Dodano: 2008-03-10 20:19
| Narea napisał(a): |
| powiem, ale ciii.... chodzi o to, żeby mi się koronka nie obciskała i tłuszczyk się nie wystawał 8) |
Kupujesz nr większe i jest dobrze!! :wink:
Dodano: 2008-03-11 14:22
no nie jest! bo są za długie dla takiego kurdupla jak ja :lol: ale spoko, są i takie fajne, które nie powodują większych produktów ubocznych :twisted:
Dodano: 2008-03-11 20:20
Kurdupla? Chyba kurdupla nie widziałaś
!! No i jeśli koleżanka znalazła wyjście z sytuacji to bardzo mnie to cieszy :wink:
Dodano: 2008-03-12 08:20
a jak:D teraz tylko nic tylko czekać aż będzie cieplej, żeby zakładać zamiast rajstop 40 (gubość, drogie panie, grubość
) zwykłe cieniutkie pończochy...(:
Dodano: 2008-03-14 09:30
no białogłowy, trzymać kciuki, dziś ajdę znaleźć jakieś spoodnie na moje niewymiarowe dupsko :lol: będzie zabawa, oj będzie..... :lol: :wink:
Dodano: 2008-03-15 12:19
I znalazłaś coś?
Mój ostatni nabytek to śliczne czarne Martensy. Uwielbiam je, są boskie *-*
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Dodano: 2008-03-15 18:21
znalazłam, wyjątkowo za dość niską cenę! to jest wyczyn jeśli chodzi o mnie :lol: fakt, że w House, ale takie jakich szukałam: ciemne, niemalże czarne rurki. nawet ta czaszka mi już nie przeszkadza, bo cholernie wygodne są... :twisted: a jak masz kochana namiar na jakiś dobry sklepik z jeansami to podaj (może być i w Posen, choć niewiadomo kiedy tam zawitam... :roll:
), chętnie skorzystam-wykorzystam :wink: :lol:
Dodano: 2008-03-16 11:09
znalazłam, wyjątkowo za dość niską cenę! to jest wyczyn jeśli chodzi o mnie :lol: fakt, że w House, ale takie jakich szukałam: ciemne, niemalże czarne rurki. nawet ta czaszka mi już nie przeszkadza, bo cholernie wygodne są... :twisted: a jak masz kochana namiar na jakiś dobry sklepik z jeansami to podaj (może być i w Posen, choć niewiadomo kiedy tam zawitam... :roll: ), chętnie skorzystam-wykorzystam :wink: :lol: |
Ooo... Brzmi ciekawie. Show us! :D
A co do sklepu w Poznaniu - ja w spodnie najchętniej zaopatruję się w NoMore - jak tam kupię to nie muszę nigdy dawać do przeróbek bo zazwyczaj w innych sklepach są np. za szerokie w pasie albo mają za krótkie nogawki. W sumie na razie spodni mam dość więc nie mam w ogóle pojęcia jak wygląda ich aktualna kolekcja ale kupiłam tam ongiś z 5 par i jestem bardzo zadowolona :) Dodam, że większość ma po kilka lat i trzymają się do dzisiaj a przeżyły naprawdę wiele
Ceny są różne, warto polować na promocje bo wtedy można kupić naprawdę za grosze a przeciętnie para kosztowała tam ok. 120 zł w pełnej cenie (jeśli dobrze pamiętam 8) ) W Poznaniu NoMore odkryłam tylko w Plazie.
Dodano: 2008-03-16 19:08
właśnie, mój współmałżonek też się tam zaopatruje... noż kurna no, naprawdę będę musiała się tam wybrać, pod koniec lipca kiedy są wyprzedaże akurat będę w Posen na 100% zatem nic innego mi nie pozostaje jak zbierać kasę, zbierać :D
a na razie nie pokażę, zdjęłam :twisted: :lol: :twisted:
Dodano: 2008-03-18 20:06
Dziś trafiła mi się gratka!!! udało mi się kupic za niewielką cenę czarną satynowa spódnicę z wysokim stanem. Oj! Chyba jednak kabaretki się przydadzą :D
Dodano: 2008-03-19 14:49
Zdjęcie będzie jak juz sie w nia wystroję hahaha :D :wink:
Dodano: 2008-03-19 17:50
albo zrób zdjęcie jak ją zakładasz, myślę że większa część obserwatorów się nie obrazi... :twisted: :wink:
Dodano: 2008-03-21 12:07
Dodano: 2008-03-21 13:39
| [quote:5053faa0ba="efunia"]To by dopiero był ubaw na DP! :D |
lub właśnie nie... :twisted: :wink:[/quote:5053faa0ba]
Oj! Nie podpuszczaj :D
Dodano: 2008-03-21 15:11
nie podpuszczam tylko namawiam :twisted: a zobaczysz, faceci się rzucą... :twisted:
i jeszcze tylko zapytam się moje drogie panie, dlaczego jak już coś sobię ładnego wypatrzę to musi być albo za małe albo za duże? i nie ma innych rozmiarów... czy to niebo się mści czy jaki grom...? :cry: :wink:
Dodano: 2008-03-22 12:31
Moja Droga!! To nie tylko Ty tak masz. Ja nie mogę dostać na siebie butów, bo mam za małe stopy. Jedyne wyjście to kupić pół nr większe lub nie kupic wcale. To drugie odpada, bo w kapciach chodzic nie będę
... no chyba że latem. Spodnie kupic to też koszmar, a o bieliźnie nie wspomnę, aż się normalnie zakupów odechciewa.
Dodano: 2008-03-22 17:15
o bieliźnie nic nie mówię. producentom wydaje się, że rozmiar C jest w sklepach największy i nic innego nie dostaniesz, chyba że pobuszujesz po internecie... a ponad 100 złotych nie chce mi się wydawać na cyckonosz... :? a z butami nie mam problemu. jednak spodnie o rozmiarze 29/30 nie dostanę nigdzie, nigdzie, NIGDZIE. przynajmniej tu w w mieście lub w Olsztynie... :?
Dodano: 2008-03-28 10:08
Efunia - dawaj zdjęcia i to już! Bez gadania :D
Ej, ja też często tak mam, że widzę coś fajnego a potem nie ma mojego rozmiaru ==' A buty to inna para kaloszy, że się tak wyrażę
Na 80% przypadków kiedy już buty mi się spodobają to nie ma mojego rozmiaru.
A mój ostatni nabytek to pasiaste zakolanóweczki: biało-zielone! :)
Dodano: 2008-03-28 16:28
Kirie!! Witam! Coś dawno Panienki nie widziałam. Balowało się? :wink: . Zdjęcie będzie jak zobaczę foto pasiaków :D
Dodano: 2008-03-29 11:37
Jak Wy mnie tu z dwóch stron atakujecie, to ja Was szantażem muszę potraktować :wink:
Dodano: 2008-03-29 16:09
no dzięki bardzo! zaraz się weźmiemy i poczujesz co to znaczy wymuszenie zdjęć na niewinnej osóbce... :twisted: