Dodano: 2008-06-02 17:41
A koharzysz wykonawce, bo ja osobiscie nie kojarze.
Czasami warto uciec od zycia...
Dodano: 2008-06-02 20:19
| Vammp napisał(a): |
| A koharzysz wykonawce, bo ja osobiscie nie kojarze. |
Jak juz kiedys pisalem gotyckie, czy pseudogotyckie pianie mnie nie kreci
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-06-02 21:11
| Phantom napisał(a): |
| [quote:d63f8fea13="Vammp"]A to widzieliscie?
http://pl.youtube.com/watch?v=kwje1llvzJ..... |
[/quote:d63f8fea13]
No jak to co? Ma tyle wspólnego, co wpływ życia seksualnego mrówek na stolarkę w Chinach w XVII wieku. 8)
Hmm, a jak najłatwiej odróżnić Electro od Techno? Wziąć jakiegoś czarnego bądź lateksowego strojem ludzika oraz kogoś lubującego się w tańcu w przyciasnej koszulce i białych rękawiczkach. Zapodać Westbam'a, albo secik z Mayday'a, itp. Jeśli oba ludki nie uciekły, zmieniamy muzę na Combichrist lub coś w ten deseń. Teraz jeśli ludek w rękawiczkach uciekł, gonimy go i pytamy o ulubionych 'wykonawców'. To jest techno. Wracamy do drugiego ludzika i zadajemy to samo pytanie. To jest electro. :wink:
Prawdziwa siła człowieka tkwi nie w uniesieniach, lecz w niewzruszonym spokoju.
Dodano: 2008-10-13 22:11
Gamorrin napisał(a):
| Cytat: |
| No jak to co? Ma tyle wspólnego, co wpływ życia seksualnego mrówek na stolarkę w Chinach w XVII wieku. Cool
Hmm, a jak najłatwiej odróżnić Electro od Techno? Wziąć jakiegoś czarnego bądź lateksowego strojem ludzika oraz kogoś lubującego się w tańcu w przyciasnej koszulce i białych rękawiczkach. Zapodać Westbam'a, albo secik z Mayday'a, itp. Jeśli oba ludki nie uciekły, zmieniamy muzę na Combichrist lub coś w ten deseń. Teraz jeśli ludek w rękawiczkach uciekł, gonimy go i pytamy o ulubionych 'wykonawców'. To jest techno. Wracamy do drugiego ludzika i zadajemy to samo pytanie. To jest electro |
Dobre uśmiałem się do łez :D
To ja już nie muszę niczego wyjaśniać
buuu...hahahaha........buuu......hahaha ....uufff...to idę na miasto może spotkam tam jakiegoś tehnoelectro men'a :) hihihi.....hmm...? tylko jak ja go kurde rozpoznam ?.....muszę szukać ludzika ...hehehe.....:) hmm...? ale czy znajdę dwa w jednym....? no to idę na miasto szukać ?....hey... to na razie :)
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2008-10-13 23:47
wpadl jakis czas temu do mnie kumpel z kumplem -przedstawicielem miejscwej fauny i flory radomia...akurat lecialo noisuf-x...ja w dresikach bo przed chwila cwiczylem..."pasiasty wojownik" do mnie: eeeej, ty w dlugich herach lazisz na dyski? co to za dj zapodaje? (cos w ten desen)...nie wiedzialem czy sie smiac czy nie...troche glupio mi sie zrobilo :<
@Gamorrin
zajebiste...zbieram pluca z podlogi
CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love"
Dodano: 2008-10-14 12:33
no cóż .. też tak bywa...
W moim otoczeniu nikt nie potrafi odróżnić electro od techno, co wydaje mi się przerażające. Nie mam już ochoty nurzać się w tłumaczeniach na czym polega różnica. Nie wiem... to się po prostu czuje i już.
Niestety dla otoczenia pozostałam "tym emo, co słucha techno" (oczywiście nie potrafią też zauważyć, że nie jestem emo...)
Magic begins with blood.
Dodano: 2008-10-14 13:15
Ignorancja ludzka jest czasami irytujaca, a wystarczyloby gdyby jeden z drugim zgooglowal oba gatunki. (nie bede juz wspominal o encyklopedii elektronicznej ktora kazdy widzial z 500razy)
http://last.fm/user/managarm666
Dodano: 2008-10-14 14:17
| Fantasmagoria napisał(a): |
| no cóż .. też tak bywa...
W moim otoczeniu nikt nie potrafi odróżnić electro od techno, co wydaje mi się przerażające. Nie mam już ochoty nurzać się w tłumaczeniach na czym polega różnica. Nie wiem... to się po prostu czuje i już. Niestety dla otoczenia pozostałam "tym emo, co słucha techno" (oczywiście nie potrafią też zauważyć, że nie jestem emo...) |
ja bym sobie zrobiła tatuaż na czole, wyjaśniający różnicę electro i techno i wyjaśniający,że nie jestem emo.
a tak szczerze masz chyba trochę przygłupie i niedojrzałe towarzystwo.
bez złośliwości i chamstwa. naprawdę.
Dodano: 2008-10-14 15:32
Natass to nie jesteś emo :?: kiedy zmieniłaś styl :?: :wink:
Dodano: 2008-10-14 17:53
| Natasss napisał(a): |
|
a tak szczerze masz chyba trochę przygłupie i niedojrzałe towarzystwo. bez złośliwości i chamstwa. naprawdę. |
To chyba wyjaśnia dlaczego nie mam wśród nich przyjaciół... Jakoś mi to nie przeszkadza tak szczerze.
Z tym tatuażem - dobry pomysł.
Magic begins with blood.
Dodano: 2008-10-14 18:40
Electro to takie bardziej ambitne techno 
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2008-10-14 20:01
| mara napisał(a): |
Electro to takie bardziej ambitne techno ![]() |
Taa.....
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-10-14 21:51 Zmieniono: 2008-10-19 20:03
mara napisał(a):
| Cytat: |
| Electro to takie bardziej ambitne techno |
Coś się tobie chyba style muzyczne mieszają
:wink:
" electro to takie bardziej ambitne techno " buu..hahaha...
zajebiście :) pytanko :?: a który z tych stylów zaistniał jako pierwszy :?:
Dodano: 2008-10-14 22:13
| Paskievicz napisał(a): |
| Natass to nie jesteś emo :?: kiedy zmieniłaś styl :?: :wink: |
ha....
ha...
ha...
bardzo smieszne
od kiedy ja niby bylam emo? :/
Dodano: 2008-10-19 19:54
| Natasss napisał(a): |
| [quote:e41565534d="Paskievicz"]Natass to nie jesteś emo :?: kiedy zmieniłaś styl :?: :wink: |
ha....
ha...
ha...
bardzo smieszne
od kiedy ja niby bylam emo? :/[/quote:e41565534d]
To bardzo skąplikowane, nie sądzisz??? ;] Jedni mówią, że alternatywa, inni emo, jeszcze inni elektro, a a-znawcy techno... Współczucia z mojej strony jeśli byłaś uważana za emocjonalną... Pozdr.
Dodano: 2008-10-19 20:30
| HardKill napisał(a): | ||
mara napisał(a):
Coś się tobie chyba style muzyczne mieszają :wink:
" electro to takie bardziej ambitne techno " buu..hahaha... zajebiście :) pytanko :?: a który z tych stylów zaistniał jako pierwszy :?: |
Chyba zbyt malo wyczuwalna byla ta ironia ... :roll: Loczywiscie, ze tekno bylo pierwsze a teoria Darwina to pomowienie :wink:
Znajomi od techniawek zazwyczaj sa zadowoleni, gdy w zamian za szatanskie lubudu uslysza electro. A skoro nie slychac roznicy, to po co przeplacac... 8)
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2008-10-19 20:37
taaaaaaaa...... :) nja )))

Dodano: 2008-10-20 08:34
Niesamowicie merytoryczne są poniektóre posty.
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-10-20 15:40
To po to, zeby moderatorom sie nie nudzilo.
Nudzenie moderatorów Dodano: 2008-10-20 18:31
Naprawde aż tak dajemy im w kość??? :D :twisted: :D
Dodano: 2008-10-20 18:39
Nie jest tak żle :D :wink:

Dodano: 2008-10-21 19:59
Dobra koniec spamboty.
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-12-11 15:50
czyli że elektronika była pierwsza i jest jedyną słuszną, a techno to jej popłuczyny i szczyny pod murami? 
jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.