wkłada drewniane sztućce na noc do wody
- uważa, że to ja sieję chaos w mieszkaniu :wink:
- myśli, że wie, że jestem przewidywalna
- kupuje masę płyt każdego tygodnia

.... zastanawiam się teraz co dołożyć, litania będzie długa, ale postanowiłam dawkować partiami :wink:

I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it

Wysłany: 2007-08-13 22:44

Ło matko, a czemu ma służyć ten temat 8O

boszz to forum coraz bardziej zarasta syfem, ale powodzenia w rozwijaniu wątku :!:

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-08-14 00:54

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

No właśnie, tylko "ON" tzn. kto ;>

Ja np. nie znoszę, jak on się wiesza :P Tzn. Windows :lol:
A tak poza tym to kocham mojego....laptopa 8)
Dobranoc i serdecznie pozdrawiam :twisted:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-08-14 07:20

Kto wymyslil tak durny temat ? Domyslnie on - to rozumiem, chlop, facet, samiec ... a czemu nie on/ona ?

.

Wysłany: 2007-08-14 07:26

Proponuje zablokowac temat i zbanowac wszystkich, ktorzy na tym forum sie odezwali

.

Wysłany: 2007-08-14 07:34

jestem za, luzik to nie pierwszy będzie mój ban :wink:

I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it

Wysłany: 2007-08-14 08:00

[quote:4511886079="Harlequin"]Kto wymyslil tak durny temat ? Domyslnie on - to rozumiem, chlop, facet, samiec ... a czemu nie on/ona ?[/quote:4511886079]

Dokładnie.

Ja pier**** ....co za kwasiaste tematy ostatnio powstają na DP, aż dziw bierze, że ktoś się w nich chce wypowiadać. To tyle z mojej strony w tym "bagienku" :lol:

Pozdrawiam redakcję: Kminek dla dziewczynek. :twisted:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Wysłany: 2007-08-14 08:47

Tak właściwie tematów na podobnym poziomie jest tu cala masa, więc nad czym się zastanawiamy. W końcu to "śmietnik".

Wysłany: 2007-08-14 09:06

Dziewczyny powinny załozyć forum - "A ona jest taka ..." gdzie mogłyby oplotkowac inne dzieweczyny :twisted:

.

Wysłany: 2007-08-14 09:38

Bez sensu.
Nie lepiej zmienić na "lubię kiedy On/a ..." ? Ja rozumiem, że tu wszyscy mają gothic mode ON, ale nie narzekajmy tak wszędzie, na wszystko i wszystkich.

edit
[quote:1550eafdbb="Harlequin"]Dziewczyny powinny załozyć forum - "A ona jest taka ..." gdzie mogłyby oplotkowac inne dzieweczyny :twisted:[/quote:1550eafdbb]

wspaniały pomysł! Rodem z tego kawału...
Na plaży leżą dwie panie, strasznie wielkie, otyłe, ewidentnie związane genetycznie z wielorybami. Obok nich przechodzi sliczna dziewczyna, zadbana, zgrabna, jak z okładek gazet. I wtedy jedna z tych grubych pań mówi do drugiej: Ty, popatrz, ale ma brzydki lakier do paznokci.

Certa amittimus, cum incerta petimus.

Wysłany: 2007-08-14 09:44

My samcy tez powinnismy zalozyc sobie takie "samcze" forum :twisted: tyle ze tez o dziewczynach bysmy gadali :twisted:

.

Wysłany: 2007-08-14 19:06

[quote:58e84edf4b="melidien"]
Na plaży leżą dwie panie, strasznie wielkie, otyłe, ewidentnie związane genetycznie z wielorybami. Obok nich przechodzi sliczna dziewczyna, zadbana, zgrabna, jak z okładek gazet. I wtedy jedna z tych grubych pań mówi do drugiej: Ty, popatrz, ale ma brzydki lakier do paznokci.[/quote:58e84edf4b]

Dobre :lol: ....a jak się już nie mają czego czepić to się czepiają faceta.

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Wysłany: 2007-08-14 19:17

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Ja tam bym się chętnie jakiegoś przystojniachy uczepiła 8) Najlepiej za długie włosy :P

Ufff, na szczęście nie maluję paznokci :idea: :lol: :lol: :lol:

Wysłany: 2007-08-14 19:47

Ja wręcz przeciwnie - jestem uzależniona od malowania paznokci. I zapewne używam wyłącznie paskudnego lakieru. :?

Wysłany: 2007-08-14 21:55

[quote:fd1a193d5d="Dasstin"][quote:fd1a193d5d="androgyne"]Ja wręcz przeciwnie - jestem uzależniona od malowania paznokci. I zapewne używam wyłącznie paskudnego lakieru. :?[/quote:fd1a193d5d]

Czyli w skrocie uwazasz, ze jestes "sliczna dziewczyna, zadbana, zgrabna, jak z okładek gazet 8) Tak trzymac btw. Walczmy ze skromnoscia.[/quote:fd1a193d5d]

Omalo nie umarlam ze śmiechu czytając Twojego posta Dasstinie :)
Wręcz przeciwnie,moje lustra notorycznie odmawiają posłuszeństwa widząc mnie co ranek (w tym roku pękły już dwa - serio!)

Wysłany: 2007-08-15 09:35

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Droga Androgyne, nie przejmuj się Dastinkiem - on ma ostatnio taki dziwny "okres" :lol: Co do malowania paznokci to podziwiam, bo ja jakoś nigdy się nie nauczyłam malować, hehe, a ogólnie to jak coś robię to staram się robić dobrze, więc po co się męczyć :)
(tu miejsce dla pana D. żeby mi znowuż dowalil, no bo czemu nie :P)

Wysłany: 2007-08-15 18:14

izi udki 8)
jakoś zaobserwowałam "ten okres" u wielu osób ostatnio

Wysłany: 2007-08-15 23:54

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:0ca5c7056a="Dasstin"]Edit: A skoro mam dowalac to here you go... warkocza tez sie nie nauczylas robic, co Ty robilas jako mlodsza dziewczynka ? :o[/quote:0ca5c7056a]

Jeszcze mi coś wypomnisz? Lepiej spójrz na siebie. Jak masz coś to pisz na priwie a nie się tu lansujesz na forum.

Jako młodsza dziewczynka miałam ciekawsze rzeczy do roboty.

Wysłany: 2007-08-17 15:04

Wkurwia mnie, kiedy on (w tym przydpku serwer DP) czasem sie zawiesza i strona przez jakiś czas nie działa :evil:

A tak swoją drogą, temat tak pojebany że nawet ja sam najwiekszy pismak na stronie nie wiem o czym tu pisać :lol: 8O

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło