Dodano: 2009-10-24 12:11
| Paskievicz napisał(a): |
| [quote:4431ce741a="Nenar"] dj remo |
nie chodzi chyba o Remo z Artrosis :wink: chociaż w sumie fajnie gdyby został djem :wink:
8)[/quote:4431ce741a]
Chyba Cię bóg opuścił, Paskievicz. I to ten przez najmniejsze "b"... Nie mieszaj mnie, proszę, z ostatnim albumem Chylińskiej. BARDZO proszę. :)
Nie daj się kopać w ryj, chociaż kopią z każdej strony.
Dodano: 2009-10-24 13:07
| Notch_Johnson napisał(a): |
| Ja tylko jeden ich kawałek słyszałem, właśnie chyba Explosion, o ile taki mial tytuł ten hicior, i naprawdę fajna muzyka. Podobnie jak rewelacyjny był Wet Fingers "Hi-Fi Superstar". Smieszne że ludzie którzy lubią EBM oburzają sie na taką elektronikę, wszak taki np Blutengel brzmi momentami jak disco-polo i może czyścić buty dobrej muzyce klubowej. |
Patrząc na to jaki był oryginał "Hi-Fi Superstar" to powinni im za to zakazać grać, albo przynajmniej zakazać tworzyć covery ...
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2009-10-25 21:26
Komentować muszę? :lol:
Nową piosenką Chylińskiej zachwycał się dziś znajomy DJ.
To mnie rozje*ało na łopatki, bo ledwo kojarzył jej piosenki z O.N.A. :|
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-10-26 21:21
swoją drogą ciekawe przejście od "Wypierdalaj stąd!" do "Nie mogę Cię zapomnieć"...
czyń swoją wolę a stanie się prawem
Dodano: 2009-10-26 21:29
jak patrze na powyższego demota to wole to przemilczec :)
Dodano: 2009-10-26 21:40
ja bym nie była tak kategoryczna w ocenach, moim skromnym zdaniem obydwie laski właśnie teraz pokazują swoją prawdziwą twarz
Dodano: 2009-10-26 21:42
Ktoś ogladał dziś Majewskiego?
Była akurat Chylińska - mówiła, że to dla synka zmieniła "opcję", bo gdy zapuściła Slipknota to jej płakał, a jak (coś tam takiego popowego durnowatego - nie pamiętam) to się cieszył.
A tyłuł Modern Rocking to od Modern Talking (Mordę w Tłoki) - kochała się w tym z ciemnymi włosami :wink:
Zresztą ciekawe to było - jakby chciała udowodnić, że nic sie nie zmieniło tylko muzyka trochę.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-10-26 21:51
| thistle89 napisał(a): |
| Ktoś ogladał dziś Majewskiego?
Była akurat Chylińska Zresztą ciekawe to było - jakby chciała udowodnić, że nic sie nie zmieniło tylko muzyka trochę. |
szczególnie pokazała, że nic się nie zmieniło, gdy wykonała parodię "List do matki" :lol:
a klasę pokazała u Wojewódzkiego, gdy powiedziała: "jestem matką, do chuja pana" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dodano: 2009-10-27 15:45
A ja sie przymierzam i przymierzam i jakos sie boje zassac nowa plyte,po utworze promujacym :evil:
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-11-05 18:42
http://muzyka.interia.pl/plyty/recenzje/news/chylinska-zaklada-roz,1392245,5620
Bardzo dobra recenzja nowej CD ;]
Dodano: 2009-11-05 19:16
Co racja, to racja. Rzeczywiście to "Niebo" jeszcze najbardziej się broni...
Nigdy bym nie przypuszczała, że tak jak wczoraj usłyszę Chylińską na siłce w "imprezka-w-radiu-Eska". A jednak :roll:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2009-11-05 20:15
a mi się wydaje, że Foch lepszy, ale fakt, nieźle ją lansują, co włączę tv to albo na vivie albo mtv - tu jest numero uno na liście :D
Dodano: 2009-11-05 23:28
Prosze was... Chylińska daje ciała na całej linii... poza wokalem to juz w niej nie ma z rockowej dziewczyny. Na klipach i zdjęciach jest taka splastikowana, że pawia możan walnąć.
A muza z jej nowej płyty... Porażka. Jakby z kompa...
Moim zdaniem: dała ciała i leci na kasę... Szkoda gadać :/
Dodano: 2009-11-06 05:48
Słusznie zauwazyłaś, jest taka plastikowa,a ten klip wogóle do niej nie pasuje, żeby chociaż stringi włożyła do gorsetu a nie takie majtochy, głosu swojego też mało używa.Coraz mniej tatuaży widzę.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2009-11-06 05:54
Kasa, kasa, kasa.... jak bedzie to może nawet laserowe usuwanie zafunduje... A własnie chciałbym zauważyć, że juz od kilku latek p.Chylińska "wylaszcza sie".... Ale juz to pozostawię bez komentarza 
Dodano: 2009-11-06 06:14
| thistle89 napisał(a): |
| Ktoś ogladał dziś Majewskiego?
Była akurat Chylińska - mówiła, że to dla synka zmieniła "opcję", bo gdy zapuściła Slipknota to jej płakał, a jak (coś tam takiego popowego durnowatego - nie pamiętam) to się cieszył. A tyłuł Modern Rocking to od Modern Talking (Mordę w Tłoki) - kochała się w tym z ciemnymi włosami :wink: Zresztą ciekawe to było - jakby chciała udowodnić, że nic sie nie zmieniło tylko muzyka trochę. |
W "Dzień dobry TVN" mówiła,że to co tworzy zależy od jej życia prywatnego.Teraz jest szczęśliwa i dlatego taka płyta. Może to i prawda,że dla synka,ale mnie się wydaje,że z innego powodu niż podaje.
Dodano: 2009-11-06 09:08
Ale nawet jeśli ktoś jest szczęśliwy i nie ma ochoty ciąć się gumowymi żyletkami co rano, nie musi tworzyć takiego szajsu. Są inne opcje "pozytywnej" muzyki, jaką można tworzyć.
Jak usłyszałam piosenkę w radiu to nie mogłam uwierzyć, że to Chylińska dopóki pan prezenter nie powtórzył nazwiska drugi raz.
Dodano: 2009-11-06 16:59
Macie jednak zdrowie i chyba mało zajęć i dużoooo :!: wolnego czasu 8) skoro tracicie tyle czasu ,medytując nad tą , nic nie znaczącą i nikomu nie potrzebną nową płytą Chylińskiej :D to jeden wielki Shit

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-11-06 17:05
dzisiaj w kiosku zobaczyłam okładkę Glamour i myślałam, że puszczę pawia, dodatkowo headline mówi sam za siebie: tamtej Chylińskiej już nie ma!
dla mnie za dużo sprzeczności jest wokół tej płyty i nowego wizerunku Chyły, sądzę, że jednak chodzi o kasę :?
Dodano: 2009-11-07 07:52
Dla synka to mogła kołysanki nagrać.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2009-11-07 17:12
Właśnie... Po prostu zrobiła coś innego,z tylko sobie znanych pobudek i nie wie jak to wyjaśnić swoim starym fanom.
Dodano: 2009-11-08 01:12
Przesłuchałam i jestem w stanie słuchać takiej Chylińskiej. Brzmi dojrzale.
Szkoda tylko, że kompozycje są generalnie dość monotonne. Mam wrażenie, że większość brzmi identycznie jak singiel, przynajmniej po pierwszym przesłuchaniu, tyle że tempo wolniejsze. :)
jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.
Dodano: 2009-11-08 14:18
Chylinska jest niekonsekwentna. Urodzila sobie tego dzieciaka, zawarla pakt z tvn-em, odwalilo jej na tej podstawie: zrobili z niej plastykowa lale, choc z pewnoscia macierzynstwo tez jej "odwalilo". Mowila w wywiadach, ze wrescie dojrzala, ze pozostawila bunkt i juz ma dosc spiewania o smutach, smierci, agresji itp. i dlatego oddala sie od rocka itp. Nie rozumiem: rock itp to gitary, niekoniecznie jednak agresja, smutek i deprecha. Moglaby spiewac o karmieniu cycem (grrr), zmienianiu gow.nianych pieluszek (aghhh!) itp. Ciekawe jak sie maja do tego wszystkie kapele, ktore od np. min 3o lat uprawiaja metal sukcesywnie - oni tez sa zbuntowani, niedojrzali? well. W teledysku pokazala od dawna juz wypracowane idealnie cialo: spoko, babka fajnie wyglada ale chyba dostala swira od tego wszystkiego. Kiedys ja lubilam, a teraz jest ona dla mnie kolejna Reni Jusis.
Dodano: 2009-11-11 08:58
| Zapaliczka napisał(a): |
| Kiedys ja lubilam, a teraz jest ona dla mnie kolejna Reni Jusis. |
Dokładnie kiedyś była z niej fajna babka. Nagrała bardzo komercyjny teledysk tak daleki od tego co kiedyś robiła. Tłumaczy się że to dla synka, ale chyba chce tym trafić do nowego targetu który da jej więcej zarobić.
Byle do przodu.
Dodano: 2009-11-17 13:11
Widocznie synek jest bardzo wybredny i opieka nad nim wymaga większego nakładu kosztów. :lol:
Co cię nie zabije, to cię wkurwi