Co miłego wam sie dziś przydarzyło?. Strona: 162

Dodano: 2010-01-25 19:45

Zamówiłem przez internet ten owy cud techniki E-papieros...

Może nie rzucę palenia przy pomocy tego cudu techniki,ale może chociaż zaoszczędzę
trochę na kasie ,a fajki drogie jak cholera
Trzeba przynajmniej spróbować zawsze to coś.

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-01-26 15:33

HardKill napisał(a):
Zamówiłem przez internet ten owy cud techniki E-papieros...

http://www.youtube.com/watch?v=u-2Y_OZB0Ao

Może nie rzucę palenia przy pomocy tego cudu techniki,ale może chociaż zaoszczędzę

dwie paczki papierosów w niecałe 3 godziny później 2 tygodnie choroby i już 8 lat nie palę :D

forever alone immortal

Dodano: 2010-01-26 17:10

rozbit napisał(a):
[quote:32ba181287="HardKill"]Zamówiłem przez internet ten owy cud techniki E-papieros...

http://www.youtube.com/watch?v=u-2Y_OZB0Ao

dwie paczki papierosów w niecałe 3 godziny później 2 tygodnie choroby i już 8 lat nie palę :D[/quote:32ba181287]

Ja na szczęście nie mam problemów z fajkami
Ale fakt, znam przypadek że po zatruciu fajkami taki wstręt, iż od razu się je odstawia.
Skuteczne więc, aczkolwiek ryzykowne, więc nie polecam ;-D

A ja coś mam dobry humor znowu, co ostatnio często mi się zdarza :-D
Łał i nawet nie muszę się upijać ;-D

Dodano: 2010-01-26 19:04

sphinxia napisał(a):
Ja na szczęście nie mam problemów z fajkami Ale fakt, znam przypadek że po zatruciu fajkami taki wstręt, iż od razu się je odstawia. Skuteczne więc, aczkolwiek ryzykowne, więc nie polecam ;-D

Na mnie nie działa :/

.

Dodano: 2010-01-26 22:43

A mnie dzisiaj pierwszy raz od niepamietnych czasow tytułowu utwor "requiem dla snu" nie zdolowal tylko wrecz przeciwnie poczulam jaks sile-sluchajac go

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2010-01-26 22:53

ravenheart99 (Fae)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Dostałam dziś ostatni wpis, jeszcze tylko egzaminy i się upiję :D i pójdę spać... <buja w obłokach>

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2010-01-26 23:01

ravenheart99 napisał(a):
Dostałam dziś ostatni wpis, jeszcze tylko egzaminy i się upiję :D i pójdę spać... <buja w obłokach>

Pragnełabym nadmienic iz po owych egzaminach my wpadniemy Ci pomoc z tym upijaniem sie :)Reszta ekipy BroWro zapewne potwierdzi

&quot;..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję &quot;

Dodano: 2010-01-26 23:07

ravenheart99 (Fae)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Spoko, to ja najpierw się wyśpię i potem możecie wpadać, oczywiście z alkoholem bo do 10go u mnie ciężko z kasą

A z miłych rzeczy dzisiaj, to właśnie się przekonałam że mój Tomek jest jednak romantyczny :D Ale więcej nie powiem

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2010-01-26 23:55

mara (Fae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Wysłałam właśnie projekt. Jeszcze trochę minie, zanim uwierzę w to, że go w końcu oddałam O_O

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Dodano: 2010-01-27 21:54

uwaga uwaga... co miłego dziś się przydarzyło...? jedno, wielkie, ogromniaste i mega w c**j gigantyczne NIC :D

Dodano: 2010-01-27 23:48

Gościu z allegro oddał mi połowę kasy - normalnie nie wierzę. teraz czekam na drugą połowę...

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-01-28 10:41

Dodano: 2010-01-28 11:52

sen słodki do godziny 10.00 a samo powstanie z wyrka o 11.00.... takie małe przyjemności :)

Dodano: 2010-01-29 09:30

w końcu są emotki na forumie

i mogę strzelić prawdziwego focha <foch>

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-01-29 09:52

Rubezahl (Fae)
Rubezahl
Piechowice / Wrocław

Do chwili bieżącej same fajne rzeczy xD
Miła pobudka w miłym towarzystwie, cieplutko i idę gotować, także w miłym towarzystwie. xD

Nie ma rzeczy niemozliwych

Dodano: 2010-01-29 10:12 Zmieniono: 2010-01-29 10:13

wchodzi, wchodzi

Dodano: 2010-01-29 13:40

nie żeby zaraz było jakoś super ciepło, ale dzisiejsza temperatura nastraja co najmniej optymistycznie :)

Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...

Dodano: 2010-01-29 14:30

wreszcie moja prawa ręka doszła do dawnej formy wystarczylo dziennie po 2h pograc :-)

Dodano: 2010-01-29 14:53

Na kolacyjkę będzie lasagne, czipsy, ajerkoniak, grzane piwko i.... advokat :)

Dodano: 2010-01-29 18:40

Od rana kopce E-papieroska bez nikotyny i substancji smolistych,muszę powiedzieć że jestem miło zaskoczony,z normalnych fajek spaliłem dzisiaj tylko jak na mnie 5 fajek :) a tak to se kopce E-cigaretes,zamówiłem na Allegro ,na wszelki wypadek ustniki z zawartością nikotyny,jednak bez zawartości substancji smolistych,jak pisałem wcześniej jeden taki ustnik (2.5 zł) to około 1 paczka papierosów (8 zł),więc różnica jest ogromna,może nie rzucę palenia ale znacznie i to bardzo je ograniczę,a to jak na początek chyba nie żle :) a z czasem być może i rzucę palenie,a no zobaczymy na razie jest nie żle i to mnie cieszy :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-01-29 18:55

Narea napisał(a):
Na kolacyjkę będzie lasagne, czipsy, ajerkoniak, grzane piwko i.... advokat :)

Nie za dobrze Ci ? :) Sie wprosze zaraz normalnie na ta kolacyjke :)

&quot;..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję &quot;

Dodano: 2010-01-29 20:54

gorąca czekolada w zimnnny i śnieżny wieczór mrrr :)

Dodano: 2010-01-30 20:29

jedno wielkie NICHTS, za wyjątkiem podjęcia nowej decyzji o piercingu której plan wykonania przewiduję na poniedziałek/wtorek ]:->

Dodano: 2010-01-31 13:28

Nie nic wspanialszego niż śniadanko o 14

Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.

Dodano: 2010-01-31 16:45

Rubezahl (Fae)
Rubezahl
Piechowice / Wrocław

Zrobiliśmy na próbie zaje*isty numer xD

Nie ma rzeczy niemozliwych

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło