Dodano: 2009-11-05 02:00
Polecam pole www.campingpodlasem.pl na obrzeżach Bolkowa.15-20 min piechotą do zamku.
Spałem tam na CP2009. Ceny umiarkowane,łazienki na poziomie dobrych zachodnich campingów! Cały czas gorąca woda, obojętnie o której by się nie poszło.Można wynająć domek albo przyczepę. Odległość do zamku to nic w porównaniu z komfortem za nie dużą kasę.
Są dwa namioty (duże ze stołem ,oświetleniem ,ławkami gdzie można przygotować sobie coś do żarcia.
Nie było tam dzikich tłumów i złodziei oraz braku ciepłej wody, jak na tym słanym polu z basenem.
W kwestii zespołów na CP2010,to zapowiada się to wszystko ciekawie.Ciekawe co tam jeszcze dojdzie, ale szacunek dla organizatorów że już w listopadzie znana jest taka długa lista kapel.
"Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.."
Dodano: 2009-11-05 04:33
| DarkTom82 napisał(a): |
| Nie było tam dzikich tłumów i złodziei oraz braku ciepłej wody, jak na tym słanym polu z basenem. |
dzikie tłumy nie przeszkadzają zbytnio jeśli się rozłoży odpowiednio wcześniej, złodziej był bodajże jeden no ale z wodą to rzeczywiście jest Ujnia
ALE :idea:
gdybym miał zapieprzać kilka razy dziennie te 20 min w te i wewte to opuściłbym ponad połowę składu co przy obecnym jest rzeczą nie do pomyślenia 8)
Dodano: 2009-11-05 07:58
szczerze mowiac noisuf-x moze sie okazac mega wtopa, bo czym innym moze bc gibajacy sie za laptopem jan.
jak narazie tylko alec empire i z ciekawosci faith and the muse, z sentymentu xymox i clark.
Dodano: 2009-11-05 08:10
Castle Party jest jedynym miejscem , gdzie biorę zimny prysznic, bezcenne.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2009-11-05 10:56
| black_gothic napisał(a): |
| Castle Party jest jedynym miejscem , gdzie biorę zimny prysznic, bezcenne. |
Pełna zgoda! Niezapomniane wrażenia i pełen hardcore! W końcu twardym trzeba być, nie miętkim! :) A spragnieni ciepłej wody zawsze mogą się wykąpać ok 4 rano - wtedy jest.
Ten tekst staje się mrocznym łacińskim motto kiedy nie patrzysz.
Dodano: 2009-11-05 14:32
Jak się dobrze dzień zorganizuje ,to te 20 min to żaden problem a i człowiek lepiej się czuje, jak trochę piwa spali
Ruch to zdrowie
Poniekąd sam przyjechałem na CP i wynajmowanie kwatery dla jednej osoby w centrum mijało się z celem, ceny!)
Namiot był bezpieczny i za kasę nikt mi łaski nie robił że jest woda.
Zimną wodę w jeziorze i spanie na betonie,np. w bunkrze pod ziemia to mam w Międzyrzeckim Rejonie Umocnionym,i na survivalu po okolicy 
"Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.."
Dodano: 2009-11-05 20:10
ja na szczęście mam blisko do domku i śpię w swoim łóżeczku, mam czas, żeby posłuchać kapelek, pogadać ze znajomymi i zaimprezować :)
czyń swoją wolę a stanie się prawem
Dodano: 2009-11-06 15:08
A ja złapałem w ostatniej chwili, w piątek po przjeździe - zdjąłem kartkę ze słupa i trafiło, pokoik z balkonem, bez łaski, łazienka i kuchnia spoko, do tego auto stało 3 dni w garażu , myślę że w 2010, zadzwonie w pod ten sam numer
Dodano: 2009-11-06 15:49
a ja sobie załatwiłam dużo wcześniej 10 km od Bolkowa - cisza, spokój, ciepła woda, idealne na odpoczęcie po brykaniu - ale ja starsza Pani jestem to mi się należy.
Dodano: 2009-11-09 07:34
wiesz, ja zmotoryzowana to nie ma problemu. Alko nie mam potrzeby pić bo nie lubię. A pasowało mi to, że jest spokój.
Znajomi mieli jakąś kwaterę w mieście i nie mogli się dobić do łazienki bo się lalunie na koncert od rana szpachlowały.
Jakoś już mam inne wymagania :)
Dodano: 2010-01-04 17:11
W tym roku załatwię sobie razcej spanko w szkole, bo to i blisko i sucho i z dostępem do łazienki, co prawda dużo tam ludzi, ale będzie tam pełno znajomych więc nie bedzie źle. W zeszłym roku nocowałam pod namiotem bardzo blisko zamku, niby było ok, ale po czwartkowej wichurze porwało nam tropik na drzewo więc przemókł nam jeden śpiwór, to była bardzo zimna noc:/
Dodano: 2010-01-06 18:38
Hmm, a nie wiecie czy może ktoś się wybiera na CP z okolić Rybnika, Jastrzebia i pobocznych wsi ? :D Bo jakoś znajomi wolą woodstok albo szkoda mi kasy więc nie bardzo mam z kim jechać :D
"tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" Albert Einstein
Dodano: 2010-01-06 19:25
A wybiera się może ktoś z Katowic?
Lepiej umrzeć jak wolny człowiek niż żyć jak niewolnik
Dodano: 2010-01-06 21:19
Viking666 no to prawie po sąsiedzku XD
"tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" Albert Einstein
Dodano: 2010-01-07 20:02
Nio Rybnik nie daleko
Ja wybieram się pierwszy raz i chce zebrać ekipe, narazie mam chętnych zero
Więc jeśli będziesz chciała się ze mną/z nami zabrać zapraszam:-)
Dodano: 2010-01-07 20:52
Jasne xD pewnie i tak się w pociągu spotkamy (pociągiem jedziesz/cie ? ) :D na razie chętnych 1 pod dużym znakiem zapytania...
kto wie może mój urok osobisty jakoś pomorrze ... xD
Dodano: 2010-01-07 21:09
Ooo, szykuje się jakaś ekipa ze Śląska. Jeszcze nie wiem z kim pojadę, czy ludziska z zeszłorocznego CP wypalą. Więc jakby co mogę się dokleić
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
Dodano: 2010-01-07 23:17
Jeszcze nie wiem jak się tam dostać...jeszcze 7-8 miesięcy zostało i nie myslałem o tym ale pewnie pociągiem 
Dodano: 2010-01-07 23:55
Z tego co myślę to pociąg jedzie do Wrocławia potem trzeba autobusem albo stop, postawiliśmy więc na auto w zeszłym roku.
Dodano: 2010-01-08 19:02 Zmieniono: 2010-01-08 19:06
Jeszcze jest trochę czasu ale juz zaczynam powoli rozmawiać z ludźmi bo w sumie to ok 500 zł jak nie więcej trzeba mieć dlatego większość woli woodstok a odpowiednio wcześniej co poniektórzy nie mający stałych zarobków (pomijając kieszonkowe) muszą zaoszczędzić xD
Dodano: 2010-01-08 19:37
Tu się zgodzę, za tanio nie jest, ale naprawdę warto jechać :-)
Dodano: 2010-01-08 19:38
| Vanique napisał(a): |
| ... większość woli woodstok... |
Ja wolałbym zlot Wikingów na Wolinie.. no i chyba CP nie wyjdzie... bo bez Woodstocku jeszcze jakos da sie przeżyć
Dodano: 2010-01-08 19:41
| Vanique napisał(a): |
| ... większość woli woodstok... |
bo większość to BRUDASY ;D
Dodano: 2010-01-08 19:51
No ja nie... Woodstock jest git... ale w tym roku wolę Wikingów jak w tym samym czasie