Dodano: 2009-10-19 18:25
http://www.youtube.com/watch?v=sLRSA-94hrc
nowa piosenka z płyty
Dodano: 2009-10-19 20:07
| cHrzanek napisał(a): |
| http://www.youtube.com/watch?v=sLRSA-94hrc
nowa piosenka z płyty |
Gówno bez duszy i kopa, z której strony to jest w ogóle rocking to ja nie wiem... :>
Dodano: 2009-10-19 20:20
niestety ale musze się podpisać pod opinią Rochu. Liczyłam jednak, że kolejna piosenka z płyty "modern rocking" będzie ostrzejsza, ale pomyliłam się..
Dodano: 2009-10-19 22:57
Przepadła jak Gawliński i Wilki....
"Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.."
Dodano: 2009-10-20 10:21
| ladyinblack napisał(a): |
| niestety ale musze się podpisać pod opinią Rochu. Liczyłam jednak, że kolejna piosenka z płyty "modern rocking" będzie ostrzejsza, ale pomyliłam się.. |
nawalone macie z tą ostrością czy jak :?: :wink:
Dodano: 2009-10-20 11:34
| Richard_Ramirez napisał(a): |
| wyglądasz zbyt mrocznie i gotycko żeby to pojąć :lol: |
Wyglad a raczej jedno zdjecie, po ktorym mnie oceniles nie ma nic wspolnego z tym. Jednym sie podoba, drugim nie.
Trzeba się w górę piąć. choć męczy życie, a kiedy przyjdzie paść to paść na szczycie
Dodano: 2009-10-20 13:07
| Paskievicz napisał(a): |
|
nawalone macie z tą ostrością czy jak :?: :wink: |
takie zboczenie :)
Dodano: 2009-10-20 13:17
Nie lepiej od razu wysłać pismo do Strasburga? :roll:
Dodano: 2009-10-20 16:26
| ladyinblack napisał(a): |
| niestety ale musze się podpisać pod opinią Rochu. Liczyłam jednak, że kolejna piosenka z płyty "modern rocking" będzie ostrzejsza, ale pomyliłam się.. |
Z opinią Rocha! Do cholery!
| nawalone macie z tą ostrością czy jak :?: :wink: |
No ja po nazwie płyty "modern rocking" oczekuje przynajmniej brzmienia gitary ;]
Dodano: 2009-10-20 18:12
trzecia piosenka
http://www.youtube.com/watch?v=RcRRQywRakM
Dodano: 2009-10-20 20:29
| cHrzanek napisał(a): |
| trzecia piosenka
http://www.youtube.com/watch?v=RcRRQywRakM |
O to nawet mogę zdzierżyć, Chylińska używa nawet swojego głosu (przynajmniej troszkę...). Chociaż tekstowo chyba większego przesłania nie słyszę a podkład jakiś wybitny też nie jest.
Dodano: 2009-10-20 20:33
Ale jedno trzeba przyznać, to jedno wyjątkowo jej się udało - zaskoczyła Was (nas) wszystkich. Muzyka nie przemawia do mnie, ale co dziwne jestem w stanie ją zrozumieć.
Ludzie się zmieniają !
A co do wizerunku to wyszedł tylko na korzyść.
Niech tworzy to na co ma ochotę, Wasze komentarze dotyczące jej wizerunku czy muzyki stają się nudne.
Dziękuję...
:twisted:
czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować
Dodano: 2009-10-21 08:58
| Rochu napisał(a): |
|
[quote:e58afa5110="Paskievicz"]nawalone macie z tą ostrością czy jak :?: :wink: |
No ja po nazwie płyty "modern rocking" oczekuje przynajmniej brzmienia gitary ;][/quote:e58afa5110]
idąc tym tokiem myślenia po VNV Nation - Judgement powinienem spodziewać się sądu :wink:
Dodano: 2009-10-23 16:41
W Niebo podoba mi się podkład, niestety efekt psuje głos Chylińskiej, jak dla mnie jej wokal zupełnie nie pasuje do tego co aktualnie ujawniła ... już nie chodzi o nic innego, ale lepiej jej wychodzi darcie niż mizdrzenie się do techno
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2009-10-23 18:23
| [quote:a57785c085="Rochu"]
[quote:a57785c085="Paskievicz"]nawalone macie z tą ostrością czy jak :?: :wink: |
No ja po nazwie płyty "modern rocking" oczekuje przynajmniej brzmienia gitary ;][/quote:a57785c085]
idąc tym tokiem myślenia po VNV Nation - Judgement powinienem spodziewać się sądu :wink:[/quote:a57785c085]
Nie słucham co prawda tego, ale myślę, że nazwa płyty "Sąd" ma jakikolwiek cel metaforyczny, a nazwa płyty Chylińskiej "nowoczesne rockowanie" ma się do warstwy muzycznej jak pięść do nosa.
Dodano: 2009-10-23 18:56
To co nagrala to straszne gowno pieprzone disco i huj z nia , dla mnie juz nie istnieje. :cry:
Dodano: 2009-10-23 19:10
| gerogoth napisał(a): |
| pieprzone disco |
Jak nie odróżniasz disco od dobrej muzyki klubowej, to zalecam laryngologa, a jeszcze lepiej samobójstwo poprzez powieszenie się na własnych jajach. Pozdrawiam :lol:
Dodano: 2009-10-23 19:47
Dobra muzyka klubowa? Przecież podobne bity na swoim koncie ma każdy dj remo, kalwi & remi czy inna gosia andrzejewicz
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2009-10-23 20:38
Explosion tegoż duetu 3 lata temu pobiło Madonnę w Kanadzie 
Dodano: 2009-10-23 20:43
Ja tylko jeden ich kawałek słyszałem, właśnie chyba Explosion, o ile taki mial tytuł ten hicior, i naprawdę fajna muzyka. Podobnie jak rewelacyjny był Wet Fingers "Hi-Fi Superstar". Smieszne że ludzie którzy lubią EBM oburzają sie na taką elektronikę, wszak taki np Blutengel brzmi momentami jak disco-polo i może czyścić buty dobrej muzyce klubowej.
Dodano: 2009-10-24 03:59
| Nenar napisał(a): |
| dj remo |
nie chodzi chyba o Remo z Artrosis :wink: chociaż w sumie fajnie gdyby został djem :wink:
mnie tam nowa płyta chylińskiej podoba się równoznacznie z klubową wersją reni jusis - czyli średnio w dół ale nie będę po niej jechał jak po łysej kobyle bo odeszła od ostrego grania :idea:
jej wybór, jej muzyka a wszystkim gówno do tego 8)
Dodano: 2009-10-24 09:00
| [quote:624a8a79a8="Nenar"] dj remo |
nie chodzi chyba o Remo z Artrosis :wink: chociaż w sumie fajnie gdyby został djem :wink:
mnie tam nowa płyta chylińskiej podoba się równoznacznie z klubową wersją reni jusis - czyli średnio w dół ale nie będę po niej jechał jak po łysej kobyle bo odeszła od ostrego grania :idea:
jej wybór, jej muzyka a wszystkim gówno do tego 8)[/quote:624a8a79a8]
Amen
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...