Idę się wieszać... Czyli jak radzicie sobie z deprechą?. Strona: 33

Dodano: 2006-11-21 19:54

Echhh Chrupki nawet nie pomogły dzisiaj :cry:

Dodano: 2006-11-21 19:57

Noone, chodź no tu... <głaszcze>

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-21 20:13

Dzięki Morganko!

Bo ja to chyba po prostu do niczego jestem

Dodano: 2006-11-21 20:22

Proszę mi tu takich bzdór o mojej Noonece nie opowiadać!

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-21 21:46

Ja dzisiaj wyjątkowo sobie z dołem nie radzę. Tak jakoś dziwnie się czuje. W zasadzie tego dołem nazwać nie można lecz…sam nie potrafię tego określić.Tak po prostu dziś mam, przez wydawało mi się jakby to były jakieś tam nienazwane i dziwne uczucia lecz potem doszedłem do wniosku że to wszystko już doskonale znam. Teraz puszcze sobie jakąś muzykę…zapale kilka świeczek…może pomoże :]

bez tytulu Dodano: 2006-11-21 21:55

A jak ja sobie radze z dolem? Hm.. nie mam za bardzo dobrych rad... Zazwyczaj opowiadam wszystko przyjaciolom i oni mi pomagaja, podnosza na duchu. Jesli ktos mnie zranil, wyobrazam sobie dziwne rzeczy, tak dla poprawienia humoru. Na przyklad kiedy jest to chlopak wyobrazam sobie, ze przywiazuje go do stolu i robie mu depilacje woskiem na nogach, rechac i tak dalej :D:D Bez szczegolow :D No i czesto udaje, ze nic sie nie stalo. Kiedy chce mi sie plakac, smieje sie. Dlugo trwa, zanim naprawde bedzie lepiej, ale dziala

"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"

Dodano: 2006-11-21 22:02

Niemal (?) magiczne właściwości ognia...

Dodano: 2006-11-21 22:23

Morgana, ja nie uciekam przed swoimi problemami. Nie mam na to żadnego sposobu. A jak widzę ze ludziom moja egzystencja przeszkadza w cieszeniu się zyciem to po prostu daję im spokój. Dołek czasem potrafi się przez to pogłębic więc to raczej nie jest ucieczka. Masochizm też nie, Po prostu tak jestem skonstruowany że dawać moge ile jestem w stanie a z braniem na odwrót. Świr ze mnie mówią ale już nic na to nie poradzę. Co do wegetacji - nie mam innego wyjścia a mamuśka skutecznie ogranicza mi kontakty z ludźmi. Np jak jest mozliwość spotkania się z Darkplanetowiczami mówi mi ze ja do Was nie pasuję bo jestem za młody... Za nic nie zmienię się tak żeby podpasować innym. Po prostu pozostanę sobą z nadzieją że kiedys spotkam kogoś kto nie będzie uwazał mnie za żałosną nic nie wartą kupę mięsa która nadaje się tylko do tego żeby się z nią z czegos lub tez z niej ponabijać (jestem cholernie samokrytyczny ponoć i dlatego nie obrażam się tylko smieję się sam z siebie najczęściej).

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2006-11-21 22:31

No i nie zmieniaj się, bo jesteś wartościową osobą! A jeśli jeszcze nie miałeś osiemnastki, to przecież niedługo skończysz i będziesz mógł sam decydować z kim chcesz się spotykać! Tylko mi tu nie wpędzaj się sam w te dołki i szanuj bardziej siebie, to i inni zaczną Cię szanować! &ltrzytul x milion>

Dodano: 2006-11-21 22:37

Ja już moim przyjaciołom nie będę opowiadać o swoich problemach, bo to się zawsze tak samo kończy i grozi mi już alkocholizm :)

Dodano: 2006-11-21 22:50

Możesz opowiadać mi, przy mnie nikomu alkoholizm nie grozi. (A przynajmniej z rzadka...)

Dodano: 2006-11-22 05:05

nie ma sensu.... po co to..... po co to wszystko.... oj boli.... boli mnie to .... czuje sie przeźroczysta.... tak mi przykro... tak mi źle.....

nie widze najgłębszego sensu żeby wstać z łóżka i zmusić się do wyjścia z niego... jak długo jeszcze mam czekac na umiarkowanie... jak dlugo mam znosić to wszystko..... wszytko powinno sie zacząć układać....ale staje się jeszcze gorszym i bagno sie powieksza.....

Nie widze juz światełka... nawet nie wierze w ten tunel co posiada owe światełko... Każdy dzień staje sie dla mnie jeszcze trudniejszy od drugiego....
znowu to zrobiłam...

noonka..... w samotności dzisiejszego wieczoru zalewałam wielki żal i ból duszy... poprostu serduszko mi pęka pod cięzarem smutku, przygnębienia....
Pozostała tylko pusta flaszka........

Dodano: 2006-11-22 05:50

...
Co można odpowiedzie na takiego posta? Mam nadzieję,że sama nie wierzysz w to, co mówisz.Na szczęście chyba wyolbrzymiasz fakty pod wpływem alkoholu... Prawda? Jedno co ja wiem, to że nie jesteś sama, że nie ma cegoś takiego jak "beznadzieja", że smutek jest po to, by mogło istnieć szczęście, że jeśli sie chce, zawsze można znaleźć wyjście...

Trzymaj się ciepło, nie poddawaj, no już już, uśmiech!
A jak chcesz z kimś porozmawiać, to wiedz, ze zawsze masz z kim. :*:*:*

Dodano: 2006-11-22 11:10

capoeira z fajnym kolesiem, trzy dni z rzędu impreza, myslisz już tylko po angielsku i jest git!!!!!
ja się cieszę (chociaż jestem zmęczona, ale.... :wink: ) i znowu wróciłam, żeby was popocieszać!!!! już mi radocha na mordeczki wasze przecudne! ciocia Narea wytuli!!!!!

Dodano: 2006-11-22 12:04

A wytul, wytul... To chyba dobry sposób na doła.

Dodano: 2006-11-22 12:37

to chodź do najlepszych poduszek na świecie przytulę (jak to się wyraził "nasz kolega zza granicy" :wink: )!!!! na pewno przejdzie dołek!!! :twisted:

Dodano: 2006-11-22 12:49

He he, a widziałaś moje? \
"kolega z za granicy..." <mamrocze pod nosem nadąsana>

Dodano: 2006-11-22 13:02

to akurat nie moje wyrażenie.... on spał na poduszkach kogo innego..... moje są zarezerwowane dla Ciebie :twisted:

Dodano: 2006-11-22 13:26

:twisted: Zapamiętam.

Dodano: 2006-11-22 13:45

Sposób na doła: PRACA, PRACA, PRACA :twisted: :twisted: :twisted:
W wyniku czego na pewno oszaleję, będę widzieć białe myszki i na pewno nie będę cierpieć na żadną deprechę, bo będę miała na wszystko wyjebane

Dodano: 2006-11-22 13:54

<ściana>

Dodano: 2006-11-22 14:25

Regisku!! Czy przez te mądre słowa chciałeś zauważyć, że już mi odjebało :twisted: ?

No ale chyba lepiej mieć świra, niż doła :?:

Dodano: 2006-11-22 17:45

Hehe moim zadniem na pewno. Ja mam to i to. Nieciekawe połączenie. Jeszcze trochę i zrobię coś głupiego...

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2006-11-22 17:50

Świrowatość doskonale łączy się z dołem..lecz to od chwili zależy :D

Dodano: 2006-11-22 18:03

Nightcreature napisał(a):
Hehe moim zadniem na pewno. Ja mam to i to. Nieciekawe połączenie. Jeszcze trochę i zrobię coś głupiego...

Nie, nie zrobisz nic głupiego, wybacz, ale od robienia głupich rzeczy ja tu jestem. Na razie jeszcze się powstrzymuję, ale jak sie coś nie zmieni, to nie wiem na jak długo...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło