Dodano: 2009-10-12 12:33
No przeszła samą siebie...
To ma być dojrzałe? Czyli co? Rock jest głupi i dziecinny?
Widać, że to jest nieszczere. Brak słów. Żenada i tyle.
Nawet nie jest przekonująca.
Zrobiła się tak samo pusta i plastikowa jak ludzie z których się kiedyś wyśmiewała. A może zawsze taka była, tylko udawała kogoś kim nie jest?
Albo pieniądze i macierzyństwo nie wyszły jej po prostu na dobre...
Dodano: 2009-10-12 12:50
Ale zamknięci jesteście na różnorodność
Można rzec mało tolerancyjni :D
Dodano: 2009-10-12 13:28
utwór zacny w sam raz na zapowiedz do programu "Mam Talent" :D
...and music? Well, it's just entertainment folks.
Dodano: 2009-10-12 13:43
| Ignor napisał(a): |
| utwór zacny w sam raz na zapowiedz do programu "Mam Talent" :D |
Chyba najtrafniejsze stwierdzenie :)
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-10-12 14:01
| GoopiaPeezda666 napisał(a): |
Ale zamknięci jesteście na różnorodność Można rzec mało tolerancyjni :D |
Nie jesteśmy zamknięci na różnorodność tylko na muzyczne gnioty.
Dodano: 2009-10-12 14:08
nie słucham Chylinskiej 8) bo mnie normalnie nie interesuje muzycznie
ale ten jej nowy kawałek który przesłuchałem to 8O o matko b...a :roll: tragedia...

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-10-12 14:09
Dupa tam, bo kawałek jest dobrze wyprodukowany po prostu muza klubowa wam nie pasi :wink:
Dodano: 2009-10-12 14:15
Ja myśle ze Chylińska napatrzyła się na te róznobrawnych osoby wystepujące w MT - i sam chciała się pokazać z zupełnie innej stron, że również i ona może zaskoczyć - pokazać na co ją stać - ja tam jej nie potępiam :lol: poprostu mi sie to nie podoba i już, a muzyke klubowa lubie - ale dobra
Jak to udział w takim programie może podziałać na psychike - najlepszym przykładem niech bedzie Maciej Malenczuk, dobra dośc tej psychoanalizy :D
...and music? Well, it's just entertainment folks.
Dodano: 2009-10-12 14:29
No dobra przyznaję, że być może miło mi z tą jej metamorfozą, bo sama we wczesnej młodości dużo hulałam po remizach :D i innych dyskotekach i do tej pory dużo tego słucham choć już nie tyle co kiedyś ech bożycku gdzie te piękne czasy... Chyla- powiew mej młodości i rozcieńczonego piwa z wiejskiej dyskoteki <marzy se> :roll:
Dodano: 2009-10-14 20:00
| Agnieszka ma cerę 20- tki ona się chyba nigdy nie zestarzeje :) |
z taką ilością tapety to każdy może mieć cerę 20-tki :lol: ciekawe jak wygląda rano na kacu, wolę nie wiedzieć w sumie :lol:
to wymachiwanie dupą przypomina mi żylastą madonnę w jednym z jej klipów, a muzycznie jakoś reni jusis sprzed kilku lat... :roll:
nie zaglądałam do tego tematu, choć zastanawiało mnie od początku skąd tyle wypowiedzi... dziś jechałam z koleżanką z pracy autem i w radyjku coś leci, słucham sobie i jakby mi ktoś patelnią przyłożył = ZONK
| Rochu napisał(a): |
[quote:f29115843c="GoopiaPeezda666"]Ale zamknięci jesteście na różnorodność Można rzec mało tolerancyjni :D |
Nie jesteśmy zamknięci na różnorodność tylko na muzyczne gnioty.
[/quote:f29115843c]
dokładnie. nie jestem przeciwniczką muzyki klubowej, sama slucham wiele elektroniki, ale nawet na takie standardy ten kawałek wybitny nie jest
ja rozumiem, że nie można stać w miejscu i trzeba się rozwijać, ale w przypadku chylińskiej nie widzę konsekwencji. najpierw próbowała ze sobą zrobić buntowniczkę, potem vampa, a teraz chyba to leci jedynie na kasę (te występy w programie tvn, obejrzałam kawałek z ciekawości i bez komentarza)
mam nadzieję, że to chwilowa odskocznia (w końcu nikt tego nie broni, ale niech się dziewczyna liczy z konsekwencjami
)
w ogóle to ciekawe, co na to pan skawiński :lol: :lol: :lol::
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2009-10-14 21:43
8O Oooo.... maine klaine litości :!: :twisted:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-10-14 21:53
"Nie moge zapomnieć" ... choć bym chciał...
Dobrze, że nasza reprezentacja gra tak słabo, bo prawdopodobnie kolejna "wersja" hymnu była by jej... Szkoda, że tak dobrzy muzycy w pewnym okresie twórczości mają takie kryzysy... ale może to przejściowe.
Sic itur ad astra !
Dodano: 2009-10-15 08:59
Co wy od niej chcecie? Super piosenka.
Lubie jesien bo kazdy moze dostac z liscia
Dodano: 2009-10-15 11:33
Minawi z tego co pamiętam nie interesujesz się przesadnie kosmetologią, więc powstrzymaj się od budowania podejrzeń na temat stanu cery Agnieszki
A generalnie tak se tu siedzę w ten deszczowy dzień i doszłam do wniosku, że chyba jesteście w większości upierdliwce straszne :wink:
Dodano: 2009-10-18 18:50
dopiero teraz usłyszałem ten nowy kawałek Chylińskiej i powiem szczerze, że podoba mi się dużo bardziej niż to co śpiewała do tej pory. Dobry profesjonalny pop bez wiochy, na europejskim poziomie. A i sama Agnieszka nareszcie stała się bardziej kobieca. Oby tak dalej.
Dodam jeszcze, że w przeciwieństwie do was mi to się wcale nie kojarzy z disco polo i Mandaryną, tylko raczej z czymś w stylu genialnego Crystal Castles...
Dodano: 2009-10-18 19:05 Zmieniono: 2009-10-20 05:39
| HardKill napisał(a): |
8O Oooo.... maine klaine litości :!: :twisted:
![]() |
Nie słuchałam jeszcze, ale po pogłoskach, które do mnie dotarły chyba nic nie straciłam :evil:
Dodano: 2009-10-18 19:36
Minawi z tego co pamiętam nie interesujesz się przesadnie kosmetologią, więc powstrzymaj się od budowania podejrzeń na temat stanu cery Agnieszki |
HaHAHAHA :lol: :lol: :lol:
Co prawda to prawda :lol: :D
Wygląda owszem bardzo ładnie. Kobieco, zadbanie i tak hmmmm szczęśliwie :)
Ale jeżeli chodzi o muzykę to zdecydowanie nie. Nie podoba mi się i mam coraz większe wrażanie, że jest pod publiczkę robione. Żeby w radio często leciało i żeby jak najwięcej ludzi tego słuchało. Komercha i tyle moim skromnym zdaniem.
Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.
Dodano: 2009-10-18 19:57
nie wszystko co tak brzmi jest robione pod publiczkę i komercyjne... komercyjne to by było jakby się reaktywowało ONA, myślę że wtedy sprzedałaby więcej płyt.
Dodano: 2009-10-19 07:32
Może po prostu Chylińska chce pokazać się z innej strony. Nie wydaje mi się żeby ta płyta była robiona pod publike. Mnie osobiście się nie podoba, ale najważniejsze że taki "styl" pasuje Agnieszce. :)
Dodano: 2009-10-19 14:28
A ponoc mowila o Skawinskim,ze sie skomercjalizowal,ze sie sprzedaje.To w takim razie co ona robi? Nie jestem zamknieta na jeden rodzaj muzyki.Ale dla mnie Chylinska teraz jest malo przekonujaca w tym co robi, jakby to sztuczne bylo.chyba,ze jej poprzednie wcielenie bylo sztuczne a teraz dopiero jest soba?Ale to tylko moje wrazenie.
Trzeba się w górę piąć. choć męczy życie, a kiedy przyjdzie paść to paść na szczycie
Dodano: 2009-10-19 14:30
wyglądasz zbyt mrocznie i gotycko żeby to pojąć :lol:
Dodano: 2009-10-19 15:09
teledysk jest zajefajny, świetny klimat, światła, hala i brykająca, wylaszczona Chyła - po prostu WOW, z muzą gorzej, taka popelinka, ale daje radę, choć Agę widziałabym bardziej w dark electro a nie w klabingu, no ale wokalistka Within Temptation też udzielała się przy jakimś DJ'u pożal się boże
czyń swoją wolę a stanie się prawem
Dodano: 2009-10-19 15:24
| sanctaputana napisał(a): |
| no ale wokalistka Within Temptation też udzielała się przy jakimś DJ'u pożal się boże |
tą sprawę to już lepiej w ogóle przemilczeć
Dodano: 2009-10-19 15:47
| ladyinblack napisał(a): |
| [quote:e57906095b="sanctaputana"]no ale wokalistka Within Temptation też udzielała się przy jakimś DJ'u pożal się boże |
tą sprawę to już lepiej w ogóle przemilczeć
[/quote:e57906095b]
a mi się ten numer podoba i co hehe 8)
a Agniecha ostro odpierdala Reni Jusis :wink:
Dodano: 2009-10-19 15:52
| Paskievicz napisał(a): |
|
a mi się ten numer podoba i co hehe 8) |
jednym się podoba drugim nie :D