Nowa Chylińska w październiku Dodano: 2009-10-01 12:19
Najnowszy singiel, nie ma nic wspolnego z tym co dotychczas tworzyla ta gwiazda. Kawalek ten nie ma nic z tytulu najnowszej plyty.Na tym kawalku sie zawiodlam,szkoda bo bardzo cenie Chylinska za jej anty popowa muzyke z nuta mocnego brzmienia.
"Lepiej Zalowac Za Grzechy, Niz Za Stracone Okazje"
Dodano: 2009-10-01 12:27
o ku**a ...
Przesłuchałam utwór "Nie mogę Cię zapomnieć" i jestem w totalnym szoku. Zawiodłam się, to już nie ta sama Agnieszka co kiedyś.. brak mi tego czegoś w jej głosie. :?
Dodano: 2009-10-01 15:18
A słyszałam, że ma to być dojrzała, przełomowa płyta. To drugie to prawda. Przełomowa. Ale czy w pozytywnym tego słowa znaczeniu? Na razie czekam na kolejne utwory. Może się zrehabilituje.
Dodano: 2009-10-01 16:37
| Comtesse napisał(a): |
| A słyszałam, że ma to być dojrzała, przełomowa płyta. To drugie to prawda. Przełomowa. Ale czy w pozytywnym tego słowa znaczeniu? Na razie czekam na kolejne utwory. Może się zrehabilituje. |
Oby, oby.. Mam nadzieję, że Chylińska pokaże pazur, bo jak na razie to lipnie się zapowiada.
Dodano: 2009-10-01 17:50
Kurcze aż boje sie tego singielka odsluchac,poprzednia płyta Agi była jakby to ujac delikatnie-nieudana
To nie to co kiedys 
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-10-01 18:25
Przed chwilką posłuchałem i prawdę mówiąc mam delikatną cofkę... Tragedia. Mam nadzieję że to tylko chwyt marketingowy i reszta krążka będzie już inna.
Jeśli walczysz masz szansę przegrać, lecz jeśli nie walczysz nie masz szans wygrać.
Dodano: 2009-10-01 18:40
A jednak...podkusilo mnie i wrzucilam sobie na youtubie..i podzielam zdanie kolegi powyzej
Powiem wiecej-zalamalo mnie z lekka to,tak jak ktos wczesniej wspomnial-jesli taka ma byc cala plyta to ja tej pani podziekuje :evil:
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-10-01 19:01
Bawi mnie szczególnie początek i plastikowa melodia - w sumie do końca i tak nie wytrwałam. Przez chwilę się zastanawiałam, czy to nie jakaś przeróbka. Ale niestety, to jest prawdziwe O.O
Dodano: 2009-10-01 19:07
Jak na mój gust to nadaje się tylko jedno słowo na określenie tego co usłyszałem. ŻENADA!!!
Jeśli walczysz masz szansę przegrać, lecz jeśli nie walczysz nie masz szans wygrać.
Dodano: 2009-10-01 21:09
| Zwierzu napisał(a): |
| Jak na mój gust to nadaje się tylko jedno słowo na określenie tego co usłyszałem. ŻENADA!!! |
idealnie to ująłeś. W tej piosence w ogóle nie ma prawdziwej, ostrej Chylińskiej, to mi brzmi jak jakaś Gosia Andrzejewicz(nawet nie wiem czy dobrze nazwisko napisalam). :roll:
Dodano: 2009-10-01 21:14
Niestety nic innego za wyjątkiem synonimów nie może opisać tego, co zrobiła Agnieszka.
Tutaj wtrącę mały OT, ale we włościach Within Temptatnion lepiej wcale nie jest, o czym również może świadczyć najnowszy singiel.
Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat
Dodano: 2009-10-02 03:52
Jeśli nowa płyta Chylińskiej ma się składać z kawałków pokroju tego singla to wychodzę z założenia, że kobieta twórczo się wypaliła. Nie sądzę żeby ten kawałek był wyrazem dojrzałości artystycznej... Przykro mi to mówić ale dla mnie czasy świetności to Chylińska ma już za sobą 
Żyj i pozwól żyć innym; tak jak ty nie lubisz kiedy ktoś narusza twą przestrzeń życiową tak ty nie ładuj się na siłę w życie innych!!!
Dodano: 2009-10-02 04:34
Kazdy narzeka,ale wystarczy zobaczyc Chylinska na antenie TVNu zeby ocenic co sie porobiło z Jej osobowoscią,przeciez to juz nie ta "brudna" Chylinska :!:
Dodano: 2009-10-02 08:03
mocarny kawal extremalnego grania,idealny na disco przytup :lol: mam nadzieje ,ze ten kawalek to jakis niezdrowy zart
Dodano: 2009-10-02 09:29
Nie podoba mi się taka Chylińska, nie. Wole wersję z buntem i wykopem. Gdzie ten potencjał sie podział? 
Dodano: 2009-10-02 12:15
Pewnie gdzieś w poprzedniej dekadzie, bo niby wobec czego ma się buntować ustawiona 30- letnia babka? :roll:
Dodano: 2009-10-02 13:04
WTF? :lol: :lol:
Zdążyłam wyrazić pogląd, ze jakieś badziewie już totalne w radio puszczają, ale coś mnie tknęło i się bardziej wsłuchałam a to... Chylińska :lol: :lol:
Dawno takiego kiepskiego, pseudo dance, czy cholera wie co, nie słyszałam
Prędzej bym powiedziała,że jakaś "gwiazda" disco polo szuka nowych inspiracji niż, że to utwór pani Agnieszki :lol: :lol:
Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.
Dodano: 2009-10-02 13:12
No i ch*j good for her, że dziołcha może se nagrać teraz nawet disco polo jak jej się zachce, tyle lat darcia mordy w melancholijnych pieśniach dla samobójców, każdy by nie wytrzymał i w końcu żeby nie zgłupieć przywdział pawie piórka do duetu z Mandaryną :lol:
Dodano: 2009-10-02 13:23
to juz nie to samo ale daje rade kobiecina i szacunek dla niej
Nie masz po co żyć żyj innym na złość
Dodano: 2009-10-02 15:37
nie no, ja jak uslyszalam to moze tak wytrzymalam 1/3 utworu
masakra.. Tak jak ja kiedys uwielbialam itd tak teraz mega szok 8O .. Tzn ja tam nadal ja lubie :D niby juz nie jest takie suszis jak byla kiedys, starosc nie radosc, ale mam paskudna nadzieje, ze reszta plyty bedzie mniej komercyjna i bedzie hmmm chociaz troche w klimatach? :roll:
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche
Dodano: 2009-10-02 15:43
Miejmy nadzieje, że tak będzie:)
Ja również jestem fanką Chylińskiej, ale przesłuchawszy piosenkę z najnowszego albumu, wole powrócić do jej starszych utworów i delektować się jej zajebis*ym głosem.
Dodano: 2009-10-02 16:06
przesłuchałam 5 ray ten nowy utwór w nadzieji że znajdę głos Chylińskiej... ale nie znalazłam... tragedia
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2009-10-03 08:09
nareszcie nowa płyta. a co do opinii na temat "nowej Chylińskiej" to radzę się wstrzymać do momentu przesłuchania całej płyty, nie tylko jednego kawałka.
Jak tylko odkurzę mieszkanie, zdobędę mury Libanu.
Dodano: 2009-10-04 08:30
Szczerze powiedziawszy po przesłuchaniu tego jednego kawałka wcale nie mam ochoty na "łyknięcie" całej płyty... Coś się jednak skończyło.
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.