Reggae. Strona: 9

Dodano: 2007-01-12 15:43

muszę załapać jakiegos pozytywa.... a niedługo m Olsztynie Vavamuffin.... 8) a ja na konferencji... chyba trzeba będzie się zerwać albo..... chlać do upadłego... i weź człowieku wybieraj :lol: :wink:

Dodano: 2007-01-12 18:07

A nie da się jakoś połączyć?:>

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2007-01-13 13:59

no w sumie da... :D co ma się nie dać 8) ale jakoś i tak będę oszczędnie gospodarować alkoholem więc.... na koncert wypadałoby się wybrać... a 20 stycznia ma grać w Olsztrynie Kult 8)

Dodano: 2007-01-13 18:21

A ja cały dzionek na recepcyjce słucham sobie reggae nutki :D :D :D
Nastrój wyśmienity gwarantowany :D

Dodano: 2007-01-13 18:46

no w takim wypadku nie ma innej opcji jak tylko reggae uśmiech i do przodu :D

Dodano: 2007-01-13 21:09

Mnie ostatnio odstresowuje wspaniale Culcha Candela :D oj a szczególnie Next Generation :D

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2007-01-13 21:13

Tak tak Nareaczko :D :D :D :D :D :D

Dodano: 2007-01-15 11:34

:D hihihihiihii fajne zdrobnienie :D

Dodano: 2007-01-29 02:09

Kurcze na gwałt porzebuje jakiegoś koncertu reggae :!: :!: :!: Ma ktoś newsy???

Dodano: 2007-01-29 13:35

możemy się zebrać w grupę i puścić muzykę na full. koncert taki właściwy to co prawda nie będzie ale może być świetnie

Dodano: 2007-01-29 15:30

strzalik napisał(a):
Kurcze na gwałt porzebuje jakiegoś koncertu reggae :!: :!: :!: Ma ktoś newsy???

Wejdz se na stronke jakies reggae stronki, albo kapelki moze Vavamuffin albo Habakuk i rozejzyj sie czy moze graja w twojej okolicy :wink:

Trzeba zyc a nie tylko istniec

Dodano: 2007-01-29 19:07

no ale też żeby tak na gwałt..... 8O :lol:

Dodano: 2007-01-30 16:57

Ja 24 lutego wybieram się na Natanaela i Instytut Koloru

Dodano: 2007-01-30 19:20

VampirePandora napisał(a):
Ja 24 lutego wybieram się na Natanaela i Instytut Koloru

WEŹ MNIE ZE SOBĄ!!!!!!

Dodano: 2007-01-31 11:43

<otwiera plecak> to wskakuj

Dodano: 2007-01-31 14:06

już już już biegnę! nie zamykaj plecaka! :D

Dodano: 2007-02-06 12:24

a tu reggae z moich stron Bardzo ciekawe chodź juz stare tylko teraz mi sie wspomniało o tej pieśni Zapraszam do słuchania możliwe że zrobi na was wrażenie Jak niebedziecie czego rozumiec o czym śpiewają to pytajcie :D

http://slaska.piosenka.misjonarzy.z.afryki.patrz.pl/

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Dodano: 2007-02-06 15:15

a ja się przyznam bez bicia... ominęłam Vavamuffin na rzecz jakiegoś czegokolwiek ale za to nie sama...... :twisted:

Dodano: 2007-02-06 16:35

16 @ Zamek graja Indios Bravos ktos uderza ? oczywiscie koncerto w Poz
wjazd: 17 / 22 (w dniu koncertu)

-------------
Jeremy Enigk-Burn

united we stand divided we fall

Dodano: 2007-02-23 18:39

A w Tychach Winter Reggae :)

Dodano: 2007-02-23 21:12

lol regge na darkplanet - gotycko w deche 8)

gatunku nie dierżę, a najbardziej mnie bawi gty ktoś na jednej półce z muzyką układa metal, gotyk i ... regge, in my PERSONAL opinion takie osoby mają niezłą shizofrenię :idea:

Dodano: 2007-02-23 22:04

Ja uważam że nie powinno się ograniczać do jednego gatunku muzycznego i jeśli ktoś lubi to i to to czemu ma tego nie słuchać?

Dodano: 2007-02-24 07:52

ja tu wymieniłem, co chyba nie trudno zauważyć, 3 gatunki

a przez shizofrenię rozumiem tak miażdżącą odmienność metalu czy np gotyku od rozbawionego zjaranego regge; ktoś kto lubi weźmy na przykład te 3 gatunki na raz ma niezłe zaburzenia osobowości albo ma całkowicie w dupie przesłanie tychże gatunków muzyki i lubi sie tylko pocieszyć do czegokolwiek co mu w ucho wpadnie

weźmy na przykład, że ktoś słucha sobie black metalu tekstami nawołującego do zagłady ludzkości, a potem nagle przestawia płyte na zjaranego boba marleya i buja się do jego brzdąkań i majaczeń 8O - tak jak wyżej wspomniałem - taki ludź ma całkowicie w dupie teksty i przesłanie

Dodano: 2007-02-24 10:19

Paskievicz napisał(a):
weźmy na przykład, że ktoś słucha sobie black metalu tekstami nawołującego do zagłady ludzkości, a potem nagle przestawia płyte na zjaranego boba marleya i buja się do jego brzdąkań i majaczeń 8O - tak jak wyżej wspomniałem - taki ludź ma całkowicie w dupie teksty i przesłanie

I co w tym złego? Ja z kolei nie rozumiem ludzi, którzy kierują się głównie przesłaniem przy wyborze muzyki, szczególnie jak ktoś się jara tekstami o zagładzie chrześcijaństwa, ludzkości czy siebie samego. Ja tam mogę sobie na zmianę słuchać metalu, rege, jakiegoś popu z lat 80, murzyńskiego rapu a do tego podoba mi się jak grają takie kapele jak Honor czy Konkwista 88. Lepiej mieć taką "schizofrenię" o jakiej piszesz niż onanizować się przy tekstach Burzum a potem deptać krzyże i palić kościoły

Dodano: 2007-02-24 11:51

ja w ogóle nie wiem co jest złego w słuchaniu Boba i Immortala jednocześnie...kurna no czasami jest także masz ochotę na reggae a czasami na black metal! no przecież nie jesteśmy w przedszkolu,żeby wybierać z kim możemy się zakolegować a z kim nie...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło