Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

After Darkplanet Night.. Strona: 3

Artykuł: After Darkplanet Night.

Wysłany: 2006-12-10 21:48

Inyaloome (Bicz)
Inyaloome
Poznań / moje

Witam wszystkich! :wink:
Też się wypowiem-a co tam! hehe
Generalnie zgodzę się z większością co do chaosu muzycznego-jednak dla mnie pozytywne było to, że tak różne utworki poleciały z głośników(kiepskich, bo kiepskich, ale zawsze są :wink: )-bo też mam dosyć tzn.'go electro itp. Choć faktycznie czasem wychodził zbyt duży mix. :roll:

Fajnie było wszystko zorganizowane-gratulacje dla zaangażowanych-i naprawdę byłam miło zaskoczona ilością przybyłych DP'owców :wink:
Niestety nie dałam rady zapoznać wielu-bo % robiły swoje :twisted: hehe

Proponuję kojeny Zlot-już w nowym roku-i w jakimś innym miejscu...kurcze jednak nie przepadam za Bazylem...I właściwie można spróbować opcję ''zamkniętą'' :wink:

Miło było was ludziska ujrzeć-szczególnie moich ulubieńców :twisted: :wink:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Wysłany: 2006-12-10 23:24

poniewarz jak zdazylem sie rozeznac jest wiele osob z Poznania...
tak wiec zapraszam te osoby w poniedzialek i czwartek do kultowej gdzie pracuje...

jakas okazja zawsze to jest :wink:

Urodziłem się by istnieć pomiędzy istnieniami innych istnień. Jako Istnia Istnie Istniejąca Nie mam strachu przed groźbą wieczystej egzystencji Nie mam lęku przed zmorą całego swiata

Wysłany: 2006-12-11 00:00

oooo... zatem kto idzie w czwartek do kultowej na jedno małe ?? no może dwa ;P w celu powspominania wczorajszej imprezy ??? :P :P :P

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Wysłany: 2006-12-11 00:05

Pierwsze Darkplanet Night na jakim bylem i nie mogę wyrazić sie inaczej niz pozytywnie.
Muzyka OK, Zespoly OK (szczególnie drugi w kolejnosci) , nagłosnienie - jak to u Bazyla ale to jest chyba jedyny minus, akustycy robili swoje i chwała im za to. Miła atmosfera i w ogóle git.

Takze gratuluje organizacji i życzę dalszych sukcesow.

co do kultowej, będa jakies znizki na krupnik ? :D

^^

Wysłany: 2006-12-11 00:16

[quote:11c51a5dae="uriel"]co do kultowej, będa jakies znizki na krupnik ? :D[/quote:11c51a5dae]

spoko.. powiesz, żeś z DarkPlanety, to będzie 66,6% zniżki :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2006-12-11 00:20

gdyby nie te cholerne święta i kupa kasy, którą trzeba na nie wydać, to też bym wpadła, bo od czwartku mi się przerwa świąteczna zaczyna... no ale :? raczej rodzince na święta trzeba jakieś presenty kupić :?

świetna impreza była... ja bym powtórzyła spotkanie jak najszybciej :wink:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2006-12-11 00:56

elektronik_tk (Bicz)
elektronik_tk
Człuchów/Poznań

Witam :)
To też był mój pierwszy zlot DP i bardzo mi się podobało.
Nagłośnienie, szczególnie wokalu przemilczę . Zespoły ciekawe. Pozdro dla pani perkusistki :P
Afterparty , hmmm no może czasem zbyt duża mieszanka, ale mi się i tak podobała bo słucham tego wszystkicgo co leciało No i jakoś impreza jednak była za krótka dotrwalem do konca i trza było się już zwijać, no ale cóż.
No i skoro zlot to impreza zamknięta ! Takie moje zdanie :)

Wysłany: 2006-12-11 01:03

[quote:36e47a6347="alphar"]ja w czwartek ide powampirkowac - Martynuś pamiętasz? :-> moze wpadniemyz wampirkami do kultowej:)[/quote:36e47a6347]

...ależ oczywiście :) Wampiry są jak najbardziej mile widziane...
Widzę, że już zbierają się chętni (jak np. fani kultowego krupniku vel odkurzacz), więc nie pozostaje nam nic innego jak zgarnąć jeszcze parę duszyczek i iść w nakazanym kierunku :D :D :D

Wysłany: 2006-12-11 01:17

lol czyżby "kultowa" stała się nowym oficjalnym lokalem ludków z DP?

Krytyczny ponad miarę, ironiczny, cyniczny, sceptyczny i upierdliwy

Wysłany: 2006-12-11 05:53 Zmieniony: 2006-12-11 06:10

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:71b294abe9="profesorGrzegorz"]poniewarz jak zdazylem sie rozeznac jest wiele osob z Poznania...
tak wiec zapraszam te osoby w poniedzialek i czwartek do kultowej gdzie pracuje...

jakas okazja zawsze to jest :wink:[/quote:71b294abe9]

ekhem, czy jakieś darmowe piwko się przewiduje ? :> chętnie bym zajrzała, ale Kultowa niestety tania aż tak nie jest a jam bezrobotna

Co do ochroniarzy z Bazyla - nie zmienię zdania, bo znam ich od paru dobrych lat :evil: Dlatego proszę nastepnym razem - w INNYM klubie i imprezę ZAMNKNĘTĄ!

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-12-11 05:59

[quote:e60c45f984="minawi"]Co do ochroniarzy z Baazyla - nie zmienię zdania, bo znam ich od paru dobrych lat :evil: Dlatego proszę nastepnym razem - w INNYM klubie i imprezę ZAMNKNĘTA![/quote:e60c45f984]

Hehe, minawi, ale się zawzięłaś na ten klub. mimo wszystko fajnie tam jest, a poza tym skoro impreza zamknięta, to może da się na Bazylu wymusić zmianę ochrony na darplanetową ekipę, zdolną stać na bramce?
A tak w zasadzie to spać, a nie pisać Tylko niektórzy mają ten przywilej, że im się spać nie opłaca o 6 nad ranem...
Miłego odsypiania...

Fuck you dude!

Wysłany: 2006-12-11 06:57

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Uze, wiesz, że jak się uwezmę to koniec. A megafoch musiał nastąpić. Mój gniew dosięgnie co niektóych mam nadzieję, albo i moja klątwa hehe

Dobra, kończę pisać te głupoty i idę na zasłużony sen.

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-12-11 07:10

[quote:0ca7002ced="minawi"]Uze, wiesz, że jak się uwezmę to koniec. A megafoch musiał nastąpić. Mój gniew dosięgnie co niektóych mam nadzieję, albo i moja klątwa hehe

Dobra, kończę pisać te głupoty i idę na zasłużony sen.[/quote:0ca7002ced]
:D
To kolorowych snów... ja właśnie do pracy lecę, późniejszym busem, ciężko bo cały czas klimat darkplanet night w główce :) Jak ja lubię nigdy nie kończyć imprez :D

Fuck you dude!

Wysłany: 2006-12-11 09:15

mnie w sumie bazyl na koniec imprezy wkurwił jak postanowił skończyć imprezę (wygasić) a sam 3mał potem ludność przy barze jeszcze dobrą godzinę nie rozumiem tego

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

:) Wysłany: 2006-12-11 09:15

heh... moj tez to byl "pirewszy raz" masa znajomych, tylko impreza tytulowana ale ludki taka moja prywatna uwaga, bylo nas duuzo i jak bylo by to jako impra zamknieta zrobione to bylo by git... os z DP z 1 dodatkowa i wsio... bylo by fajniej i poznali bysmy sie blizej
a apropo ogolu to bylo calkiem si :) czesciej takie imprezki trza organizowac...

si vis amari, ama

^_^ Wysłany: 2006-12-11 09:23

Hexe bylo super... co prawda do after nie dotrwalam ale naprawde czesciej cos organizujcie :) i zglaszam sie na ochotnika do pomocy

si vis amari, ama

Wysłany: 2006-12-11 10:18

Byly rozowe, ale zobaczylem dopier w przejsciu z jednego pomieszczenie do drugiego

.

Wysłany: 2006-12-11 10:32

Ochrone z Bazyla znam od paru lat i nie dam sobie na nich slowa powiedziec.

Wspolczuje im tak ciezkiej pracy!!!

Wysłany: 2006-12-11 11:45

Ja się wypowiem tak:
Miło było. Podzięki ludkom z którymi gawędzić się mi miło udało, tym których poznałem z przezwiska, nawet jeśli nieudało mi się tegoż zapamiętać, za kimę i śniadanko tyż podzięki, 4 godzinki snu i smaczne papu starczyły na dzień cały tak jak zostało "przepowiedziane". [b:517407cd9f][:[/b:517407cd9f]

Zespołowo muzycznie całkiem miło się słuchało, w tym bardziej Panią Perkusistkę przy zacnej pracy. [b:517407cd9f][;[/b:517407cd9f]
Natomiast afrerowa muzyczka, no cóż, spodziewałem się głównie tego co na liście poumieszczanej przez planetowiczów było, a tu klops, że od pewnego momentu jednak użędowałęm po drugiej stronie kotary, bo i ciutkę za głośna była. [b:517407cd9f]|:[/b:517407cd9f]
Wspomnieć mogę też kilka ciekawych rzeczy, ale one już połowicznie związane ze zlotem. :twisted:

[quote:517407cd9f="CyberLacha"]Ochrone z Bazyla znam od paru lat i nie dam sobie na nich slowa powiedziec.[/quote:517407cd9f]
Cóż nikt nigdy nie jest taki sam dla dwóch innych osób, więc animozne też się zdażyć mogą, nie ważne jak anielska osoba może być dla innych.

"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''

Wysłany: 2006-12-11 12:24 Zmieniony: 2006-12-29 17:56

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło