Dodano: 2010-02-08 10:15
| sphinxia napisał(a): |
| [quote:be6c34d3c2="Envy"]Kupiłam sobie kozaki, serduszko do ogrzewania łapek, zajebiaszczy notatnik i pare innych pokemonków :D. |
A ja może jutro wreszcie kupię sobie tą bieliznę, co to kupuję ją od miesiąca i jakoś nie mogę kupić :-D
[/quote:be6c34d3c2]
Ja na kupno tych butów czaiłam się od października
. Więc miesiąc to jeszcze nie jest tak źle. A ładna chociaż ? :D
Dodano: 2010-02-08 15:16
zajebiaszcza zupka szczawiowa własnej roboty ugotHowana na szczawiu z domowej piwniczki wujasa 8) poza tym, bardzo very very miłe wiadomości w mej skrzynce odbiorczej w telefoniku...8)
Dodano: 2010-02-08 15:17
zajebiaszcza zupka szczawiowa własnej roboty ugotHowana na szczawiu z domowej piwniczki wujasa 8) poza tym, bardzo very very miłe wiadomości w mej skrzynce odbiorczej w telefoniku...8)
Dodano: 2010-02-08 15:18
Mimo stosunkowo krotkiego snu obudzilam sie w zajebistym humorze :*
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2010-02-09 12:15
Dostałam 5 z oralnego egzaminu :D
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2010-02-09 13:12
| Envy napisał(a): |
| [quote:2bdd955875="sphinxia"][quote:2bdd955875="Envy"]Kupiłam sobie kozaki, serduszko do ogrzewania łapek, zajebiaszczy notatnik i pare innych pokemonków :D. |
A ja może jutro wreszcie kupię sobie tą bieliznę, co to kupuję ją od miesiąca i jakoś nie mogę kupić :-D
[/quote:2bdd955875]
Ja na kupno tych butów czaiłam się od października
. Więc miesiąc to jeszcze nie jest tak źle. A ładna chociaż ? :D[/quote:2bdd955875]
Jeszcze nie kupiłam
Ale ładna będzie, bo ja nie noszę "babcinej" bielizny ;D Muszą być koronki i sexi paseczki ;D
Nie wiem, jak laski mogą ubierać wielkie podwijające się galoty czy też bawełniane staniki w cielistym kolorze? Takie coś to można nosić po pięćdziesiątce albo nawet po sześćdziesiątce :D
Narea - wiem o czym mówisz. Mnie też kilka miłych słów zawsze potrafi poprawić humor. Zwłaszcza od słitaśnej osoby ;D
Dodano: 2010-02-09 14:59
Ja nie rozumiem jak można nosić stringi z koralinków O_o. Ja rozumiem koronki, falbanki jak najbardziej czemu nie. Ale jakies pseudo perły ? Się pałętają i zaglądają gdzie nie trzeba :D. A od tego sa przeca inne kulki XD.
Dodano: 2010-02-09 15:06
| Ja nie rozumiem jak można nosić stringi z koralinków O_o. Ja rozumiem koronki, falbanki jak najbardziej czemu nie. Ale jakies pseudo perły ? Się pałętają i zaglądają gdzie nie trzeba :D. A od tego sa przeca inne kulki XD. |
Biedactwo, że kulek musisz używac <lol> myslałem, ze ptaszek, języczek i paluszki Ci wystarczą :>
.
Dodano: 2010-02-09 15:29
hehehehe....dobre,dobre Harlequinie ^_^ uśmiałem się sromotnie
:) a ja od samego ranka wolniutki dzionek mam :-D
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-02-09 21:20
Wszystkie plany na dzisiaj wypełnione :D
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
Dodano: 2010-02-10 14:03
| Harlequin napisał(a): |
| Mam dobry humor i wyjebane na wszystko :D |
już niedługo, bo robię wam nalot :}
Dodano: 2010-02-10 14:20
To se rób :)) ja musze kuwete posprzatać :)
.
Dodano: 2010-02-10 16:34
| To se rób :)) ja musze kuwete posprzatać :) |
!!!!!!!!!!!!!! :D !!!!!!!!!!!!!!!
Dodano: 2010-02-11 13:18
| [quote:a5bcd8ec89="Envy"]Ja nie rozumiem jak można nosić stringi z koralinków O_o. Ja rozumiem koronki, falbanki jak najbardziej czemu nie. Ale jakies pseudo perły ? Się pałętają i zaglądają gdzie nie trzeba :D. A od tego sa przeca inne kulki XD. |
Biedactwo, że kulek musisz używac <lol> myslałem, ze ptaszek, języczek i paluszki Ci wystarczą :>[/quote:a5bcd8ec89]
A czy ja napisałam że ich używam ? Jak rozumiem za czasów Twojej edukacji nie kładli nacisku na czytanie ze zrozumieniem ?
Dodano: 2010-02-11 13:41
| Się pałętają i zaglądają gdzie nie trzeba :D. A od tego sa przeca inne kulki XD. |
Jak dla mnie, z tego wynika, że pierwsze co Ci sie skojarzyło, to gadżety, a nie to, co naturnie powinno służyć do robienia przyjemności :>
.
Dodano: 2010-02-11 13:51
No dobra, ale pomiędzy słowem " używać", a "skojarzyć" jest chyba jakaś róznica prawda ?
Dodano: 2010-02-11 14:17
kwestia dalekosiężnego wnioskowania z tekstu :)
.
Dodano: 2010-02-11 16:13
kolejne dwa punkty planów feryjnych zaliczone :D
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
Dodano: 2010-02-12 15:23
Lajtowa sesja. Chyba przeceniłam swoją uczelnię. Trzeba było iść na Uniwersytet Jagielloński 
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2010-02-12 21:10
DZien pracy chyli sie ku koncowi ide z moim lubym na piwko i zobacze moje mordy kochane :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2010-02-13 17:04
afrykańskie winko już wieczorem <mniam>
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"