Dodano: 2009-07-08 14:56
zawsze można w czwartek np o 21 pod Hacjendą czy gdzieś tam w ogródku na dole :)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2009-07-08 17:36
Z tego co pamiętam to ostatnio jakoś was pod hacjendą spotkałam aczkolwiek nie pamiętam czy to było umówione ^^
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2009-07-13 09:15
To już coś konkretnie wiadomo o tym DarkPlanetowym
spotkaniu na CP 2009 ?
"Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.."
Dodano: 2009-07-13 10:44
to zależy kiedy w piątek mrokobus dojedzie.
wstępnie była opcja o 19 pod pomnikiem JP2...
enjoy the violence
Dodano: 2009-07-13 17:08
przecież alkobus jedzie w czwartek :wink: no chyba że w tym roku będą się guzdrać jeszcze bardziej i bus dojedzie następnego dnia dopiero :lol:
ej no niech będzie 17 w piątek, bo o 19 to już chyba na zamku są jakieś eventy
Dodano: 2009-07-14 07:49
spoko poczeka się na świniowóz :wink:
a tymczasem trochę wspominek hehe
Dodano: 2009-07-16 05:42
jak ktoś sie wybiera już w środę rano z Poznania to niech da znać na PM.
Organizuję "wesoly pociąg" :D
enjoy the violence
Dodano: 2009-07-17 04:55
P R O P O Z Y C J A DLA LUDZI Z POZNANIA. Kto nie ma transportu do Bolkowa jeszcze, a nie chce sie tluc tam na zasadzie "wesoly pociag i pks" to zapraszam do siebie. Bede mial 3 miejsca wolne w aucie (teoretycznie 4, ale nie ma sensu sie kisic w 5 osob). Dla tych, ktorzy sie zglosza przewiduje rowniez powrot ze mna w poniedzialek. Zatem jesli sa chetni to zapraszam na PRIVA
Dodano: 2009-07-17 06:31
Tylko że Wasz bus nie jedzie w środę z samego rana, Faustusie :wink:
Dodano: 2009-07-17 06:33 Zmieniono: 2009-07-17 07:40
deleted...
enjoy the violence
Dodano: 2009-07-17 07:08
| Violator napisał(a): |
|
oj widzę ze swoją dyskusją zalazłem komuś za skórę <lol> jak nie skasuja posta to wymyślą co innego. pizgam normalnie :D |
Violator wyluzuj... Cierpisz na manie przesladowcza czy jak?
Tak sie mi poukladalo niestety, nie jest to zalezne ode mnie - jade autem, mam miejsce w samochodzie wiec dlaczego mialbym kogos nie wziac? Nie boj sie wszystkich ci nie zabiore z tego wesolego pociagu, nie mam az tak pojemnego auta... Takim zachowaniem nie zalazisz mi za skore (bo niby dlaczego skoro jak sam zauwazyles w innym temacie to sobie wyjasnilismy wszystko) a jedynie osmieszasz sie i tracisz w moich oczach... Poslugujac sie twoim jezykiem to ja powinienem "pizgac" z takiego zachowania, choc w sumie to nie smiech, a zalosc ze taki duzy chlopak a... ehh szkoda slow...
EDIT:
:arrow: Minawi - nigdzie nie powiedzialem, ze jade w srode z samego rana, napisalem zeby zainteresowani zglosili sie na pw do mnie - ale skoro juz o tym mowa to jade w czwartek, przy czym najpierw odprawic musze autobus. Tak wiec zainteresowani musieli by sie stawic w czwartek w to samo miejsce z ktorego odjezdza bus - czyt. Dworzec Letni w Poznaniu
Dodano: 2009-07-19 14:48
| dr_Faustus napisał(a): |
| P R O P O Z Y C J A DLA LUDZI Z POZNANIA. Kto nie ma transportu do Bolkowa jeszcze, a nie chce sie tluc tam na zasadzie "wesoly pociag i pks" to zapraszam do siebie. Bede mial 3 miejsca wolne w aucie (teoretycznie 4, ale nie ma sensu sie kisic w 5 osob). Dla tych, ktorzy sie zglosza przewiduje rowniez powrot ze mna w poniedzialek. Zatem jesli sa chetni to zapraszam na PRIVA |
komplet w aucie czyli NIEAKTUALNE
Dodano: 2009-07-20 17:06
Witam. Mam nadzieję że w środę będzie już wiadomo gdzie i o której spotkanie. Oczekujący na CP Pozdrawia xD
Żyj i daj żyć innym.
Dodano: 2009-07-20 21:34
Widzę, że coś nikt nie może ustalic tego spotkania...
Jak już napisałam "pińcet" postów wcześniej - proponowane jest o 21 pod HAcjendą w czwartek oraz o 17 pod pomnikiem JP2 w piątek.
Dodano: 2009-07-21 16:58
Super :) Ja już od czwartku od rana będę koczować na polu
Także do zobaczenia! :)
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Dodano: 2009-07-21 18:02 Zmieniono: 2009-07-22 20:22
Tych, którzy są fanami naprawdę mocnego i ciężkiego beatu zapraszamy do Starego Kina w sobotę między 22.00 a 00.30. Industria ex Machina zapoda porządną dawkę electro-industrialu.
Zapraszamy !
"Tonight's the night..."
Dodano: 2009-07-22 06:31
| gothic_girl napisał(a): |
Super :) Ja już od czwartku od rana będę koczować na polu Także do zobaczenia! :) |
a ja z bejbe od dziś od wczesnego wieczora hehe więc dla super wcześnie przybyłych proponuję pierwsze spotkanie o 21 dziś pod basenem na polu hehe
Dodano: 2009-07-22 09:08
| Paskievicz napisał(a): |
[quote:d27d0e154d="gothic_girl"]Super :) Ja już od czwartku od rana będę koczować na polu Także do zobaczenia! :) |
a ja z bejbe od dziś od wczesnego wieczora hehe więc dla super wcześnie przybyłych proponuję pierwsze spotkanie o 21 dziś pod basenem na polu hehe
[/quote:d27d0e154d]
Aaa to na polu Państwo będziecie? To się trzeba jakoś spiknać
8)
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Dodano: 2009-07-26 18:28
W Trójce cały czas nadają, jak to w Bolkowie jest super impreza itp
Za rok jakoś się tam dostanę!
No gościu w radio tak to przeżywa, jak mrówka okres, więc co dopiero jest na miejscu!
<rwie_włosy_z_głowy>
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-07-26 18:35
W przyszłym roku to i ja tam też na bank będę ,już mam załatwioną chatę,pewniak bo to jakby rodzina :lol: xD

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-07-27 19:30
Jeszcze nie ma komentarzy? uuuuu
W końcu wróciłam - częściowo dzięki uprzejmości TajlandianWintera :wink:
Było ogólnie git i nawet przeżyć się dało trąbę powietrzną, lodowate prysznice i brak jajecznicy po godzinie 12tej na polu namiotowym
Z koncertów najlepsza zabawa jak dla mnie na Covenancie :) Największe wkurzenie - obsuwa czasowa przed Frontami :evil:
pozdrawiam całą ekipę z pola namiotowego i królika 8)
Dodano: 2009-07-27 19:36
To ja wrzucę pierwszą galerię:
http://www.imagebam.com/gallery/8bbd6698155696d43569ce5a144fc69d/
Rzadko tu bywam, ale panny modelki zapraszam na: www.dryp.maxmodels.pl
Dodano: 2009-07-27 19:44
Zdecydowanie nasz najlepszy CP!
Choć w piatek rano zastanawialiśmy się czy sie wogóle odbędzie.
Same koncerty 5/6,
Atmosfera 10/6,
Największe wkurzenie: czekanie 1,5h na zimnie na coś, na co kompletnie nie warto było czekać.
A Aftera w niedzielę w Hacjendzie to będziemy jeszcze dłuuugo wspomniać. :lol: :lol: :lol:
Pozdrowienia dla wszystkich, których spotkałem, a szzególnie dla niedzielnej/poniedziałkowej ekipy.
Byle do CP'10!
Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P
Dodano: 2009-07-27 19:50
I pierwsze foty
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=7862
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2009-07-27 19:57
Pozdrowienia dla ekipy kierującej. DarkPlanet. Miło było poznać was na żywo.
Klimat na CP świetny, muzyka mam odczucia mieszane ale to moje subiektywne zdanie.Po prostu bliżej mi do korzeni niż innowacji na tym polu.
"Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.."