Dodano: 2009-05-16 20:16
http://www.darkplanet.pl/Sklad-Castle-Party-2009-37773.html
Dodano: 2009-05-25 19:17
Spanie zaklepane, dni odliczane, no to Poznań jedzie 
seulement noire! C'est une couleur de la mort.
Dodano: 2009-05-26 08:28
| noire napisał(a): |
Spanie zaklepane, dni odliczane, no to Poznań jedzie ![]() |
No jasne, że Poznań jedzie :twisted:
Swoją drogą, to zastanawiające, że pomimo "spadku jakości" imprezy nadal jest tylu chętnych na wyjazd.
Klimat chyba robi swoje
Dodano: 2009-05-26 09:21
w środe 22/07 wieczorem impreza na polu, dla tych co jak my wysiedziec w chacie nie mogą i jak co roku już w srodę w południe meldują się w Bolkowie
(biorę sprzęt, djke, swiatła...) 
Dodano: 2009-05-28 12:44
Dodano: 2009-06-08 17:21
| sphinxia napisał(a): |
| [quote:9e080fc75c="noire"]
Swoją drogą, to zastanawiające, że pomimo "spadku jakości" imprezy nadal jest tylu chętnych na wyjazd. Klimat chyba robi swoje ![]() |
No robi swoje jest wielu stałych bywalców dla któych jest to jeden z najważniejszych wydarzeń w roku.
Ja zawsze też chciałem na to pojechać <w sumie to jadę teraz>
Ale się zobaczyy co dalej będzie bo bardziej zaczynają powoli kusić festivale dark independent poza granicami Polski.
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche
Dodano: 2009-06-09 13:26
Bilety właśnie przyjechały! Miejsca stojące :-D
| Attack napisał(a): |
| w środe 22/07 wieczorem impreza na polu, dla tych co jak my wysiedziec w chacie nie mogą i jak co roku już w srodę w południe meldują się w Bolkowie
(biorę sprzęt, djke, swiatła...) ![]() |
Dla "chamstwa" z Warszawy miejsce się znajdzie?
Ten tekst staje się mrocznym łacińskim motto kiedy nie patrzysz.
Dodano: 2009-06-11 17:07
od wczoraj zostałam szczesliwą posiadaczka karnetu na CP
wyjezdzam z czestochowy pociagiem lub autokarem do wrocka ... Tylko moim zmartwieniem jest zakwaterowanie...
Może ktoś doradzi gdzie najlepiej??? <no w Bolkowie rzecz jasna > zaznaczam jade pierwszy raz...[b]
Dodano: 2009-06-12 20:29
nie masz kasy- szkoła albo pole namiotowe.
poza tym na stronie oficjalnej CP masz numer do informacji turystycznej- do nich ludzie przynoszą info o wynajmie pokoi. Na stronie forum CP również są takie ogłoszenie. Słyszałam też o technice na naszą klasę- wpisujesz bolków i piszesz do wszystkich czy nie mieli by wynająć :)
seulement noire! C'est une couleur de la mort.
Dodano: 2009-06-12 20:45
| noire napisał(a): |
| Słyszałam też o technice na naszą klasę- wpisujesz bolków i piszesz do wszystkich czy nie mieli by wynająć :) |
He, he - dobre
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2009-06-26 14:46
Szukam noclegu dla mojej skromnej osoby na Castle Party w Bolkowie w centrum najlepiej :wink:
Jak ktoś ma jakieś konkretne namiary na lokum dla 1 osoby od czwartku do poniedziałku rano to proszę odzywać się na priwa lub gg 3390185.
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2009-06-27 20:24
Jeśli chodzi o noclegi, to info turystyczne podaje numer pod, który warto dzwonić - ogłoszenia od osób prywatnych, ja tak zaklepałam sobie nocleg w poniedziałek :] - (075) 741-34-31 , miła pani udziela informacji :).
Cats are like patato chips... you can't have just one !
Dodano: 2009-06-27 21:18
| minawi napisał(a): |
| Szukam noclegu dla mojej skromnej osoby na Castle Party w Bolkowie w centrum najlepiej :wink:
Jak ktoś ma jakieś konkretne namiary na lokum dla 1 osoby od czwartku do poniedziałku rano to proszę odzywać się na priwa lub gg 3390185. |
U nas w namiociku znalazłoby się miejsce
Chyba, że wolisz wygodne łóżeczko
Ale mamy zajebiaszczo wygodny, dmuchany materac i domowej roboty pyszną, schłodzoną żubrówkę na sen ( albo co zechcesz innego do picia
)
Właściwie, to nawet przejazd moglibyśmy zapewnić, bo jesteś z Poznania :-)
Dodano: 2009-06-28 09:49
| Szukam noclegu dla mojej skromnej osoby na Castle Party w Bolkowie w centrum najlepiej :wink: |
Pani Administrator zapewne poszukuje noclegu w murowanych ścianach a nie pod pałatką
Zreszta jak wiekszość DP-towego busu... hihi
Dodano: 2009-06-28 12:17
| Szukam noclegu dla mojej skromnej osoby na Castle Party w Bolkowie w centrum najlepiej :wink:
Jak ktoś ma jakieś konkretne namiary na lokum dla 1 osoby od czwartku do poniedziałku rano to proszę odzywać się na priwa lub gg 3390185. |
Może w internacie szkoły agrobiznesu jest jeszcze miejsce: http://meteor.turystyka.pl/zsa,bolkow.html
to naprzeciwko przystanku PKS i rynku owocowo-warzywnego
samo centrum do zamku jakieś 5 minut
In meiner Badewanne bin ich Kapitän.
Dodano: 2009-06-28 12:26
| janciovodnik napisał(a): |
| [quote:aaf80c5855="minawi"]Szukam noclegu dla mojej skromnej osoby na Castle Party w Bolkowie w centrum najlepiej :wink: |
Pani Administrator zapewne poszukuje noclegu w murowanych ścianach a nie pod pałatką
Zreszta jak wiekszość DP-towego busu... hihi[/quote:aaf80c5855]
He, he
To była tylko taka myśl. Jasne, że choć nawet w małej izdebce wygodniej
Dodano: 2009-06-28 14:36
| sphinxia napisał(a): |
Jasne, że choć nawet w małej izdebce wygodniej ![]() |
Koleżanka pozwoli, że nie zgodze się.
Osobiście wole spanie namiotne nawet gdy za pałatka ostro deszcz daje o sobie znać. Poza tym zawsze to na świeżym powietrzu...
Dlatego po raz n-ty na CP namiocik :)
Dodano: 2009-07-01 10:59
Już nie szukam kwatery
Mimo wszystko dzięki za propozycje
Do zobaczenia na CP w czwartek po południu :twisted: 8)
Dodano: 2009-07-04 13:41
Zrobię wam tam dobry reportaż a przy okazji będziecie mieć materiał na stronkę ciekawy. Będę tam rzecz jasna rekreacyjnie, ale stronę darzę sentymentem
Przy okazji robię materiał na studia do reportażu o CP.
Mam tylko nadzieję że uda mi się znaleźć tam nocleg.
"Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.."
Dodano: 2009-07-05 11:25
Btw jest planowa jakieś Darkplanetowe spotkanie? 8)
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2009-07-05 11:30
| Nenar napisał(a): |
| Btw jest planowa jakieś Darkplanetowe spotkanie? 8) |
Ktoś wczesniej chyba pisał że w piątek o piątej pod papieżem, ale nie pamiętam czy na pewno :wink:
Dodano: 2009-07-05 11:36
| [quote:e3fc55b3cc="Nenar"]Btw jest planowa jakieś Darkplanetowe spotkanie? 8) |
Ktoś wczesniej chyba pisał że w piątek o piątej pod papieżem, ale nie pamiętam czy na pewno :wink:[/quote:e3fc55b3cc]
Ja bym na waszym miejscu pod papieżaka nie zaglądał :twisted:
forever alone immortal
Dodano: 2009-07-07 21:01
| Btw jest planowa jakieś Darkplanetowe spotkanie? 8) |
No jeżeli to co Attack robi można nazwać spotkaniem DP to tak :
- Środa, pole namiotowe <Attack + Dj-ka>
Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche
Dodano: 2009-07-07 22:03
Raczej pytałam o coś od czwartku, w środę jeszcze mnie nie będzie 
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2009-07-08 04:16
Raczej pytałam o coś od czwartku, w środę jeszcze mnie nie będzie ![]() |
pewnie pod papieżem jak zwykle 8) dyrektorstwo się ładnie wpierw napruje i zniesie flagę, wtedy będzie łatwo trafić :wink: