Dodano: 2010-01-20 11:47 Zmieniono: 2010-01-20 11:47
| 0Kidd0 napisał(a): |
| wlazłem rano na profil pewnej uroczej "użytkowniczki" DP - kilka zdjęć |
daj namiar
też chciałbym popatrzeć, i mieć miły dzionek :)
Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...
Dodano: 2010-01-20 11:57
| Benjamin_Breeg napisał(a): |
| [quote:512d4ab4ed="0Kidd0"]wlazłem rano na profil pewnej uroczej "użytkowniczki" DP - kilka zdjęć |
daj namiar
też chciałbym popatrzeć, i mieć miły dzionek :)[/quote:512d4ab4ed]
se se se :D
nie e <zazdrosnik.pl>
musisz sobie swoje źródełko uśmiechu znaleźc w morzu profili :D
wiem natomiast bankowo ze jeśli dobrze poszukasz na fotka pl też sie pouśmiechasz :D
Pozdro !!!
go Hard or go Home
Dodano: 2010-01-20 12:07
| 0Kidd0 napisał(a): |
| ...wiem natomiast bankowo ze jeśli dobrze poszukasz na fotka pl też sie pouśmiechasz :D
Pozdro !!! |
hehehe :)
za fotkę to ja dziękuję, patrząc tam to pewnie bliżej by było do płaczu, niż śmiechu
pozdrawiam
Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...
Dodano: 2010-01-20 13:28
Kolokwium z etnografii społeczeństw pozaeuropejskich zaliczone na 4 i czwóreczka tym samym z ćwiczeń z tego przedmiotu :)
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2010-01-20 16:01
Zaspałam na ćwiczenia, na których nie sprawdzano obecności :D
No i nauczyłam się jakie ruchy wykonywać, żeby w prymitywnych początkach pływania delfinem - poruszać się.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2010-01-20 16:10
Dodano: 2010-01-20 18:21
O_O sphinxio,wczoraj moja kotka uwiesiła się swoimi nie ukrywam ostrymi ząbkami kostki u stopy mojej matuli,chyba nie muszę mówić jak zareagowała na to matula ^_^ ma teraz takie cztery ładniutkie dziury w kostce...

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-01-20 18:27
| sphinxia napisał(a): |
| Kot powiesił mi się zębami na nodze i mam teraz dziurę w kolanie... |
Hmmm ja tam nie lubię jak mi się kot wiesz gdziekolwiek
Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.
Dodano: 2010-01-20 19:06
| HardKill napisał(a): |
| O_O sphinxio,wczoraj moja kotka uwiesiła się swoimi nie ukrywam ostrymi ząbkami kostki u stopy mojej matuli,chyba nie muszę mówić jak zareagowała na to matula ^_^ ma teraz takie cztery ładniutkie dziury w kostce... |
uśpić i po problemie
mi się miłego wydarzyło dziś:
- nie wyjebałem się na schodach przed domem bo wczoraj je stanowczo obkułem z lodu
- w urzędzie pracy nie było kolejek 8)
Dodano: 2010-01-20 19:16
| Paskievicz napisał(a): |
| [quote:9322e490cd="HardKill"]O_O sphinxio,wczoraj moja kotka uwiesiła się swoimi nie ukrywam ostrymi ząbkami kostki u stopy mojej matuli,chyba nie muszę mówić jak zareagowała na to matula ^_^ ma teraz takie cztery ładniutkie dziury w kostce... |
uśpić i po problemie
[/quote:9322e490cd]
MATKĘ?! ;D Okrutny.
Ja jutro mam zamiar iść do urzędu pracy :/
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2010-01-22 14:24
Zaliczyłam już większość przedmiotów :) zostały mi jeszcze trzy wpisy i dwa egzaminy, a dzisiaj odpoczynek :)
Dodano: 2010-01-22 22:17
| Envy napisał(a): |
| Wreszcie widziałam zdjęcia z Sylwestra :D z Miśkiem moim ^^. |
No to good............. (.............)
Ja miałam miły dzionek. Z wyjątkiem małego incydentu (cholerny paszczak), ale ogólnie miły...
Dodano: 2010-01-23 01:40
Mhahahaha! Los się do mnie uśmiechnął. Weszłam do kuchni a tam stał właśnie on! I Patrzył na mnie tak wymownie, jakby chciał wysłuchać wszystkie moje smutki i ostatecznie zawrócić mi w głowie. Stał na lodówce zupełnie sam, więc go zaprosiłam na pogawędkę. Miodzik pitny. Trójniaczek! Razem będzie nam raźniej:]
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2010-01-23 01:58 Zmieniono: 2010-01-23 01:58
Jakże Ci kochana zazdroszczę towarzystwa
A ja nie mogę zasnąć ;/ i zapomniałam dwóch płyt z chaty ale za 9h mam masaż i tyle dobrego mnie dziś spotka, w ciągu najbliższych 24h że wydatnie poprawia to moje samopoczucie już w tej chwili ;]
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Dodano: 2010-01-23 02:05
Masz robić czy masz mieć robiony?
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2010-01-23 03:39
Robić, robić. Cash wpadnie ;] no i z babeczką nie widziałam się długo więc się cieszę że się zobaczymy :)
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Dodano: 2010-01-24 12:27
Spałam 12 godzin :D
Dodano: 2010-01-24 12:54
Nie ma nic pyszniejszego niż świeżutki chlebek z chrupiącą skórką w niedzielny poranek w dodatku samodzielnie zdobyty podczas przeprawy przez mróz :D
P.S.
Ja tylko 9, ale i tak się w miarę wyspałam 
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
Dodano: 2010-01-24 13:15
Heh, przez ostatnie tygodnie sypiałam po maksymalnie 5 godzin na dobę, więc dwunastogodzinny sen to dla mnie naprawdę coś niesamowicie miłego :D
Dodano: 2010-01-24 14:48
W kwestii snu właśnie: był dość krótki, ale głęboki i bardzo spokojny, zaś po przebudzeniu się stwierdziłem że chyba jestem w Walhalli...
Nie ma rzeczy niemozliwych
Dodano: 2010-01-24 17:44
Ja śpię na raty. Średnio to zdrowe :-D
Znajduje plusy tych mrozów trzaskających, ale nie napiszę bo... bo...
bo nie!!! hahahahahahahaha!!! >:-D
Dodano: 2010-01-24 17:52
| sphinxia napisał(a): |
|
Znajduje plusy tych mrozów trzaskających, ale nie napiszę bo... bo... bo nie!!! hahahahahahahaha!!! >:-D |
Główny plus takich mrozów ukaże się latem - gdy pójdę do lasu i ugryzie mnie połowa mniej komarów niż w zeszłym roku :D
Co miłego -> znajduję coraz tańsze połączenia do Poznania, mam nocleg i przewodnika do zwiedzania :D
I w końcu zapamiętałam podstawy działania przysłony i migawki :D I łączenia tych funkcji zależnie od żądanego efektu.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2010-01-25 12:34
Mam 2 bardzo ładne wpisy w indeksie, wieczorem będzie 3. :)
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi