Dodano: 2008-09-25 18:30
wiesz ale wnosząc ze zdjęć z poprzedniego roku był przynajmniej pokaz ekstremalnego piercingu i to już było dla mnie fajne.
Poza tym wybacz ale after party w tym roku było jak dla mnie żałosną próbą imprezy a nie zabawą...
"Istnieć znaczy zmieniać się, zmieniać się - to dojrzewać, dojrzewać zaś - to nieskonczenie tworzyć Samego Siebie..."
Dodano: 2008-09-25 18:56
| Rudzik napisał(a): |
| wiesz ale wnosząc ze zdjęć z poprzedniego roku był przynajmniej pokaz ekstremalnego piercingu i to już było dla mnie fajne. |
Co roku na malym dziedzincu w piatkowy wieczor odbywaja sie jakies pokazy, wiec to nie byl wybryk cp 2007. Teraz byl fetish show. Bywaly transowe sety czy pokazy mody.
| Rudzik napisał(a): |
| Poza tym wybacz ale after party w tym roku było jak dla mnie żałosną próbą imprezy a nie zabawą... |
Ja lubie generalnie porawdzic dyskusje oparta o rzeczowe argumenty. Zatem prosze o przytoczenie kilku.
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-09-25 19:42
zakładając że afterparties było każdego dnia 3x rodzaje w 3x różnych miejscach to już wogle nie konstruktywna ta opinia
co do tego -kiedy coś się w Bolkowie dzieje -
ano generalnie od 15:00 aż do 6:00 rano
w pozostałych godzinach 'normalny typowy'
CPowiec odsypia
a jak nie to ja np. mam okazję spotkać i pogadać w
'realu' z tymi wszystkimi ludźmi z którymi przez cały rok mam kontakt jedynie wirtulany
i to jest z.a.j.e.b.i.s.t.e. :)
Dodano: 2008-09-26 11:26
a mi brakuje kurcze godzin a kolezanka sie nudzi ?
:) Moim zdaniem w tym roku afterparty bylo naprawde udane - ogolem wiekszy wybor i nie bylo juz takiego tloku w Hacjendzie
Schuld und Sühne
Dodano: 2008-09-26 12:12
Ok może trafiłam na złe godziny.. Ale jak ja się chciałam jeszcze bawić to wszędzie były pustki... Może mam pecha po prostu... No cóż i tak na następny pojadę.... :D
"Istnieć znaczy zmieniać się, zmieniać się - to dojrzewać, dojrzewać zaś - to nieskonczenie tworzyć Samego Siebie..."
Dodano: 2008-09-26 18:46
Pole namiotowe koło policji... znajomi mojego lubego spotykają się tam co roku... a mnie to jakoś nie pasowało... :?
Dodano: 2008-09-26 21:36
kwaterki prywatne są zajebiste, co wy chcecie :D
przy okazji pozdrwaiam tegoroczną kwaterkę z ulicy Bolka hehe 8)
no wlasnie mnie to zastanawia, ze dla mnei to doba powinna miec 48h na cp a neiktorym 24h juz sie nudzi...
ja tam lubie sobie dobrze zjesc, wypic, wyspac a na to duzo czasu schodzi 
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-09-27 01:02
Czizas, śmiać mi się chcę jak każdy wychwala ten pokaz fetish w tym roku. A kto się przyzna, że nie dał rady, bo widziałam tam ludzi pobladłych, wstrząśniętych i uciekających? Kto to był ;-D
Fajne było to okładanie krzyżem - niektórzy się zbulwersoawali ;-D
Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie mniej ludzi, bo nienawidzę tłumów. Na szczęście 20-lecie Closterkeller jest tylko raz
Ale i tak pogłębia to moje odczucie iż Ziemia jest przeludniona i zdecydowanie przydałaby się jakaś disaster (Bez urazy) 
Dodano: 2008-09-27 09:28
| sphinxia napisał(a): |
| Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie mniej ludzi, bo nienawidzę tłumów. |
Oj, mnie się wydaje, że w przyszłym roku Bolków przeżyje oblężenie, głównie ze względu na długo wyczekiwany Front 242. :)
Dodano: 2008-09-29 20:33
Z najświeższych wiadomości z obozu CP - Artrosis dołączył do składu :)
Dodano: 2008-09-29 21:33
| ewkamarchewka napisał(a): |
| Artrosis dołączył do składu |
A bylo tak pieknie
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-10-10 20:58
Diary of Dreams dołączyło do składu!! :D :D :D bosko :D
Dodano: 2008-10-10 23:07
DoD?...ummmm ^^...tym razem nie omieszkam pojawic sie na CP
CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love"
Dodano: 2008-10-11 09:04
Ooo po raz kolejny DoD :)
Schuld und Sühne
Dodano: 2008-10-11 10:01
kurde, mogliby nie powtarzać co jakiś czas tych samych kapel, w końcu świat jest duży...
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-10-11 12:42
| minawi napisał(a): |
| kurde, mogliby nie powtarzać co jakiś czas tych samych kapel, w końcu świat jest duży... |
Właśnie, mogliby niektórych nie powtarzać :D
Dodano: 2008-10-11 12:54
akurat niektore kapele sa wrecz wskazane do powtarzania 
CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love"
Dodano: 2008-10-11 13:42
| Drathir napisał(a): |
akurat niektore kapele sa wrecz wskazane do powtarzania ![]() |
Tak. Do takich projektow nalezy Suicide Commando
A Diarki chetnie zobacze.
"Tonight's the night..."
Dodano: 2008-10-11 22:03
ekstra Diary a moze Theatres des vampires to by bylo supeR Panie K. RAKOWIECKI .
Dodano: 2008-10-12 09:14
| Drathir napisał(a): |
akurat niektore kapele sa wrecz wskazane do powtarzania ![]() |
akurat dla mnie DoD do nich zdecydowanie nie należy
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2008-10-22 14:58
do składu dołączyli: Fading Colours (pl), NuniQ (ex nun, pl), SKINNY PATRINI (pl), JACQUY BITCH (fr), JOY DISASTER (fr)
Dzisiaj na of. strone dodali:)
Baw się życiem, póki ono nie zacznie bawić się Tobą.
Dodano: 2008-10-24 18:50
przyszłego roku nie opuszczam na 100%... może nie Comichrist, ale za to Icon of Coil... :twisted: