Castle Party 2009. Strona: 6

Dodano: 2009-05-16 20:16

http://www.darkplanet.pl/Sklad-Castle-Party-2009-37773.html

Dodano: 2009-05-25 19:17

Spanie zaklepane, dni odliczane, no to Poznań jedzie

seulement noire! C'est une couleur de la mort.

Dodano: 2009-05-26 08:28

noire napisał(a):
Spanie zaklepane, dni odliczane, no to Poznań jedzie

No jasne, że Poznań jedzie :twisted:

Swoją drogą, to zastanawiające, że pomimo "spadku jakości" imprezy nadal jest tylu chętnych na wyjazd.
Klimat chyba robi swoje

Dodano: 2009-05-26 09:21

w środe 22/07 wieczorem impreza na polu, dla tych co jak my wysiedziec w chacie nie mogą i jak co roku już w srodę w południe meldują się w Bolkowie

(biorę sprzęt, djke, swiatła...)

Dodano: 2009-05-28 12:44

Attack napisał(a):

Tylko spakuj dokładnie 8)

Dodano: 2009-06-08 17:21

sphinxia napisał(a):
[quote:9e080fc75c="noire"]

Swoją drogą, to zastanawiające, że pomimo "spadku jakości" imprezy nadal jest tylu chętnych na wyjazd.
Klimat chyba robi swoje

No robi swoje jest wielu stałych bywalców dla któych jest to jeden z najważniejszych wydarzeń w roku.
Ja zawsze też chciałem na to pojechać <w sumie to jadę teraz>
Ale się zobaczyy co dalej będzie bo bardziej zaczynają powoli kusić festivale dark independent poza granicami Polski.

Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche

Dodano: 2009-06-09 13:26

Bilety właśnie przyjechały! Miejsca stojące :-D

Attack napisał(a):
w środe 22/07 wieczorem impreza na polu, dla tych co jak my wysiedziec w chacie nie mogą i jak co roku już w srodę w południe meldują się w Bolkowie

Dla "chamstwa" z Warszawy miejsce się znajdzie?

Ten tekst staje się mrocznym łacińskim motto kiedy nie patrzysz.

Dodano: 2009-06-11 17:07

od wczoraj zostałam szczesliwą posiadaczka karnetu na CP wyjezdzam z czestochowy pociagiem lub autokarem do wrocka ... Tylko moim zmartwieniem jest zakwaterowanie...
Może ktoś doradzi gdzie najlepiej??? <no w Bolkowie rzecz jasna > zaznaczam jade pierwszy raz...[b]

Dodano: 2009-06-12 20:29

nie masz kasy- szkoła albo pole namiotowe.

poza tym na stronie oficjalnej CP masz numer do informacji turystycznej- do nich ludzie przynoszą info o wynajmie pokoi. Na stronie forum CP również są takie ogłoszenie. Słyszałam też o technice na naszą klasę- wpisujesz bolków i piszesz do wszystkich czy nie mieli by wynająć :)

seulement noire! C'est une couleur de la mort.

Dodano: 2009-06-12 20:45

noire napisał(a):
Słyszałam też o technice na naszą klasę- wpisujesz bolków i piszesz do wszystkich czy nie mieli by wynająć :)

He, he - dobre

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2009-06-26 14:46

Szukam noclegu dla mojej skromnej osoby na Castle Party w Bolkowie w centrum najlepiej :wink:

Jak ktoś ma jakieś konkretne namiary na lokum dla 1 osoby od czwartku do poniedziałku rano to proszę odzywać się na priwa lub gg 3390185.

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-06-27 20:24

Jeśli chodzi o noclegi, to info turystyczne podaje numer pod, który warto dzwonić - ogłoszenia od osób prywatnych, ja tak zaklepałam sobie nocleg w poniedziałek :] - (075) 741-34-31 , miła pani udziela informacji :).

Cats are like patato chips... you can't have just one !

Dodano: 2009-06-27 21:18

minawi napisał(a):
Szukam noclegu dla mojej skromnej osoby na Castle Party w Bolkowie w centrum najlepiej :wink:

Jak ktoś ma jakieś konkretne namiary na lokum dla 1 osoby od czwartku do poniedziałku rano to proszę odzywać się na priwa lub gg 3390185.

U nas w namiociku znalazłoby się miejsce
Chyba, że wolisz wygodne łóżeczko
Ale mamy zajebiaszczo wygodny, dmuchany materac i domowej roboty pyszną, schłodzoną żubrówkę na sen ( albo co zechcesz innego do picia )
Właściwie, to nawet przejazd moglibyśmy zapewnić, bo jesteś z Poznania :-)

Dodano: 2009-06-28 09:49

minawi napisał(a):

Pani Administrator zapewne poszukuje noclegu w murowanych ścianach a nie pod pałatką
Zreszta jak wiekszość DP-towego busu... hihi

Dodano: 2009-06-28 12:17

minawi napisał(a):

Może w internacie szkoły agrobiznesu jest jeszcze miejsce: http://meteor.turystyka.pl/zsa,bolkow.html
to naprzeciwko przystanku PKS i rynku owocowo-warzywnego samo centrum do zamku jakieś 5 minut

In meiner Badewanne bin ich Kapitän.

Dodano: 2009-06-28 12:26

janciovodnik napisał(a):
[quote:aaf80c5855="minawi"]Szukam noclegu dla mojej skromnej osoby na Castle Party w Bolkowie w centrum najlepiej :wink:

Pani Administrator zapewne poszukuje noclegu w murowanych ścianach a nie pod pałatką
Zreszta jak wiekszość DP-towego busu... hihi[/quote:aaf80c5855]

He, he
To była tylko taka myśl. Jasne, że choć nawet w małej izdebce wygodniej

Dodano: 2009-06-28 14:36

sphinxia napisał(a):
Jasne, że choć nawet w małej izdebce wygodniej

Koleżanka pozwoli, że nie zgodze się.
Osobiście wole spanie namiotne nawet gdy za pałatka ostro deszcz daje o sobie znać. Poza tym zawsze to na świeżym powietrzu...

Dlatego po raz n-ty na CP namiocik :)

Dodano: 2009-07-01 10:59

Już nie szukam kwatery Mimo wszystko dzięki za propozycje Do zobaczenia na CP w czwartek po południu :twisted: 8)

Dodano: 2009-07-04 13:41

Zrobię wam tam dobry reportaż a przy okazji będziecie mieć materiał na stronkę ciekawy. Będę tam rzecz jasna rekreacyjnie, ale stronę darzę sentymentem
Przy okazji robię materiał na studia do reportażu o CP.
Mam tylko nadzieję że uda mi się znaleźć tam nocleg.

"Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.."

Dodano: 2009-07-05 11:25

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Btw jest planowa jakieś Darkplanetowe spotkanie? 8)

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Dodano: 2009-07-05 11:30

Nenar napisał(a):

Ktoś wczesniej chyba pisał że w piątek o piątej pod papieżem, ale nie pamiętam czy na pewno :wink:

Dodano: 2009-07-05 11:36

minawi napisał(a):
[quote:e3fc55b3cc="Nenar"]Btw jest planowa jakieś Darkplanetowe spotkanie? 8)

Ktoś wczesniej chyba pisał że w piątek o piątej pod papieżem, ale nie pamiętam czy na pewno :wink:[/quote:e3fc55b3cc]
Ja bym na waszym miejscu pod papieżaka nie zaglądał :twisted:

forever alone immortal

Dodano: 2009-07-07 21:01

Nenar napisał(a):

No jeżeli to co Attack robi można nazwać spotkaniem DP to tak :
- Środa, pole namiotowe <Attack + Dj-ka>

Kto nie umie przysiąść na progu chwili, puszczając całą przeszłość w niepamięć, kto nie jest zdolny trwać w miejscu jak bogini zwycięstwa, nie doznając zawrotu głowy ani lęku, ten nigdy nie dowie się, czym jest szczęście. -Frederyk Nietazsche

Dodano: 2009-07-07 22:03

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Raczej pytałam o coś od czwartku, w środę jeszcze mnie nie będzie

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Dodano: 2009-07-08 04:16

Nenar napisał(a):
Raczej pytałam o coś od czwartku, w środę jeszcze mnie nie będzie

pewnie pod papieżem jak zwykle 8) dyrektorstwo się ładnie wpierw napruje i zniesie flagę, wtedy będzie łatwo trafić :wink:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło