Co miłego wam sie dziś przydarzyło?. Strona: 157

Dodano: 2009-12-14 19:24

nanana :D fajniutki ten twój gorsecik :lol: xD a co ze spódniczką ravenhearciu (Celinko) bo tak masz chyba na imię...? :wink:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2009-12-14 19:28

ravenheart99 (Fae)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

HardKill napisał(a):
nanana :D fajniutki ten twój gorsecik :lol: xD a co ze spódniczką ravenhearciu (Celinko) bo tak masz chyba na imię...? :wink:

Celinka, Celinka
A spódniczka jeszcze nie doszła, może bedzie jutro, w najgorszym wypadku dostanę ją na święta jak do domu pojadę Mój chłopak już nie może się doczekać jak mnie w nim zobaczy hehehehehe a niech sobie jeszcze poczeka :lol:.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2009-12-14 20:22

hehehe :D to się dopiero Celinko twój chłopak zjara :lol: jak ciebie w tym gorseciku zobaczy :wink: joooo :D xD

Dodano: 2009-12-14 20:24

ravenheart99 (Fae)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Już się zjarał...wystarczyło że sam gorset zobaczył :lol: :lol: :lol:

Dodano: 2009-12-17 10:09

mara (Fae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Zima przyszła!!! W nocy nawet już śnieżkami porzucałam :D

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Dodano: 2009-12-17 10:43

wys****łem sie :D jupiiii :D

Dodano: 2009-12-17 15:17

Koniec zajęć w tym roku

Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.

Dodano: 2009-12-18 18:27

Celinko sie pochwal tym gorsecikiem :)

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2009-12-18 19:49

Dziś oficjalnie zakończyłam gonitwę za prezentami dla wszystkich bliskich mi osób. Nie cierpię wymyślać prezentów :wink:

Dodano: 2009-12-19 00:14

Wampgirl (Fae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

scarlet1590 napisał(a):
Koniec zajęć w tym roku

Niestety koniec zajęć w roku kalendarzowym .
Wróciłam do domu na święta, odpocznę trochę od pustego mieszkania, tłumu, wiecznie czerwonych świateł, nieodpowiednio wyposażonych bibliotek.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2009-12-20 13:49

ravenheart99 (Fae)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

bastet666 napisał(a):
Celinko sie pochwal tym gorsecikiem :)

Pochwalę pochwalę...na najbliższym FAPie albo przy podobnej okazji BTW spódniczkę też już dostałam ( :arrow: patrz temat dotyczący ostatnio zakupionych klimatycznych ubrań :lol: )

Dodano: 2009-12-27 20:00

OOO!

Forum wraca chyba do normy ;D

Dobrze, że teraz - akurat głos straciłam i tylko pisać mogę.

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2009-12-27 20:58

0_0 chyba tak :)

Dodano: 2009-12-28 18:32

Wracam po świetach do Pzn, a tu leży pyszny Repugnant, wiec go katuje :D

.

Dodano: 2009-12-28 21:56

Uaaaa znalazłam przez przypadek czekoladowego pingwinka, którego rodzice zapomnieli zapakować razem z innymi prezentami :D. Kurcze jest taki śliczny że szkoda mi go zjeśc .

Dodano: 2009-12-28 21:58

To daj mi :) Nigdy nie jadlam czekoladowgo pingwina..mam za to pluszowego przy kluczach

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2009-12-29 09:19

Ooo ostatnie tematy działają :) to miłe.

Wstałam o 7 bo na 7:30 masaż. Od 2tygodni z hakiem nie wstaję wcześniej niż o 11 więc to spory sukces.

Święta nie minęły tak źle jak się obawiałam to też miłe.

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Dodano: 2009-12-29 12:09

witam po dluzszej przerwie :D ja wlasnie spakowany czekam na transport na lotnisko:) lecę do helsinek na sylwestra :) nie wiem czy bede tam korzystal z internetu wiec napisze juz teraz

Happy New Year Everyone !! :)

Dodano: 2009-12-29 17:40

:D
Żalę się, że nie mam co na Sylwka, a tu kumpela z wiadomością, że ma rezerwacje stolika VIP na imprezie.
Mówię, jej, że kasy nie mam za cholerę - a ona do mnie:
- Ja nie pytam czy masz pieniądze - ja Cię informuje, że idziesz ze mną chlać. -

I za to kocham moją Angie :D

Dodano: 2009-12-29 18:10

ravenheart99 (Fae)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Wróciłam po przerwie świątecznej do cywilizacji :D

Dodano: 2009-12-31 00:11

zaliczyłem szybką fazę w dość konkretnych cyckach

Dodano: 2009-12-31 09:42

Dziś ... póki co to jem i pije cieplutkie kakao :)) a wczoraj to najebałem kumplowi z pracy w bilard :))

.

Dodano: 2009-12-31 16:13

Wampgirl (Fae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

A ja się zbieram na babski sylwester. Będzie zabawnie i podejrzewam, że po przemyśleniach dzisiejszej nocy oraz bilansach zysków i strat wzrośnie popyt na osobników płci męskiej.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2009-12-31 18:19

Jestem bez kasy, będę spać z kumpelą u jej "przyjaciela" (bo oni nie są razem, tylko czasami) i idziemy chlać, choć nie wiem kto będzie płacił :D

Dodano: 2010-01-01 00:14

HAPPY NEW YEAR

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło