Polskie chłopy. Strona: 6

Dodano: 2009-09-01 10:04

Ja sie tutaj zgadzm tylko z Pania minawi:) te białe skarpety na zdjeciu mnie rozbawiły , my good :o

Dodano: 2009-09-01 20:53

Harlequin napisał(a):
(...)

Herlaq, a może by tak założyć wątek konkurencyjny, o polskich babach, zobaczysz jaka się tam impreza zrobi :lol: :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2009-09-02 10:46

Noo tez jestem ciekawa jakby sie ten watek rozwinal :twisted:

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2009-09-02 10:53

KostucH napisał(a):
[quote:73d8390ba3="Harlequin"](...)

Herlaq, a może by tak założyć wątek konkurencyjny, o polskich babach, zobaczysz jaka się tam impreza zrobi :lol: :twisted:[/quote:73d8390ba3]

To zakładaj :)) chętnie sie bede wypowiadał tylko odnosnie czego ? strojnisie xD ?

.

Dodano: 2009-09-02 20:28

Harlequin napisał(a):
To zakładaj :)) chętnie sie bede wypowiadał tylko odnosnie czego ? strojnisie xD ?

O dupie marynie czyli wszystko co związane z naszymi matkami, żonami, kochankami polkami :lol: :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Re: Polskie chłopy Dodano: 2009-09-04 13:29

Stary_Zgred napisał(a):
Polska flejtuchami stoi. Kędy nie spojrzysz, straszą zarośnięte a'la Rumcajs twarze, brud spod paznokci i zapach spoconego ciała.

To pomówienie! Tylko czasem mnie już własna broda gryzie, ale to jeszcze nic nie znaczy! <sniff sniff> co to za zapach?

Stary_Zgred napisał(a):
Woda i mydło, czy o zgrozo - dezodorant, muszą wielu panom spędzac sen z oczu i przerażać.

O zgrozo! Wypluj te słowa! Już wiem skąd tyle bezsennych nocy...

Stary_Zgred napisał(a):
Dodajmy do tego obraz facetów paradujących latem w sandałach i skarpetkach, w gaciorkach wybitnie plażowych.

No ba, każdy wie, że najlepszą ochroną przed upałem są glany, które świetnie izolują ciało od temperatury otoczenia

Stary_Zgred napisał(a):
A u nas - bida z nędzą. I własciwie - dlaczego? Czy Polscy mężczyźni boją się dbac o siebie?

Myślę, że to skutek wychowywania dzieci przez Polskie matki, od najmłodszych lat niemal siłą wbijają małych, wytarzanych w błocie i zajęczych odchodach chłopczyków do wanien powodując w ten sposób trwałą rysę na psychice, szczególnie na tle mydła, wody, dezodorantu oraz chemicznych, żrących środków czyszczących i przeczyszczających

"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło