Castle Party 2010. Strona: 4

Dodano: 2009-08-30 16:14

Xymox napisał(a):

PRIDE AND FALL poprosze!!! Jeden z najlepszych zespolów electro musi byc na CP 2010.

Nie chce Ci lamac serca, ale PrideAndFall to nie electro ale klasyczny lajtowy synthpopik, i to w dodatku niedawno byli na CP.

Re: CP 2010 Dodano: 2009-08-30 17:42

Eldarion napisał(a):
Więcej - bez post punku, zespołów takich jak Joy Division czy Sisters of Mercy nie byłoby dzisiejszej "mrocznej elektroniki" (jak dla mnie od całych tych Combichristów i Noisuf X'ów bardziej mroczny jest np Aphex Twin ale ok).

spoko jak Joy D. :wink: lub Sistersi na Castle zagrają to z chęcią zobaczę, tym bardziej Aphex Twin 8)

Eldarion napisał(a):
wiesz, że w 2001 roku w Bolkowie grał Behemoth?

jak sam napisałeś grał w bolkowie ale nie na CP

Dodano: 2009-08-31 04:17

RuczajDJ napisał(a):
[quote:27f7040ae6="Xymox"]
PRIDE AND FALL poprosze!!! Jeden z najlepszych zespolów electro musi byc na CP 2010.

Nie chce Ci lamac serca, ale PrideAndFall to nie electro ale klasyczny lajtowy synthpopik, i to w dodatku niedawno byli na CP.[/quote:27f7040ae6]

I wystarczy, słabo było.

<....>

Re: CP 2010 Dodano: 2009-08-31 14:07

Eldarion napisał(a):

Może wybierzcie się na Sunrise czy inne the Gathering?

Global Gathering :D
The Gathering gral w tym roku na Amphi i bylo git aczkolwiek to juz nie to samo co z Anneke :)

i'm.the.bitch.you.hate

Dodano: 2009-09-06 13:35

Signal Aout 42 wydają nową płytę pod koniec roku...fajnie by było na CP ich zobaczyć, belgijskie ścieżki (242) przetarte w końcu :wink:

<....>

Dodano: 2009-09-15 18:16

a ja tak w ramach marzeń to chętnie:
Nightwish, Lacrimosa, FrontLine Assembly, Frozen Autumn, In Strict Confidence :)
Tylko proszę proszę bez Fading Colours bo już nie mogę tego wytrzymać :)

Dodano: 2009-09-15 18:22

Lili_Hates napisał(a):
a ja tak w ramach marzeń to chętnie:
Nightwish, Lacrimosa, FrontLine Assembly, Frozen Autumn, In Strict Confidence :)

całkowicie się zgadzam z doborem zespołów jestem za 8)

Dodano: 2009-09-15 18:25

ladyinblack napisał(a):
[quote:711088a58d="Lili_Hates"]a ja tak w ramach marzeń to chętnie:

całkowicie się zgadzam z doborem zespołów jestem za 8)[/quote:711088a58d]

o jak miło :) :)

Dodano: 2009-09-15 18:29

jednak Nightwish to wybujałe marzenie, bynajmniej takie moje zdanie. :cry:

Dodano: 2009-09-15 18:35

ech jak marzyć to porządnie :)

Dodano: 2009-09-15 18:42

pewnie, że tak
ale coraz poważniej się zastanawiam czy nie zajrzeć na Castle w przyszłym roku :twisted:

Dodano: 2009-09-15 18:45

zajrzeć koniecznie - w końcu to jednak jest całkiem spore i dobrze ogarnięte wydarzenie muzyczne :)

Dodano: 2009-09-15 18:48

na razie trzeba wyleczyć gardło po szalonej sobocie w Płocku :lol:
wszystko zależy od zespołów i odpowiedniej ilości oszczędności ;d

Dodano: 2009-10-05 00:13

Jak na razie te kilka zapowiedzianych zespołów bardzo mnie zachęca i już nie mogę się doczekać kolejnego CP:)

jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.

Dodano: 2009-10-25 12:22

A czy może mi ktoś z Was powiedzieć, jak załatwiacie kwaterę na CP oraz ewentualnie jakiś pociąg z Krakowa. Wybieram się na CP pierwszy raz i totalnie nie wiem, czy w Bolkowie jakaś stacja jest czy coś. Byłaby wdzięczna za info :)

"To see a World in a Grain of Sand And A Heaven in a Wild Flower, Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an Hour." <William Blake> , my master

Dodano: 2009-10-25 12:52

Tory są ale nieczynne :wink: Polecam dojazd do Wrocławia i potem pks-em do Bolkowa. Albo wyjazd zorganizowany.

Z kwaterami jest jak zwykle problem na maksa... jest pole namiotowe z fajnym basenem, ale po ostatnim b(p)iwakowaniu trochę już mi się nei chce..

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-10-25 13:16

Co do kwater to warto śledzić oficjalne forum Castle Party, tam zazwyczaj w okolicach czerwca - lipca (czasami ciut wcześniej) pojawiają się oferty kwater.

Dodano: 2009-10-25 16:22

Jeszcze można liczyć na kwatery w tzw "last minute" - potrafą się trafić i w lipcu. Jeśli to jednak koleżanki nie przeraża to polecam pole namiotowe. Zwłaszcza jeśli się jedzie z jakimś towarzystwem. Ja na pewno będę tam znów z synem w przyszłym roku a namiot mam duuuży. W razie czego jedną sypialnię mogę udostępnić :)

Ten tekst staje się mrocznym łacińskim motto kiedy nie patrzysz.

Dodano: 2009-10-27 11:01

Właśnie namioty nieco mnie przerażają :) Z tego co zdarzyłam się zorientować, to za 3 noclegi mogę zapłacić około 200 zł ze śniadaniem, więc będę rozważała tę opcję.

"To see a World in a Grain of Sand And A Heaven in a Wild Flower, Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an Hour." <William Blake> , my master

Dodano: 2009-11-04 14:12

w tym roku noclegów było bardzo dużo do ostatniej chwili.

Dodano: 2009-11-04 19:31

Potwierdzone zespoły na CP 2010:

And One (de)
Behemoth (pl)
Clan Of Xymox (de)
Anne Clark &amp; The Band (uk)
Kirlian Camera (it)
Alec Empire (de)
Qntal (de)
Faith And The Muse (usa)
The Eden House (uk)
The Beauty Of Gemina (ch)
Żywiołak (pl)
Theatres Des Vampires (it)
Noisuf-X (de)
Daimonion (pl)
Otto Dix (ru)
Deviant UK (uk)
Doppel Ganger (ru)
Wieże Fabryk (pl)
Alvarez Perez (cz)
The Proof (pl)
The Violet Tribe (de)

Osobiście cieszę się z Theatres Des Vampires (mam nadzieję że uda mi się w przyszłym roku ich zobaczyć na CP, chyba, że na Woodstocku będzie koncert który chciałabym bardziej zobaczyć )

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2009-11-04 19:52

Żywiołak bleeeeeeeeeeee :cry:

Niczego nie można do końca przemyśleć, wszystko można do końca przetrwać.

Dodano: 2009-11-04 20:00

Freja napisał(a):
Żywiołak bleeeeeeeeeeee :cry:

także uważam, że to totalny klocek 8) ale w końcu musi być jakaś kapela na czas walnięcia setki i toi toia

dla mnie miłym zaskoczeniem jest oczwyiście Noisuf-X, a kto opuści występ, ten czop :wink:

Dodano: 2009-11-04 21:21

KrolowaSalamandra napisał(a):
A czy może mi ktoś z Was powiedzieć, jak załatwiacie kwaterę na CP oraz ewentualnie jakiś pociąg z Krakowa. Wybieram się na CP pierwszy raz i totalnie nie wiem, czy w Bolkowie jakaś stacja jest czy coś. Byłaby wdzięczna za info :)

użyj google - taka darmowa wyszukiwarka. a sklad nędza w tym nadchodzącym roku.

Dodano: 2009-11-04 21:21

Paskievicz napisał(a):

dla mnie miłym zaskoczeniem jest oczwyiście Noisuf-X, a kto opuści występ, ten czop :wink:

Paskievicz, w końcu gadasz do rzeczy :wink:
ja ostatnio namiętnie katuję to:
http://www.youtube.com/watch?v=H5EsDYoBt-4

czyń swoją wolę a stanie się prawem

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło