Dodano: 2011-06-13 22:22
| Reddishhh napisał(a): |
| hujowe. |
Przez "ch" !!! Poza tym, napominasz o tym, co wszyscy (mniej znający się na muzyce) odnośnie osoby Adama Darskiego. ^^
"Sokrates powiedział."
Dodano: 2011-06-13 23:35
Tez nie przepadam za Behemothem, jakoś mi nie podchodzą.
| bo behemoth
A nergal jako człowiek jest bardzo cwany i ma całkiem w dupie swoich fanów. I jeszcze jego związek z dodą... |
Po prostu sie czepiasz, chłopak chciał 'se puknąć' Dode i tyle. To też jest dla ludzi
Dodano: 2011-06-14 00:06
|
A nergal jako człowiek jest bardzo cwany i ma całkiem w dupie swoich fanów. I jeszcze jego związek z dodą, jego prywatne życie, ale ośmieszył nie dość że siebie, to jeszcze cały black metal, przez tą kretynkę. Ja jako człowiek który słucha tej muzyki czuje sie oburzona. Ktoś powie, że to nie moja sprawa i jego życie, ale w takim razie po co tak się tym afiszował? No właśnie. Więc jego prywatność stała się publiczna, a przy tym dając wolną rękę krytykującym. |
To z kim wiąże się Darski jest jego prywatną sprawą, a nas za przeproszeniem gówno to powinno obchodzić.
Co do afiszowania się...może po prostu lubi łamać pewne konwenanse, choć nie wydaje mi się, żeby specjalnie zabiegał o taki rozgłos. Miał chrapkę na Dodę i ot cała jego zbrodnia.
Dodano: 2011-06-14 01:03 Zmieniono: 2011-06-14 01:04
Powiedziałam co uważam o tymże człowieku i jego zespole, każdy ma mieć prawo do własnego zdania.
To jak ma dokładnie na imię mnie nie obchodzi, bo nie sympatyzuje się jego osobą.
Dodano: 2011-06-14 13:58 Zmieniono: 2011-06-14 14:00
A niby dlaczego nie może z nią być<lol> (poza tym, że nie - nie powinno to nikogo obchodzić), widze że niektórzy czuliby się świetnie gdyby i u nas były kasty
Związek muzyk + cycata blondyna to już klasyk<lol>
Co do muzyki, nie moja bajka, co do choroby - może spotkać każdego, dobrze że nie omija ludzi znanych(chociaż oczywiście lepiej gdyby ominęła wszystkich) bo przynajmniej coś się w tej kwestii rusza, gdyby to był ktoś anonimowy nie szukaliby tego szpiku tak zacięcie... a tak, bank dawców się powiększył.
Dodano: 2011-06-14 17:07
Niech sobie poczyta wszystkie wypowiedzi, będzie miał niezły ubaw . ;-]
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2011-06-14 18:28
| Ceiphied napisał(a): |
| Niech sobie poczyta wszystkie wypowiedzi, będzie miał niezły ubaw . ;-] |
Chuj mu w dupę i kilogram gwoździ.
Dodano: 2011-06-14 18:36
| Meazel napisał(a): |
| Czyli Befcio nadal będzie grał, tyle że z innym wokalistą, tak? |
z tego co wiem Darski dalej bedzie liderem,
a co do opinii Reddishhh w 100% sie zgodze Adam jest prywatnie nie ziemskim bucem, przez co irytuja mnie zachwyty typu "o chuj i a chuj". a w warstwie muzycznej to mamy lepsze kapele, choc chwala chlopakom z behemotha za to, ze ciezka praca (wraz z Vaderem) przypomnieli, iz polacy nie gesi swa scene extremalna maja.
Dodano: 2011-06-14 22:34
| Ceiphied napisał(a): |
| A dlaczego powstaje wtedy odruch wymiotny ? ;-]
Jakiś czas temu leciał na 2ce wywiad z nim i Tomaszem Lisem. Opowiadał jak czuj się podczas choroby, o czym myślał , jak uciekał od otaczającej go rzeczywistości. Dobre było w tym to, że nie usłyszałam ani jednej kwestii z Dodą. Już nie o to chodzi , że nie przepadam za kobitką. Sympatyczny gość, może i trochę cwaniak..zresztą nawet i wypadałoby, nie pasuje na ciape. Miło się go słuchało , oczytany a z takimi człowiekiem dobrze się rozmawia. ;-] Chyba że.. chciał mydlić ludziom oczy i pokazać że trzeba mieć jaja , gdy los dał kopa! |
Przed wywiadem dogadali się po prostu z Lisem, że ten nie będzie poruszał kwestii Dody i nie będzie zadawał pytań na jej temat.
Z reguły w większości wywiadach tak jest, że przed, umawiają się do treści pytań.
Czy Nergal jest cwaniakiem? W jakimś stopniu musi, inaczej zjedliby go żywcem w tym "przyjaznym" środowisku, w jakim się znajduje.
To inteligentny człowiek, kieruje się własnymi zasadami, które dla niektórych mogą wydawać się kontrowersyjne.
Nie wszyscy go rozumieją. Smutne jednak, że taką niechęć wzbudza w środowisku fanów metalu.
Ale tylko wśród takich ograniczonych, którzy najchętniej zepchnęliby ten rodzaj muzyki z powrotem do podziemia.
Bo jak to tak? Na salony się pchać? Nie przystoi!
Ale niektórzy pewnych rzeczy nigdy nie zrozumieją, wolą mieć ograniczoną wyobraźnię. Szkoda więc nawet tłumaczyć.
Dla mnie osobiście jedyną słabością jaką się teraz wykazuje Nergal, to jego uganianie się za Dodą. Ponoć żałuje, że tak ją potraktował. Ale w końcu to tylko facet, czego się spodziewać?
Dodano: 2011-06-18 21:24
| I jeszcze jego związek z dodą, jego prywatne życie, ale ośmieszył nie dość że siebie, to jeszcze cały black metal, przez tą kretynkę. Ja jako człowiek który słucha tej muzyki czuje sie oburzona.
|
Buahahaha, co za durna wypowiedź. Black metal ośmieszył? Behemoth już od dawna nie ma prawie nic wspólnego z podziemiem ani black metalem, zresztą nawet jakby miał to co ma do tego jego związek?? Niby jak ośmieszył ten black metal? Weź mi powiedz.
Dodano: 2011-06-19 11:41 Zmieniono: 2011-06-19 11:42
| CruelCat napisał(a): |
| [quote:0c263940d4="Reddishhh"] I jeszcze jego związek z dodą, jego prywatne życie, ale ośmieszył nie dość że siebie, to jeszcze cały black metal, przez tą kretynkę. Ja jako człowiek który słucha tej muzyki czuje sie oburzona.
|
Buahahaha, co za durna wypowiedź. Black metal ośmieszył? Behemoth już od dawna nie ma prawie nic wspólnego z podziemiem ani black metalem, zresztą nawet jakby miał to co ma do tego jego związek?? Niby jak ośmieszył ten black metal? Weź mi powiedz. [/quote:0c263940d4]
Dokładnie. Co ma piernik do wiatraka..?
Black metal to oni grali jak ja się urodziłem (październik 1991
) Poza tym Adaś ma prawo robić co chce. Mnie jego związek z Dodą i te wszystkie media nie denerwują, bo w moim mniemaniu nic się nie zmieniło. Tak jak chodziłem na ich koncerty, tak dalej chodzę.
Obecnie Behemotha chociażby z samej nazwy chyba każdy człowiek zna, więc nie ma mowy o żadnym podziemiu. Podziemie to u ruskich
Noc jest ciemna i pełna strachów.
Dodano: 2012-10-20 00:18 Zmieniono: 2012-10-20 00:19
Zamieszczam to akurat w tym temacie, gdyż osobiście uważam, że to co obecnie dzieje się z tym człowiekiem, to skutek uboczny traumatycznych przeżyć po ciężkiej chorobie, chemioterapii i ogólnego rozstroju organizmu na wskutek zbyt wielu wydarzeń w krótkim czasie.
Po pierwsze:
Myśl miesiąca: "Jeśli czujesz się, jak gówno, to wyglądasz, jak gówno".
Z tym się w pełni zgodzę. Tylko czemu tak dosadnie?
Po drugie:
Czym tak naprawdę jest "Spowiedź heretyka"?
Po trzecie:
Dlaczego?
Czy chemioterapia zabija też komórki mózgowe?
Po czwarte:
Jeśli poprzednia odpowiedź jest twierdząca, to czy jest szansa, że wróci do Dorotki, która podobno ówcześnie była jednak niewystarczająco bystra?
Po piąte:
Do rzeczy: Nowy wymysł Nergala, który wydawałoby się powinien nabrać odrobiny pokory, a tu wręcz odwrotnie...
Zakupicie książkę?
Dodano: 2012-10-20 00:34
Straszne badziewie.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2012-10-20 09:48
Jak już pewnie pisałam, nie jest to ani troszkę muzyka dla mnie a i nie interesuje mnie zbytnio jego osoba, ale jedno trzeba mu przyznać, wypromować się umie:) Ma coś tam do powiedzenia, więc niech mówi, takie jego prawo. Od ludzi takich jak on wymaga się niestety więcej, i co by nie robił będzie mu się obrywało od ludzi z "klimatu" za samo to w jakich ilościach pojawia się w mediach oraz to, w jakich mediach to robi. Mi tam nie przeszkadza:) Ani ziębi, ani grzeje.