Idę się wieszać... Czyli jak radzicie sobie z deprechą?. Strona: 34

Dodano: 2006-11-22 18:07

A jakich głupich rzeczach tu mowa ? Bo nie dokladnie wiem co macie na mysli..
Ja ostatnio jak mam doła to biore odtwarzacz mp3 , siedze w szafie i rozkoszuję sie muzyka .. trochę pomaga ...

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2006-11-23 10:55

O zbyt głupich, by je wymieniać, ale mam nadzieję, że niekt nie wprowadził myśli w czym (ja jestem z siebie dumna, bo byłam grzeczniutka:D), takich, które się robi, gdy niewiele może pomóc,a przynajmniej tak sie człowiekowi wydaje, w każdym razie już muzyka nie nic nie daje...
A sposób na doła? Pogadać z XAOSem.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-23 16:54

ja znowu jestem na tabletach i mi odwala..... mam doła krótko mówiąc, dzisiaj są loty ale niezbyt pozytywne

Dodano: 2006-11-23 17:13

A ja cały dzień nic nie robię... Tylko posprzątałem trochę. Szkołę olałem dzisiaj ale jutro muszę iść. Ogólnie cały dzisiejszy dzień jest okropny. Robię się nieprzyjemny wobec innych i momentami chyba nawet agresywny ale to już na szczęście tylko wobec siebie . Niedobrze... Na razie jeszcze potrafię to w sobie stłumić ale ten ładunek niespożytkowanej energii kiedyś będzie chciał sie uwolnić. W końcu mogę nie wytrzymać i jednak zrobić cos głupiego.

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2006-11-23 18:21

Założeniem tematu było to, żebyście mogli podzielić sie ze soba swoimi sposobami na walkę ze złym nastrojem, a nie podniecanie się kto jest w większym dołku i wypłakiwanie się na publicznym forum. Ryczcie w domu w poduszkę. Temat uważam za zamknięty.

tutaj możecie teraz ryczeć:http://darkplanet.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=958&sid=5e55aa2cc5ebb09f0f55749127d79f1a

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło