Dodano: 2009-09-01 10:04
Ja sie tutaj zgadzm tylko z Pania minawi:) te białe skarpety na zdjeciu mnie rozbawiły , my good :o
Dodano: 2009-09-01 20:53
| Harlequin napisał(a): |
| (...) |
Herlaq, a może by tak założyć wątek konkurencyjny, o polskich babach, zobaczysz jaka się tam impreza zrobi :lol: :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2009-09-02 10:46
Noo tez jestem ciekawa jakby sie ten watek rozwinal :twisted:
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-09-02 10:53
| KostucH napisał(a): |
| [quote:73d8390ba3="Harlequin"](...) |
Herlaq, a może by tak założyć wątek konkurencyjny, o polskich babach, zobaczysz jaka się tam impreza zrobi :lol: :twisted:[/quote:73d8390ba3]
To zakładaj :)) chętnie sie bede wypowiadał
tylko odnosnie czego ? strojnisie xD ?
.
Dodano: 2009-09-02 20:28
| Harlequin napisał(a): |
To zakładaj :)) chętnie sie bede wypowiadał tylko odnosnie czego ? strojnisie xD ? |
O dupie marynie czyli wszystko co związane z naszymi matkami, żonami, kochankami polkami :lol: :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Re: Polskie chłopy Dodano: 2009-09-04 13:29
| Stary_Zgred napisał(a): |
| Polska flejtuchami stoi. Kędy nie spojrzysz, straszą zarośnięte a'la Rumcajs twarze, brud spod paznokci i zapach spoconego ciała. |
To pomówienie! Tylko czasem mnie już własna broda gryzie, ale to jeszcze nic nie znaczy! <sniff sniff> co to za zapach?
| Woda i mydło, czy o zgrozo - dezodorant, muszą wielu panom spędzac sen z oczu i przerażać. |
O zgrozo! Wypluj te słowa! Już wiem skąd tyle bezsennych nocy...
| Dodajmy do tego obraz facetów paradujących latem w sandałach i skarpetkach, w gaciorkach wybitnie plażowych. |
No ba, każdy wie, że najlepszą ochroną przed upałem są glany, które świetnie izolują ciało od temperatury otoczenia
| A u nas - bida z nędzą. I własciwie - dlaczego? Czy Polscy mężczyźni boją się dbac o siebie? |
Myślę, że to skutek wychowywania dzieci przez Polskie matki, od najmłodszych lat niemal siłą wbijają małych, wytarzanych w błocie i zajęczych odchodach chłopczyków do wanien powodując w ten sposób trwałą rysę na psychice, szczególnie na tle mydła, wody, dezodorantu oraz chemicznych, żrących środków czyszczących i przeczyszczających
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"